Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mai 2008 - Anul XIII, nr. 115 (3796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatură PD-L

Mircea Rusu are ca prioritate dezvoltarea infrastructurii din Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PD-L pentru Primăria Vatra Dornei, Mircea Rusu, a anunţat că după ce va fi ales în funcţia de primar va avea ca principală preocupare dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii din acest municipiu.

Director al SC Regnafor SA, Mircea Rusu a precizat că atât el, cât şi viitoarea echipă de consilieri locali PD-L au pregătit mai multe proiecte în vederea asigurării unei infrastructuri moderne, condiţie esenţială pentru dezvoltarea pe viitor a municipiului Vatra Dornei.

Astfel, principalul proiect cu care Mircea Rusu se prezintă în faţa electoratului este reabilitarea tuturor străzilor şi trotuarelor din oraş.

„Nu se poate ca şi în momentul de faţă să avem străzi care nu sunt reabilitate, sau trotuare aflate într-o stare extrem de proastă. Asta cu atât mai mult cu cât suntem un oraş turistic”, a declarat candidatul PD-L pentru Primăria Vatra Dornei.

Mircea Rusu a adăugat că un alt proiect vizează reabilitarea şi extinderea reţelei de utilităţi publice, respectiv a conductelor de apă şi de canalizare, dar şi a reţelelor de electricitate. De asemenea, el a precizat că trebuie promovate proiecte pentru extinderea reţelei de termoficare. Mircea Rusu susţine că aceste proiecte trebuie să fie corelate şi cu creşterea capacităţii de producere a energiei termice, prin punerea în funcţiune a centralei cu cogenerare, pe gaz metan, care să producă energie electrică şi termică.

Candidatul PD-L pentru Primăria Vatra Dornei a mai adăugat că oferta electorală este completată şi de finalizarea aducţiunii de gaz metan către acest municipiu. „Suntem pregătiţi să preluăm conducerea Primăriei Vatra Dornei. Atât eu, cât şi echipa de consilieri, oameni cunoscuţi de dorneni, profesionişti şi cu experienţă, avem proiectele de care oraşul nostru are nevoie pentru a se dezvolta”, susţine Mircea Rusu.

 

Oferta PD-L este realizată în funcţie de necesităţile dornenilor

El a subliniat că pe lângă proiectele pe care PD-L le-a pregătit pentru dezvoltarea municipiului Vatra Dornei, lista de priorităţi este completată şi cu anumite probleme semnalate de dorneni, în cadrul întâlnirilor zilnice cu aceştia, dar şi cu soluţiile de rezolvare a lor.

„Oamenii apreciază disponibilitatea noastră de a le asculta problemele. Şi pot să spun că la fiecare întâlnire pe care am avut-o, în toate zonele municipiului, oamenii ne-au semnalat numeroase probleme, nerezolvate în decursul timpului. Vreau să-i asigur pe această cale că toate aceste probleme sunt analizate de echipa PD-L, iar oferta noastră electorală va fi completată cu soluţii şi cu proiecte pentru rezolvarea lor”, a mai spus Mircea Rusu.

El a mai adăugat că realizarea acestor proiecte va asigura atât confortul locuitorilor din Vatra Dornei, cât şi dezvoltarea turistică a acestui municipiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Rusu are ca prioritate dezvoltarea infrastructurii din Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mircea Rusu are ca prioritate dezvoltarea infrastructurii din Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DEPOZIT DE GUNOI IN ORAS trimis de
(19 mai 2008, 13:06:54


Intrebam pe d-nul candidat Mircea Rusu cum va rezolva problema evacuarii gunoaielor din oras ,depozitate prin grija cand. consilier buzila gh.din acelasi partid si a cand. de consilier jud. d-l dragan proprietarul terenului pe care se intampla aceasta poluare a zonei nordice a orasului . Sunt interese pecuniare evidente[chirii] in sfidarea locuitorilor din oras. D-le Flutur cum credeti atitudinea noastra fata de acesti candidati ? Speram in analizarea lucida a acestei situatii; la care ne gindim serios

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei