Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mai 2008 - Anul XIII, nr. 118 (3799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte şi realizări

Bucovina - turism fără frontiere, în viziunea PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Valorificarea potenţialului turistic al Bucovinei şi dezvoltarea acestui domeniu, inclusiv pe zona transfrontalieră, fac parte din oferta electorală a candidatului PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, preşedintele în funcţie al acestei instituţii, Gavril Mîrza. Acesta a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în următoarea perioadă prioritară este reabilitarea tuturor drumurilor din judeţ şi în special cele comunale, care totalizează peste 4000 de kilometri, pentru că reabilitarea infrastructurii contribuie esenţial la dezvoltarea turismului.

În acest context, Gavril Mîrza a menţionat programele „Pe căile istorice ale Bucovinei” şi „Bucovina-Turism fără frontiere” în colaborare cu autorităţile din regiunea ucraineană Cernăuţi, care vor pune în valoare traseele din zona de graniţă Izvoarele Sucevei-Şipote, cele din zona Ulma, atât calea rutieră cât şi cea feroviară, Vicovu de Sus-Storojineţ, precum şi traseul Climăuţi-Fântâna Albă, unde autorităţile sucevene vor să contribuie cu fonduri pentru un monument ridicat în memoria celor 5000 de români care au fost masacraţi în urmă cu 50 de ani de grăniceri ai fostei Uniuni Sovietice.

 

Parcări de 1,44 milioane de euro, la 12 mănăstiri, recepţionate săptămâna viitoare

Tot în proiectul de promovare a turismului în judeţ, Consiliul Judeţean Suceava a modernizat 12 parcări la mănăstirile din judeţul Suceava. Finanţarea a fost asigurată printr-un program PHARE. Recepţia lucrărilor va avea loc în zilele de 27 şi 28 mai a.c..

Lucrările de modernizare a infrastructurii din apropierea mănăstirilor din judeţul Suceava s-au  derulat prin proiectul ”Ecologizare şi modernizare a zonelor din jurul monumentelor aparţinând patrimoniului naţional al UNESCO”,  finanţat în cadrul programului PHARE 2003.

Valoarea contractului a fost de 1,443 milioane de euro, în proiect fiind incluse mănăstirile Bogdana din Rădăuţi, Dragomirna, Mănăstirea Humorului, Sfântul Ioan cel Nou, Probota, Slatina, Slătioara, Suceviţa, Moldoviţa, Voroneţ, Pătrăuţi şi Rîşca. Proiectul a însemnat construcţia de parcări şi toalete cu toate facilităţile.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bucovina - turism fără frontiere, în viziunea PSD.
 Vizualizări articol: 552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bucovina - turism fără frontiere, în viziunea PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   RUSINE!!! trimis de
(22 mai 2008, 11:26:16
Sun Tzu spunea in "Arta razboiului"-"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"Exact asa ati facut PSD-istilor aseara in emisiunea Sara pe deal.Sa va fie rusine.Toata seara ati aruncat cu noroi in domnul Flutur.Am pus si eu 2 intrebari incomode la care Marza mi-a raspuns cu abureli.Nu mi-ati pronuntat prenumele domnule moderator.Sa fie doar o intamplare?

Tot in "Arta razboiului "Sun Tzu mai spunea"Ataca-l intruna,hartuieste-l".Hienelo de la PSD,asa v-a explicat Bejinariu ca trebuie actionat?RUSINE!Care sunt dovezile????Copy-paste de pe internet????Vai mama voastra!!!

Imi este rusine ca Bejinariu pateaza tagma ofiterilor!!!

Mult succes domnule Flutur.Nu bagati in seama aceste hiene care au facut cel mai de prost gust circ aseara.
1.1  RE: RUSINE!!! trimis de
(22 mai 2008, 19:35:56
Primsecretarul acesta sa se duca-n ...masi,acum vine cu "reabilitarea tuturor drumurilor din judet",ce aia masi a facut vreme de 16 ani cat a "condus" acest judet?Osanale ptr alt primsecretar de la Bucuresti"sensei Iliescu",pupici in fund ptr Ady Zambaccian,"banet ptr el si familie,casute,terenuri,trafic de influienta,etc."Realizari" facute de "baron".
2.   RE: RISINE trimis de
(22 mai 2008, 11:40:17
MAI GABRIELA...NU VREI SA NE SCUTESTI DE COMENTARIILE TALE?....CHIAR LA TOATE ARTICOLELE DIN ZIAR POSTEZI ACELASI COMENTARIU? NU ESTI CUMVA O PUPICURISTA DE-A LUI FLUTUREL? SI MAI VORBESTI SI DE COPY-PASTE....VEZI-TI DE PROSTIA TA...SI MAI LASA-NE IN PACE CU COMENTARIILE TELA DE DOI LEI....VEZI-TI DE TREABA TA...DE PUPATUL IN****PE FLUTUREL.....HAI...ZBOARA...

2.1  RE: RE: RISINE trimis de
(22 mai 2008, 16:45:35
Mai agramatule,scriu ceea ce vreau.Este democratie asa ca scriu ceea ce gandesc.Mai rau este de cei carora le fluiera vantul in cutia craniana!!!RUSINE!!!
2.2  RE: RE: RISINE trimis de
(22 mai 2008, 18:30:04
Mai Gaby ai devenit nuda , te vad goala peste tot ca este democratie.Bravo
3.   Pt.cititor trimis de
(22 mai 2008, 11:52:10
tu esti pupincurist si copil prost de comunist,traiesti ca un parazit pe spinarea comunistilor tai.
4.   Timpul a expirat trimis de
(22 mai 2008, 11:58:23
Din pacate ti-a expirt timpul. Ai aratat cu varf si indesat de ce esti in stare. Ai demonstrat ca poti face multe, dar numai pentru firmele tale si apropiati. Va veni si ziua platii. Justitia nu mai poate merge mult timp in directia actuala.
5.   Scuze..... trimis de
(22 mai 2008, 15:04:25
imi cer scuze pe aceasta cale tuturor psd-ilor pe care i-am jignit.PDL-ul mi-a spalat creierul,mi-au promis un apartament daca stau pe internet si fac reclama favorabila partidului . dar am realizat ca sunt niste comunisti mincinosi asa ca ......

LA NOI SE VOTEAZA ...PSD-ul!

LA NOI SE VOTEAZA ...PSD-ul!

LA NOI SE VOTEAZA ...PSD-ul!
5.1  RE: Scuze..... trimis de
(22 mai 2008, 16:47:44
RUSINE SA VA FIE PSD-istilor agramati!!!!V-am mai intrebat,in afara de a posta cu pseudonimul meu ce stiti sa faceti?RUSINE SA VA FIE!!!
6.   PTR CITITOR trimis de
(22 mai 2008, 15:58:03
ESTI UN COMUNIST TAMPIT. ASA AU FOST SI VOR RAMANE CEI DIN PSD. NUMA NU SCAPA TARA ASTA DE COMUNISTI.
6.1  RE: PTR CITITOR trimis de
(22 mai 2008, 18:36:11
Mai tania cu T mic tu ce te bagi ca musca in lapte.In aceasta tara nu a fost comunism doar in mintea ta.Documenteazate ce inseamna comunism.Dar acum, ce avem ?Capitalism salbatec unde o mina de bogati isi bate joc de restul locuitorilor acestei tari.Sa va fie rusine de teoria voastra.Dute si te ascunde in debara.
6.2  RE: PTR CITITOR trimis de
(22 mai 2008, 19:38:29
Corect este documenteaza-te etc.RUSINE PSD-istilor
7.   Mirza, rusinea sucevei! trimis de
(23 mai 2008, 06:54:24
La ce sa vina turistul? Sa fie jecmanit cu preturi de lux pentru servicii de clasa a 3a? Sau sa vina sa-si rupa masina in gropile de pe drumuri? Ori sa vada debandata din serviciile publice? Copaci, au si ei in tara lor.

Si, mai lasa-ne, mai Mirzoi, cu "potentiaul" ala in pace. Nesimtitule! Voi ati disturs tara asta, 50 de ani cu comunismul, iar acum cu tunurile bancare, cladirile si terenurile.

Daca as fi Prefect, te-as aresta in 10 minute, iar in 2 oare te-as imbraca in zeghe.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei