Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mai 2008 - Anul XIII, nr. 118 (3799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Precizări

Ghiţă Ignătescu explică celorlalte partide cine i-a sprijinit pe sinistraţii din Arbore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PNG-CD pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Ghiţă Ignătescu, a criticat modul în care reprezentanţii celorlalte partide înscrise în campania electorală se folosesc de tragedia persoanelor din Arbore afectate de inundaţiile din anul 2006, pentru a-şi face capital electoral.

Ignătescu a precizat că, dacă unii dintre actualii lideri politici au mers la Arbore, după inundaţii, doar pentru a-şi face imagine, preşedintele PNG, George Becali, a fost cel care i-a ajutat în mod concret pe sinistraţi.

„George Becali a donat, în judeţul Suceava, peste 100 de miliarde de lei vechi, cei mai mulţi bani ajungând la Arbore. El nu a venit la Arbore să fie fotografiat sau filmat, dar a lăsat în urmă 72 de case pentru cei care au rămas fără locuinţe în urma inundaţiilor. Iar acum îi vedem pe unii că vin şi spun că au ajuns la Arbore unul înaintea celuilalt, pentru a mai câştiga ceva capital electoral”, a spus preşedintele PNG Suceava, Ghiţă Ignătescu.

El a reamintit că pe lângă aceste donaţii, George Becali a acordat sprijin financiar pentru biserici şi mănăstiri din Moldoviţa, Fălticeni, Suceava, Putna sau Siminicea. Ghiţă Ignătescu a precizat că la acestea se mai adaugă şi sprijinul de 3.500 de euro acordat de George Becali pentru o fetiţă din Pojorâta, pentru achiziţionarea unui scaun cu rotile.

„Preşedintele PNG vrea să continue aceste donaţii, dar şi să investească în judeţul Suceava. Însă pentru aceasta îşi doreşte să aibă oameni în structurile de conducere din judeţ, atât la Consiliul Judeţean, cât şi primari şi consilieri, care să-i dea garanţia că banii pe care îi va aduce în judeţ vor fi folosiţi cum trebuie”, a mai spus Ghiţă Ignătescu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ghiţă Ignătescu explică celorlalte partide cine i-a sprijinit pe sinistraţii din Arbore.
 Vizualizări articol: 992 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ghiţă Ignătescu explică celorlalte partide cine i-a sprijinit pe sinistraţii din Arbore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BRAVO trimis de
(22 mai 2008, 12:31:42
Bravo, Ghita ! Serios ! CHiar daca n-ai prea multe sanse in alegeri, te comporti civilizat si nu arunci cu noroi aiurea. Ai subliniat doar un adevar. Sincer, felicitari.
1.1  RE: BRAVO trimis de
(22 mai 2008, 13:06:16
bravo eu votez png
2.   Are dreptate omu trimis de
(22 mai 2008, 13:01:18
intr-adevar asa este, Beali a bagat bani, s-au facut case, alesii locali au mai cules si ei cate ceva, dar important este ca a dat din banii personali. PNG nu prea are sanse pe nicaieri la alegerile astea, dar macar sa le intre niste consilieri de-ai lor si tot e bine. Mi-as dori ca la toamna sa se faca guvern PDL+PNG+minoritati si daca mai trebuie sa fie si UDMR, iar sobolanii rosii sa mai stea pe dreapta inca 4 ani. In rest multa sanatate lu Becali si familiei lui si sa mai ajute pe cine poate si are nevoie
3.   Terenul trimis de
(22 mai 2008, 14:50:37
Becali a facut case la Arbore , dar terenul nu este al oamenilor si lumea este nemultumita , casele sant ale lor , terenul este al lui Becali . Cat despre calitatea caselor facute de Becali lasa foarte mult de dorit , comparativ cu cele facute de consiliul judetean .
3.1  RE: Terenul trimis de
(22 mai 2008, 15:29:30
sa mori tu!
3.2  RE: Terenul trimis de
(22 mai 2008, 20:25:08
esti o minciunoasa si pamantu e a oamenilor!
4.   Casele si terenurile trimis de
(24 mai 2008, 16:19:57
siunteti dezinformati sau cineva va dezinformeaza in mod voit.atat casele cat si terenurile sunt ale oamenilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei