Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mai 2008 - Anul XIII, nr. 115 (3796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parc Areni

Gizela întreabă, Angela răspunde

Gizela: „Doamna viceprimar, locuiesc în zona Areni şi merg aproape zilnic cu copilul în parc la Universitate, întrucât locul de joacă de acolo este bine amenajat şi întreţinut. Totuşi, cred că  ar fi necesară îngrădirea Parcului Areni, partea dinspre strada Universităţii, deoarece există pericolul ca unii copii să iasă în stradă. Se poate face aşa ceva?

Angela: „Vă mulţumesc pentru faptul că aţi sesizat acest aspect. Am reţinut sugestia dumneavoastră de a îngrădi o latură a Parcului Areni cu scopul de a preveni accesul copiilor în stradă însă trebuie să vă comunic că  această zonă a Parcului Areni, conform ultimei hotărâri a Consiliului Municipal Suceava, urmează să fie reamenajată complet  prin construcţia unui drum de acces la noul Corp E al Universităţii. Ulterior, va fi nevoie ca specialiştii de la Direcţia de urbanism şi o echipă de arhitecţi să evalueze posibilităţile de îngrădire a Parcului Areni. Personal cred că este preferabilă consolidarea unui grad viu pe latura Parcului Areni la care vă referiţi dumneavoastră, pentru a menţine o anumită estetică în zonă, dar rămâne să vedem opinia specialiştilor. Vă mulţumesc încă o dată şi vreau să vă mai spun că în decursul mandatului meu de viceprimar am fost preocupată  mereu de amenajarea spaţiilor verzi şi a locurilor de joacă în diverse cartiere ale oraşului.

 

P.S. Aştept în continuare întrebările dumneavoastră la numărul de telefon 0230-210020, precum şi pe adresa de e-mail angelazarojanu.raspunde@gmail.com. Vă puteţi expune opiniile şi pe forumul de pe site-ul PNL Suceava care poate fi accesat la adresa http://www.pnlsuceava.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gizela întreabă, Angela răspunde.
 Vizualizări articol: 930 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Gizela întreabă, Angela răspunde1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De campanie trimis de
(19 mai 2008, 11:23:39
D-na Zarojanu, in calitate de actual vice-primar si candidata la functia de primar, are de raspuns la o multime de intrebari pe care, cetatenii orasului le au de patru ani incoace. Dar, la fel ca actualul primar, d-l Lungu, evita sa raspunda la anumite intrebari incomode. Adresez doamnei vice-primar o intrebare la care astept raspuns pana la finalul campaniei electorale, sa stiu cu cine votez: Ce ne poate spune doamna vice-primar despre constructia bisericii "Sf. Parascheva" din Obcine (pe str. Victoriei f.n., in spatele punctului termic nr.3 - asta pentru localizarea exacta, pentru ca nu cred ca d-na stie unde se afla) adica, daca exista autorizatie de constructie atat pentru biserica dar si pentru gardurile betonate care o inconjoara, construite peste diverse retele de canalizare, apa, energie termica, daca stie exact suprafata de teren alocata acestei constructii, daca stie care era destinatia initiala a acestui teren, etc.
2.   Intrebarii trimis de
(19 mai 2008, 11:30:17
Mai mult, sa spuna d-na vice-primar cand a fost ultima data in zona mentionata si ce observatii are de facut privind lucrarile care s-au efectuat acolo si daca a luat vreo masura reparatorie.

Raspunsul ar trebui sa vina in aceasta saptamana, pentru a avea timp si noi, cetatenii, sa ne spunem punctele de vedere sau de a explica, pe larg situatia.

Aceasta este doar o intrebare (din miile care exista) la care d-na vice-primar ar trebui sa raspunda inainte de a ne mai cere voturile.

Daca nu vom primi raspuns ne vom orienta spre alti candidati care au timp macar sa promita ca ne vor acorda atentie in urmatorii patru ani.
2.1  RE: Intrebarii trimis de
(19 mai 2008, 12:47:32
vorbesti in numele tau si cred ca la sfarsit ai vrut sa scrii : "daca nu voi primi raspuns ma voi orienta spre alti candidati .... " .... parerea mea
2.2  RE: Intrebarii trimis de
(20 mai 2008, 11:21:29
Pai tu nu votezi cu doamna Angela daca nu iti raspunde la o intrebare???? fraier mai esti. Pai vezi cate lucruri bune a facut o persoana nu cate vorbe in vant a spus. Cred ca doamna Angela este potrivita pentru functia de primar. Bafta multa.
3.   Alegeri trimis de
(19 mai 2008, 11:55:19
Doresc sa o intreb pe dna Zarojanu: chiar in ochi9i dv. viza-vi de Primarie , va place cum a fost ocupat spatiul pietonal de catre Cofetaria Studenteasca:? acolo este un colt de strada f.f.aglomerat, si asa era strimt,acuma nu ne ramine decit sa mergem pe strada printre masini. Sau spatiul comercial de linga alimentara Areni, care, la fel, a ocupat aproape tot spatiul nostru, al pietonilor. Si cite, cite, altele la care nimeni nu da un raspuns. Ce se intimpla oare? Ce fel de oameni sunt alesi in Consiliul Local? suntem complet derutati si mihniti totodata. Oare cind se va respecta legea in Romania?
3.1  RE: Alegeri trimis de
(20 mai 2008, 11:03:01
De ce va luati numai de doamna Angela , probabil ca sunte-ti cu PDL-ul .....ati uitat ca exista si Lungu.Doamna Angela nu poate lua decizii de una singura. Daca lungu nu tine cont de parerile altora asta e.. iar pt spatiul pietonal ocupat de Cofetaria Studenteasca este vinovat lungu.Bafta Angela.
4.   Vorbe trimis de
(19 mai 2008, 15:39:42
La vorbe va mai pricepeti,dar la fapte zero!Chiar credeti ca o sa mai prindeti ceva functie?Maxim consilier local si asta daca faceti pragul electoral!Dar cu Corneliu Vornicu in echipa slabe sperante!Chiar credeti ca nu stim cinw e Vornicu?Chiar credeti ca nu stim ce matrapazlacuri a facut cand era viceprimar?Chiar credeti ca se uita asa usor ingineria funciara de aproape un milion de euro pe care a facut-o?
5.   Bravo angela trimis de
(20 mai 2008, 11:07:44
Am un copil de 5 ani si vin zilnic cu el in parc la Universitate si drept sa spun imi place cum s-a amenajat parcul. Cred ca a fost proiectul doamnei Angela de aceea o sa o sprijin in campanie....Succes Angela.

6.   Mult succes Angela trimis de
(20 mai 2008, 11:14:48
Cu privire la parcul de la Universitate sunt de parere ca s-a realizat ceva frumos atat pentru orasul Suceava cat si pentru tinerii suceveni.O sustin pe Angela Zarojanu deoarece cred ca impreuna cu ea se vor face si alte parcuri de acest gen.
7.   Votati Angela Zarojanu trimis de
(20 mai 2008, 11:24:59
Daca este o problema asa de mare, ceea ce eu cred ca nu deoarece copii trebuie supravegheati, am convingerea ca doamna Angela va rezolva si aceasta problema.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei