Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mai 2008 - Anul XIII, nr. 118 (3799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Sărbătoare

Sute de oameni au participat la inaugurarea primăriei şi şcolii din Şcheia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dublă sărbătoare în comuna Şcheia. Sătenii i-au sărbătorit ieri pe Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena şi au inaugurat lucrările de modernizare a şcolii şi de extindere a primăriei din localitate.

Sute de oameni au fost prezenţi ieri în curtea Primăriei, unde au avut loc ceremoniile sub bagheta primarului Vasile Andriciuc, candidat PD-L la un nou mandat. Alături de Andriciuc, s-au aflat şeful său de partid, senatorul Gheorghe Flutur, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, senatorul PD-L Constantin Gheorghe, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean, Petru Carcalete, adjuncţii săi Vasile Monacu şi Daniel Hrenciuc, vicepreşedintele PD-L, Ilie Vasile şi viceprimarul Ioan Scotniţchi.

Ceremoniile au început cu intonarea imnului naţional la vioară, acordeon, contrabas şi trompetă de către un grup de copii îmbrăcaţi în costume populare. A urmat slujba de sfinţire oficiată de preoţii din localitate şi discursurile obişnuite în astfel de momente.

 

Flutur a primit un colac de la Andriciuc

Primarul Andriciuc a ţinut să sublinieze importanţa investiţiilor în şcoli şi în primărie, instituţie asemuită cu „simbolul gospodarului”. El a arătat că noul corp al clădirii cuprinde un adăpost pentru situaţii de urgenţă, două garaje, bibliotecă, săli de conferinţe, birouri, toate dotate şi mobilate.

Andriciuc a precizat că toate şcolile din comună sunt modernizate la standarde europene pentru că, spune el, „cea mai bună investiţie este în copii”.

El a subliniat că în mandatul său s-a făcut cât nu s-a realizat în 16 ani, şi asta cu ajutorul gospodarilor din comună.

„Comuna Şcheia a înflorit datorită gospodarilor. Ca dezvoltare ea se află la nivelul anului 2008. Pentru mine faptele vorbesc. Vreau ca la Şcheia să fie un standard de viaţă astfel încât bătrânii să se plimbe printre trandafiri, copiii să zburde pe terenul de fotbal, iar noi, toţi gospodarii, să ne privim cu seninătate în ochi şi să fim fericiţi”, a spus Andriciuc.

Primarul a mulţumit locuitorilor comunei, cadrelor didactice, dar şi senatorului Gheorghe Flutur, care l-a sprijinit în promovarea unor proiecte cu fonduri europene. Andriciuc a făcut şi o dezvăluire, aceea că Gheorghe Flutur va fi preşedintele Consiliului Judeţean.

„Să dea Dumnezeu ca pe 1 iunie la ora 24 să bată gongul primăriei şi să anunţe că Gheorghe Flutur a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean”, a spus primarul.

 

Cozonac şi vin roşu pentru invitaţi

În final, el i-a dăruit lui Flutur un colac mare legat cu panglică tricoloră. Liderul democrat liberal a luat colacul, însă l-a dat mai departe unei bătrâne din public, nu înainte de a-l întreba pe Andriciuc dacă e din făină de când era ministru al agriculturii.

Flutur l-a felicitat pe Andriciuc pentru ceea ce a făcut în comună şi le-a dat asigurări şcheienilor că pot conta pe ajutorul său în continuare.

„Îl felicit pe primarul Andriciuc şi echipa de la primărie pentru lucrurile extraordinare pe care le-au făcut. Cred că sunt invidioşi pe dumneavoastră şi cei din municipiul Suceava. Aveţi o primărie care poate fi chiar de municipiu, iar primarul Andriciuc poate fi dat ca exemplu pentru multe localităţi din ţară”, a declarat Flutur.

Manifestarea de la Şcheia s-a încheiat cu voie bună, gazdele oferind celor prezenţi prăjituri, cozonac şi vin roşu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de oameni au participat la inaugurarea primăriei şi şcolii din Şcheia.
 Vizualizări articol: 1421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Sute de oameni au participat la inaugurarea primăriei şi şcolii din Şcheia5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari... trimis de
(22 mai 2008, 11:22:32
Felicitari domnule primar Andriciuc si mult succes in continuare.Am fost la aceasta manifestare care a fost un adevarat festin!!!

Pentru PSD-isti-RUSINE!!!!

Sun Tzu spunea in "Arta razboiului"-"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"Exact asa ati facut PSD-istilor aseara in emisiunea Sara pe deal.Sa va fie rusine.Toata seara ati aruncat cu noroi in domnul Flutur.Am pus si eu 2 intrebari incomode la care Marza mi-a raspuns cu abureli.Nu mi-ati pronuntat prenumele domnule moderator.Sa fie doar o intamplare?

Tot in "Arta razboiului "Sun Tzu mai spunea"Ataca-l intruna,hartuieste-l".Hienelo de la PSD,asa v-a explicat Bejinariu ca trebuie actionat?RUSINE!Care sunt dovezile????Copy-paste de pe internet????Vai mama voastra!!!

Imi este rusine ca Bejinariu pateaza tagma ofiterilor!!!

Mult succes domnule Flutur.Nu bagati in seama aceste hiene care au facut cel mai de prost gust circ aseara.
1.1  RE: Felicitari... trimis de
(22 mai 2008, 17:32:32
Gabriela,Vasile Andriciuc mi-a fost comandantul meu in perioada cand era obligatoriu stagiul militar la Regimentul 30 Garda paza si protocol.Sub comanda acestui primar care prezenta onorurile sefilor de stat,Scheia si satele din jur se vor dezvolta economic.Promit.Acest om este corect,integru,hotarat si disciplinat.A dovedit acest lucru in Bucuresti,la Garda Nationala a Romaniei.Ii urez succes!
1.2  RE: Felicitari... trimis de
(22 mai 2008, 19:41:30
Stiu SUPERVIZOR.Pe langa toate astea ,domnul Andriciuc este un patriot-un roman adevarat!!!!!
2.   Xxx trimis de
(22 mai 2008, 13:44:46
Gabriela cred ca stiu de ce ai gura mare....poate pt ca esti frigida?nu-ti mai place jos sau e varza si ti-a crescut gura?nea Filip sau Mandroviceanu nu te mai altoieste?
3.   RUSINE trimis de
(22 mai 2008, 16:32:51
Doar atat puteti PSD-istilor?RUSINE SA VA FIE!!!!
4.   Zoaiele PSD/PCR trimis de
(23 mai 2008, 07:07:56
Mai zoaielor PSD/PCR, voi sa va bucurati cand vorbeste o doamna adevarata cu voi, precum Gabriela. Eu nu as face asa ceva. Ar trebui sa dati dovada de obedienta toatala in prezenta ei. Voi nu meritati atentia mea mai mult decat atunci cand va trag flegme'n bot. Zoaielor comuniste!
5.   Gunoaie, gunoaie si iar gunoaie trimis de
(23 mai 2008, 10:26:13
un gunoi de primar, la fel cum este si comuna.sper ca oameni sa aiba discernamant sa numai voteze acest gunoi, un spagar, un nenorocit.Sper ca 1 iunie sa ii trimita in derizoriu pe acesti parveniti. Sper ca toata gasca PD-L ista sa aiba parte de marea tzeapa de 1 iunie, astfel sa va curatzi tzara asta putzin. Oricum, am o intrebare retorica,.........Cum vor mai da sau recupera inapoi bani pe campania asta, daca nu vor castiga????? Oameni nu sesizeaza ca sunt singurii care au aruncat cu disperare bani in panotaje, afisaje in tot judetzul,............astea costa frate nu gluma.............oare cum se vor plati???? fitzi destepti si aruncatzii in uitare, mie personal imi este scarba de portocaliu acuma

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei