Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mai 2008 - Anul XIII, nr. 115 (3796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Program

Echipa PD-L la Primăria Suceava promovează turismul ecumenic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Introducerea municipiului Suceava în traseele turistice ecumenice ca punct de tranzit pentru  vizitarea mănăstirilor din Bucovina, prin sprijinirea creării unei infrastructuri de transport şi cazare corespunzătoare, reprezintă unul dintre obiectivele echipei PD-L pentru mandatul 2008-2012.

Candidatul PD-L la funcţia de primar al Sucevei, actualul edil-şef Ion Lungu, a declarat că echipa PD-L va milita pentru încurajarea şi dezvoltarea turismului istoric şi de agrement şi îmbinarea lui cu turismul ecumenic şi comercial.

„Vom revalorifica brandul Bucovina- mănăstiri UNESCO, un brand aproape uitat de marii operatori de turism în favoarea turismului de pensiune care, din păcate, ocoleşte municipiul Suceava. Cu mai mulţi ani în urmă oraşul Suceava a fost un punct de tranzit pentru turismul ecumenic din zona Bucovinei şi vom depune eforturi să redevină ce a fost. Nu trebuie uitat însă nici brandul Ştefan cel Mare, care prin Cetatea de Scaun reprezintă o atracţie turistică de calibru”, a declarat Lungu.

El a adăugat că vor fi create şi condiţiile dezvoltării turismului comercial, prin construirea unui hotel de minimum patru stele cu toate facilităţile necesare.

 

Măsuri pentru revigorarea industriei

Conştienţi că, fără o revigorare a activităţilor industriale, care în ultimii ani au înregistrat un regres, economia judeţului nu va putea fi susţinută pe termen lung, democrat liberalii s-au gândit la măsuri în acest sens.

„Echipa democrat liberală va depune eforturi în mandatul viitor pentru realizarea de capacităţi industriale de mărimi medii, prin asocierea municipalităţii cu firme care vor să investească în Suceava, prin acordarea unor facilităţi precum punerea la dispoziţie de terenuri sau utilităţi. Avem în vedere, de asemenea, realizarea de parcuri industriale pentru a putea valorifica potenţialul economic al oraşului şi nu în ultimul rând forţa de muncă calificată”, a spus Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipa PD-L la Primăria Suceava promovează turismul ecumenic.
 Vizualizări articol: 647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Echipa PD-L la Primăria Suceava promovează turismul ecumenic1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Athos, porthos si aramis trimis de
(19 mai 2008, 12:22:40
Suceava va fi AtHOSUL BUCOVINEI!!! BLA BLA BLA TRALALALALAAL

La gunoi cu flutur si lungu, doi mari tarani talhari.
1.1  RE: Athos, porthos si aramis trimis de
(19 mai 2008, 15:43:36
Ei chiar ne cred prosti..pana sa vina alegerile nimic proiecte, nimic buletinul primarului, acum deodata, proiecte pana in 2050. Lasati-o mai moale laturilor ca nu luati puterea. Sa va platiti campania din buzunarul vostru nu din banii publici pe care nu o sa-i administrati niciodata! Asa sa ne ajute Dumnezeu!
2.   Realizati capacitati industriale trimis de
(19 mai 2008, 12:31:24
Realizati capacitati industriale, echipa PD-l, sau n-am inteles bine. Nu v-ar fi mai usor sa le sustineti pe astea deja create ? Ingineri si subingineri someri sau bazaristi cu duiumul si nu v-au interesat pana in aceasta campanie, iar acum, ati lua lumea IN BRATE daca ati putea, numai sa va vedeti alesi , apoi se asterne iar uitarea si deznadejdea oamenilor.
3.   Hotilor trimis de
(19 mai 2008, 13:07:14
Pe ce lume traiti domnilor alesi?

Ati reusit sa distrugeti si sa furati tot ce ce putea si acum "Revigorati Industria"??? DA pana acum unde ati fost? Ati cazut de pe Luna intr-un oras fara industrie, fara infrastructura, fara locuri de munca, sau ati avut o revelatie peste noapte si acum stiti tot ce trebuie facut. Fariseilor si mincinosilor!!!!!!!!
4.   Poza trimis de
(19 mai 2008, 15:45:09
Ia uitati ce poza de porc prosper are! Mars in cotet animala din prelipca!
5.   ... trimis de
(19 mai 2008, 16:28:52
Alte gogosi cu iz electoral.
6.   PT. PRIMAR trimis de
(19 mai 2008, 16:50:44
Ne ocolesc toti pentru ca soselele sunt praf. Mergeti d-le primar pe drumul catre

Ilisesti si va vor clantani dintii in gura de atatea gropi. Ce strain vine in vacanta in Bucovina cu masina ca sa plece cu autocarul??? Pacat de comorile lasate si pastrate de sute de ani ,iar voi nenorocitilor ati reusit sa distrugeti tot in cativa ani. Nu ati creat nimic folositor,ati distrus industria, ati vandut tot ce se putea vinde, ati daramat tot ce s-a putut darama......pentru ce???? Pentru propriul buzunar???? Nu v-ati gandit la persoanele trecute de o varsta care au ramas doar cu diplomele in buzunar si vand Topi-Top la colt de strada. Ne plangem ca ne pleaca oamenii destepti. Ce ati facut pentru acesti oameni????Le-ati dat contracte la cules sparanghel si capsuni. Acolo sa te duci dumitale cu copii cu tot sa vezi ce inseamna munca si umilinta la usile strainilor.Ati facut facultatea si masterul cu bani si cu ajutorul actualilor studenti. Cine v-a facut lucrarea de master??? Pentru cat
7.   PT. PRIMAR-continuare trimis de
(19 mai 2008, 17:05:28
Nu va este rusine sa iesiti la rampa sa va bateti cu pumnul in piept ca ati facut si ati realizat??? Ce??? Pana la urma toate se fac din banii nostri ai tuturor.Meritul dv. ar fi fost sa stiti sa-i administrati,dar in patru ani nu ati demonstrat decat ca nu sunteti un bun manager. Ati daramat fabrici. Cate ati construit??? Cate locuri de munca ati creat???? Veti construi un hotel de 4 stele.Unde??Pe amplasamentul actualului stadion doriti centru de afaceri si hotel de 4 ****.Asta v-a mai ramas sa daramati si stadionul si v-ati indeplinit targhetul. La cat evaluati terenul???? Ce afaceri atat de puternice sunt pe plan local, cati investitori ati adus in oras ???? Dv. nu va pregatiti decat un nou loc de munca ...administratorul celei mai mari cladiri din oras care va trece din patrimoniul statului in patrimoniul dv.( macar 1/2) Aveti impresia ca suntem un oras de idioti, dar nu-i chiar asa. Doamne fereste sa mai fiti 4 ani primar.
8.   Turism ecumenic? trimis de
(19 mai 2008, 17:17:48
Ba fariseule tu stii ce presupune acest tip de turism? Cred ca habar nu ai...ia intreaba tu pe la Sihastria sau Secu si vezi cum e cu turismul asta ecumenic...In afara de asta zici de industrie? Ce-ai facut pentru Mefitex sau pentru Famos sau pentru IUPS,IMUS sa nu mai vorbesc de TPS pe care l-ai vandut lui Carabulea pe 2 lei si ala cere acum cat nu face?

Du-te la prelipca ca nu ai tu abilitati de manager si nici ceata aia de ****ri din primarie care te tin de poale.
9.   S-a ales praful trimis de
(19 mai 2008, 17:37:26
Am avut incredere in tine si regret amarnic. Sper ca sucevenii nu vor face aceeasi greseala de 2 ori. S-a ales praful de orasul asta; si la propriu si la figurat. Daca ti-ai propus sa distrugi orasul, sa stii ca ti-a reusit. Se poate scrie un roman intreg despre prostiile pe care l-ai facut si multe din ele sunt ireparabile.
10.   Ce bine ar fi... trimis de
(19 mai 2008, 19:31:47
...sa avem doua trei campanii electorale in fiecare an. S-ar construi si s-ar "varui" orase interstelare, s-ar pava si asfalta Calea Lactee, s-ar nivela si betona craterele lunare, sar din pat si plec la baie, trebuie sa ma trezesc, e vremea sa plec la munca,
11.   S.O.S trimis de
(19 mai 2008, 20:27:51
E timpul sa luati lucrurile in serios D- le Primar.

Ma intreb ce vom lasa generatiilor urmatoare? Nimic

Orasul ar arata mult mai bine daca v ati ocupa un pic si de monumentele istorice ale Sucevei.Va sugerez sa faceti macar o plimbare pana la Cetate si atunci o sa vedeti ce "bine"o sa va simtiti.
12.   Domnule primar trimis de
(19 mai 2008, 21:29:31
Un sfat prietenesc: cand auzi un cuv�nt nou pentru nivelul Dvs. de cultura, cautati in DEX definitia. Stii ce inseamna "Ecumenic" ? Uite intreaba mata pe popii suceveni pe care i-ai finantat cu multe miliarde de lei. De exemplu pe popii din clanul Argatu, nesimtitii cu moaste de familie! Sau pe cel pe care l-ai finantat cu 100 milioane lei vechi pentru nu stiu ce maculatura de carte!
13.   Nu mint, e purul adevar trimis de
(19 mai 2008, 21:58:59
Ca se tin de cuvant si ca au inceput "TURISMUL ECUMENIC" e foarte adevarat ! Vedeti ce s-a intamplat la Radauti. Unii spun ca PD-Legionarii au sfidat autoritatile, dar nu e adevarat. Ei au adus in fata manastirii cativa turisti si nu au intrerupt slujba, ci se rugau. Ca Staretul manastirii nu aude bine nu-i vina celor de la PD-Laturi. Calomni, calomnii, ei erau adunati doar sa se roage si sa primeasca ceva pomana, dar harsitul de staret i-a reclamat la domn' Primar si asa s-au denaturat toate. Cata rautate ! Cate calomnii, fac oamenii o fapta crestinesca si altii ii critica...

Si uite asa se scrie Istoria de partid si de stat....
13.1  RE: Nu mint, e purul adevar trimis de
(19 mai 2008, 22:12:40
Drepturile de autor!!!

Sau inca o bere???
13.2  RE: Nu mint, e purul adevar trimis de
(19 mai 2008, 22:14:20
Dupa fapta si rasplata! Nu mai da telefoane aiurea......Sau inchide calculatorul:))))
14.   ECU trimis de
(19 mai 2008, 23:20:12
CETATEAN LUNGU ION CE STII MATA DE ECUMENISM ?

CETATEAN LUNGU DE CE AI VRUT SA DEMOLEZI BISERICA DE LA SPITALU VECHI ?

RASPUNS -NU AM STIUT CA E BISERICA ACOLO CONCLZ. AI MEMORIE SCURTA AI PRIMIT ICOANA DE LA PARINTE DE SF ,NICOLAE CIND E HRAM , ; PESTE UN AN O SA UITI CA AI FOST LA SFINITIRE SI STATEAI CA UN PAPAGAL LA ALTAR , NU AI AVUT UN SENTIMENT DE JENA

15.   Dezastru trimis de
(20 mai 2008, 08:13:23
Suceava este cu adevarat un oras turistic pentru ca numai aici poti vedea blocuri construite aproape pe trotuar, hulubarii la mansarda pentru cazarea oamenilor, lipsa cu desavarsire a parcurilor (aici vorbesc cu cei care stiu ce inseamna un parc, nu 2mp de iarba), trafic rutier blocat, institutii publice fara parcari (inclusiv Primaria), etc.

Ba tarane, turismul se dezvolta in primul rand daca ai infrastructura ceea ce Suceava nu va avea nici in 30 de ani. Toti bucurestenii cu care am vorbit si au fost in Bucovina nici nu vor sa mai auda de zona asta datorita drumurilor si a serviciilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei