Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mai 2008 - Anul XIII, nr. 118 (3799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Ilie Niţă va aduce un arhitect la Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PRM pentru Primăria Suceava, Ilie Niţă, a declarat că în situaţia în care va fi ales în funcţia de primar, intenţionează să angajeze un arhitect, astfel încât lucrările care se vor realiza în viitor în municipiul reşedinţă de judeţ să se realizeze cu aprobarea acestuia.

Niţă a subliniat faptul că în momentul de faţă Primăria Suceava nu are un arhitect propriu, situaţie care a determinat apariţia a numeroase probleme de urbanism. „Vreau ca după ce voi fi ales primar al Sucevei să atragem în cadrul primăriei un arhitect, împreună cu care să elaborăm un plan urbanism general. Este un lucru extrem de important, pentru că viitoarele construcţii vor trebui să respecte acest plan”, a precizat candidatul PRM pentru funcţia de primar al Sucevei.

Ilie Niţă a precizat că arhitectul primăriei Suceava trebuie consultat atât în probleme de urbanism, dar şi în probleme legate de amenajarea unor noi spaţii verzi, a spaţiilor de joacă pentru copii, sau în realizarea proiectelor de amenajare şi construcţie a parcărilor supraterane şi subterane, şi a celor prin care se intenţionează refacerea faţadei blocurilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ilie Niţă va aduce un arhitect la Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ilie Niţă va aduce un arhitect la Primăria Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MINUNAT AR FI trimis de
(22 mai 2008, 17:37:33
Asta ar fi ceva extraordinar, d-le Nita. Ar fi minunat ca orasul acesta sa nu mai arate ca un bazar unde fiecare isi instaleaza tejgheaua unde are chef si "multumind" pe cine trebuie obtine si aprobarile necesare. Si inca ceva: la noi in tara nimeni nu raspunde pt nimic, ar trebui sa va ganditi sa faceti in asa fel ca cel care da o autorizatie pt o constructie care urateste orasul sa poata fi tras si la raspundere. VA UREZ SUCCES DIN TOATA INIMA !
1.1  RE: MINUNAT AR FI trimis de
(22 mai 2008, 20:31:59
Rusine sa va fie PSD-istilor.In afara de a intra cu pseudonimul meu ce stiti sa faceti?
1.2  RE: MINUNAT AR FI trimis de
(22 mai 2008, 22:11:20
Chiar nu inteleg....pseudonimul "Gabriela" e marca inregistrata dupa mintea ta? Asa ma cheama, asa semnez. In afara de asta eu nu vorbeam de partid... era vorba de fapte. Nu cred ca e important ce partid le face, e f important sa se faca. Din punctul meu de vedere oamenii conteaza mai mult decat partidele.
1.3  RE: MINUNAT AR FI trimis de
(22 mai 2008, 22:25:41
Asta e adevarat. "Omul sfinteste locul"
1.4  RE: MINUNAT AR FI trimis de
(23 mai 2008, 07:48:26
Nu,nu este inregistrat nicaieri.Dar daca postam toti cu acelasi pseudonim nu mai intelegem nimic din comentarii.Asta era ideea.Daca sunteti de buna credinta,imi cer scuze!
2.   Este nevoie de un.. trimis de
(22 mai 2008, 19:58:56
Doctor psihiatru ptr Vadim.Atat.
2.1  RE: Este nevoie de un.. trimis de
(22 mai 2008, 20:16:03
tu ce supervizezi?Il cunosti pe Ilie Nita>Stii ce realizari are?Stii cat a muncit si munceste acest om?Mai documenteaza-te,inainte de a arunca cu piatra!Domnul Nita e un tip echilibrat,cu mult bun simt si care,cu putin noroc,va fi unul din viceprimarii Sucevei!
2.2  RE: Este nevoie de un.. trimis de
(22 mai 2008, 21:55:41
Daca ai fi fost atent,nu m-am" legat" de Nita,nu-l cunosc foarte bine,insa cunosc pe cineva care a fost in conducerea PRM din Suceava.PRM si-a pierdut obiectul de activitate,nu mai putem creea "Romania Mare",suntem o tara membru UE.Pretentii la vechile teritorii desprinse de "patria mama" nu putem avea in 2008.Oare nu crezi ca unele partide s-au constituit asa"ptr a cheltui bani de la buget",ptr a spala bani negri,ptr imunitatea unor infractori,ptr hotii,etc.Putini sunt politicienii(poate cei de cariera),care vor sa faca tara asta sa prospere!Acestia,se lovesc de "trepadusii" gen Vadim,Iliescu,Hrebe,Mitrea,etc despre d-l Nita,ii urez succes,insa cred ca nici d-lui nu spera sa ajunga primar,candideaza ptr notorietate.Parerea mea.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei