Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mai 2008 - Anul XIII, nr. 118 (3799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Terase

Dan întreabă, Angela răspunde

Dan: „Doamna Zarojanu, locuiesc în zona Casei de Cultură din municipiul Suceava şi sunt nemulţumit de faptul că în fiecare an primăria a aprobat, pe perioada de vară, funcţionarea unor terase. Nu cred că este normal să amplasăm terase, nici în altă parte a oraşului şi cu atât mai puţin în zona centrală, întrucât se produce dezordine. Cum poate fi reglementată această problemă?

Angela: „Vă mulţumesc pentru întrebare. Doresc să vă spun că, într-adevăr, până în vara anului 2007 au fost autorizate diverse terase pentru a funcţiona pe perioada de vară în oraşul nostru. Într-adevăr, cred şi eu, ca şi dumneavoastră, că astfel de terase nu pot oferi condiţii proprii pentru servicii de alimentaţie publică. Vreau să ştiţi că în şedinţele Consiliului Local Suceava s-a decis ca, începând cu acest an, să fie autorizate să deschidă mici terase numai restaurantele existente deja în zona centrală a oraşului, întrucât aceste unităţi dispun de infrastructura necesară pentru a oferi condiţii civilizate de servire a consumatorilor (grupuri sanitare, bucătărie etc.). Îmi exprim speranţa că prin funcţionarea unor terase de acest fel se va menţine şi curăţenia în zona limitrofă lor şi nu vor fi deranjaţi locatarii ce locuiesc în imobilele din imediata apropiere. Oricum, vă asigur că dacă voi beneficia de sprijinul dumneavoastră şi voi ajunge primar al municipiului Suceava problema amplasării teraselor, temporar, în diverse zone ale oraşului va fi analizată cu multă atenţie la începutul fiecărui an calendaristic. Este nevoie să sprijinim şi oamenii de afaceri locali, dar este nevoie să protejăm şi locatarii şi să impunem condiţii civilizate în relaţia cu consumatorii.

P.S. Vă mulţumesc şi aştept în continuare întrebările dumneavoastră la numărul de telefon 0230-210020, precum şi pe adresa de e-mail angelazarojanu.raspunde@gmail.com. Vă puteţi expune opiniile şi pe forumul de pe site-ul PNL Suceava care poate fi accesat la adresa http://www.pnlsuceava.ro.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan întreabă, Angela răspunde.
 Vizualizări articol: 503 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dan întreabă, Angela răspunde0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Spune-ti tot adevarul trimis de
(22 mai 2008, 12:11:13
Si spuneti ca Dvs ati raspuns de urbanism,iar din Comisia de urbanism a Consiliului local fac parte,printre altii,dl Steiciuc si Vornicu cornel,colegii dvs de partid si,mai ales ultimul,un mare doritor de beneficii grase de pe urma votului sau favorabil,inclusiv pt aceste terase.
2.   Jenant! trimis de
(22 mai 2008, 22:18:36
Odata ajunsa primar,aceasta doamna v-a fi "inghitita" de sacalii Steiciuc si Vornicu.Sa vedeti atunci "tunuri".Poate ca doamna este bine intentionata,dar imbuibatii din jurul ei sunt flamanzi,deci.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei