Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mai 2008 - Anul XIII, nr. 118 (3799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte

PD-L propune înfiinţarea unui „Centru pentru Servicii Publice”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat-liberalii suceveni au făcut cunoscut un nou element din strategia de dezvoltare a judeţului pe care o propun electoratului, şi anume înfiinţarea unui „Centru pentru Servicii Publice”. Vicepreşedintele PD-L Suceava, Dan Cadariu, a explicat că intenţia este aceea de a amenaja o locaţie unică pentru Serviciul paşapoarte, Serviciul înmatriculări şi eliberări permise, Serviciul evidenţă informatizată a persoanei, Serviciul de eliberări autorizaţii de construire, în special pentru mediul rural şi pentru acordarea avizelor pe care serviciile publice deconcentrate le dau în vederea eliberării autorizaţiilor de construire.

„Ţinta Centrului sunt simplii cetăţeni care au diverse probleme şi beneficiarii viitori ai fondurilor Uniunii Europene, atât persoane juridice, cât şi societăţi comerciale”, a spus Cadariu.

 

Cadariu apără interesele romilor din Berchişeşti

Vicepreşedintele PD-L Suceava a criticat modul în care sunt trataţi romii din Berchişeşti de către conducerea PSD a primăriei din localitate.

„Duminică, după o întâlnire cu cetăţenii, am fost invitat de o parte dintre aceştia să constat în ce condiţii peste 100 de familii de romi trăiesc în anul 2008, fără apă curentă, deşi în comună este staţie de captare, fără drum şi fără curent electric. Cât am fost consilier judeţean, an de an, la alocarea sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale comuna Berchişeşti a fost campioană. Cu toate acestea, aceasta este starea unor familii de romi”, a declarat Cadariu.

 

„Salariaţii din CJ sunt incitaţi la distrugerea unor documente”

Dan Cadariu cere PSD să renunţe la „teroarea” pe care o exercită asupra unei bune părţi din salariaţii Consiliului Judeţean şi asupra unor angajaţi din instituţiile subordonate. Cadariu a declarat că deţine informaţii cum că parte din şefii de servicii şi directori ameninţă salaraţii şi îi incită la distrugerea unor documente care probează „ingineriile financiare practicate de PSD în ultimii 16 ani la Consiliul Judeţean”.

De asemenea, Cadariu cere PSD să-şi asume „bărbăteşte” gradul de îndatorare în care a adus marea majoritate a localităţilor prin proiectul „utilităţi şi mediu”.

„La anul se sfârşeşte perioada de graţie pentru cele 66 de comune care au luat creditul de 86 de milioane de euro. Urmează ca fiecare, pe lângă dobândă, să achite ratele cuvenite. Probabil că aceasta va fi motivul pentru creşterea taxelor şi impozitelor locale. S-au cheltuit 2/3 din banii alocaţi, dar s-au realizat doar 1/3 din obiective”, a spus Cadariu.

 

Uricec acuză PSD că vandalizează afişele PD-L

La rândul său, vicepreşedintele PD-L, Eugen Uricec, i-a acuzat pe social democraţi că vandalizează afişele electorale ale PD-L şi i-a somat să renunţe la acest mod de a face campanie.

„Este regretabil cum adversarii noştri politici, în special PSD, se manifestă vizavi de afişele şi materiale electorale- distrugere, vandalizare. PD-L este foarte bine organizat, cu personalităţi politice implicate în acest moment în campania electorală în fiecare zonă, oameni politici care fac politică de după 1990 şi nu sunt obişnuiţi cu manifestări de tip comunist, subversive. Recomand PSD să renunţe la astfel de abordări, pentru că nu-i ajută cu nimic. Opinia publică şi-a creat un punct de vedere referitor la PD-L şi orice vandalizare nu poate aduce atingere imaginii PD-L”, a spus Uricec.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L propune înfiinţarea unui „Centru pentru Servicii Publice”.
 Vizualizări articol: 637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PD-L propune înfiinţarea unui „Centru pentru Servicii Publice”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Voturi la cei buni trimis de
(22 mai 2008, 13:52:36
Hotii strica hotii deaceia ce care distrug afisele sint cei dela PD.laturi s-au daca rup altii inseamna ca sinteti iubiti si nu se vrea sa se vada figura voastra de misei.
2.   Scuze..... trimis de
(22 mai 2008, 15:01:29
imi cer scuze pe aceasta cale tuturor psd-ilor pe care i-am jignit.PDL-ul mi-a spalat creierul,mi-au promis un apartament daca stau pe internet si fac reclama favorabila partidului . dar am realizat ca sunt niste comunisti mincinosi asa ca ......

LA NOI SE VOTEAZA ...PSD-ul!

LA NOI SE VOTEAZA ...PSD-ul!

LA NOI SE VOTEAZA ...PSD-ul!
2.1  RE: Scuze..... trimis de
(22 mai 2008, 16:52:28
Rusine sa va fie PSD-istilor ca intrati cu pseudonimul meu si scrieti golanii.Sunteti oameni de cea mai joasa speta.RUSINE!!!!
3.   Esti JENANT si INSISTENT, PSD-istule ! trimis de
(22 mai 2008, 15:34:44
Scrii in numele altuia, si scrii numai prostii. La VOI, poate se voteaza PSD. La NOI, ceilalti 99% dintre romani NU SE MAI VOTEAZA PSD !!!
4.   Voturi la cei intr-adevar BUNI trimis de
(22 mai 2008, 15:40:03
"VOTANTULE", se scrie "de aceea", "sunt", "sau", "sunteti" ! Ortografia s-a mai schimbat de pe vremea comunistilor ! Dar nici pe aceea n-o stiti ! Si Romania s-a schimbat: NU VA MAI VREM, PSD-eilor ! Gata, ne-a ajuns cu incultura, grobianismul, impertinenta, aroganta, hotia si impertinenta PSD.ului !!!! Nu tin neaparat sa ridic un alt partid. Dar DE PSD, s-a saturat lumea !
4.1  RE: Voturi la cei intr-adevar BUNI trimis de
(22 mai 2008, 18:26:15
Mai alt votant acest partid este al celor multi nu cu bogatii ca voi.Acest Partid a avut grija de pensionari si a majorat pensiile si asa sint mici cele mai mici din Rominia in judetul Suceava ,dar ce se faceau pensionarii cu asa pensii mici.Asa de ci PENSIONARII vor VOTA P.S.D. iar cei dela PNL pe liberali in nici un caz PD Laturile ca ei au fost ipotriva majorarii pensiilor inclusiv BASESCU dela cotroceni.
5.   JOS PSD trimis de
(22 mai 2008, 16:00:10
SA SE DUCA NAIBII
6.   Cadariu trimis de
(22 mai 2008, 17:40:02
CERCETATI CINE VA PROMITE!Un neica nimeni,acest Cadariu! Dupa ce a v�ndut piese auto C.J. si cabane dubios construite,acum este justitiar! Unde mai pui ca postul de inspector guvernamental l-a primit de la guvernul PNL pecare acum �l blameaza! Oj igodie , parasit de prieteni,vecini,rude!ATENTIE,O BUNI!!!!
7.   Cadariu trimis de
(22 mai 2008, 17:42:27
SCUZE! Voiam sa scriu OAMENI BUNI!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei