Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mai 2008 - Anul XIII, nr. 118 (3799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă - PNL

Angela Zarojanu, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru Primăria Municipiului Suceava, împreună cu Mihai Steiciuc şi Iulian Angheluş, candidaţii PNL pentru Consiliul Local, s-au întâlnit cu cetăţenii din cartierul ANL din Burdujeni. Cetăţenii au abordat probleme punctuale precum lipsa unor corpuri de iluminat, o greşeală de construcţie la canalizarea blocului B2 care creează un disconfort locatarilor sau faptul ca străzile şi trotuarele nu sunt măturate.

Ca problemă generală identificată de Angela Zarojanu se regăseşte lipsa locurilor de joacă. “În acest cartier sunt cu predilecţie locuitori tineri, cu copii, care trebuie să se joace în spaţii amenajate special, nu în stradă. Locurile de joacă trebuie organizate astfel încât să existe pe lângă tobogane şi scrânciobe şi mese de tenis, mese de şah pentru toţi locuitorii care vor să îşi petreacă timpul liber în cartier”.

Tot pentru specificul acestui cartier în care sunt foarte mulţi tineri, Angheluş a accentuat pe importanţa construirii unei grădiniţe în această zonă.

Sucevenii prezenţi la întâlnirea cu liberalii au remarcat ipocrizia actualului primar, care a declarat că va da cheile noilor blocuri pe 1 iunie în ziua alegerilor, pe când ele sunt gata înainte de Paşte. Steiciuc a stat de vorbă cu cei care au cerut analiza calităţii apei în cartierul Burdujeni şi care sunt nemulţumiţi de lipsa rezultatelor.

“Solicităm ASP să facă public rezultatul analizelor apei din cartierul Burdujeni. Aceşti oameni nu trebuie minţiţi. Primarul putea să le spună că s-a îmbunătăţit calitatea şi cu apa de la Berchişeşti, nu că este doar apă de Berchişeşti.”- a spus Steiciuc.

 

Biroul de presă al PNL Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă - PNL.
 Vizualizări articol: 1317 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comunicat de presă - PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   IIntrebare trimis de
(22 mai 2008, 11:16:37
Anghelus nu e ala care e finul lui Olteanu si care a ajuns mare sef la ARR dupa ce vindea bere prin piete si cu facultatea a cam avut ceva surprize surprize neplacute? A terminat-o abia acuma cand nasul e mare sef, ca nu a putut s-o termine normal. Astia sunt adevaratii oameni ai PNL!
2.   A terminat-o totusi trimis de
(22 mai 2008, 21:13:28
Pe cind tu mai briceag,ce-ai terminat ,ca esti prost gramada,si mai iesi si la strada ,sa te vada lumea cit de prost esti.Pentru citiva banuti,aratati fundul la toata lumea,crezind ca asa il impingeti in fata pe Zarone .Vezi-ti de examenele tale,ca stai de cinci ani in aceeasi clasa(chiar ,la voi la speciala de cite ori ai voie sa repeti anul?) si cheltuie statul cu tine(din banii nostri ),o groaza de bani. Hai treci la lipit afise cu cap de mort al vostru,ca ploaia asta l-a strimbat de tot si seamana tot mai mult cu Moartea din Carpati(ala cu Raluca,cu capul ca maciuca)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei