Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 mai 2008 - Anul XIII, nr. 105 (3786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Învăţământ superior

Ionescu întreabă, Angela răspunde

Ionescu: „Doamna viceprimar, doresc să vă spun că sunt unul dintre cadrele didactice tinere de la Universitatea din Suceava şi, prin urmare, mă interesează perspectiva pe care o are această instituţie. În situaţia în care veţi ajunge primar al municipiului Suceava, cum veţi susţine dezvoltarea Universităţii ?

Angela: „Vă mulţumesc pentru întrebarea formulată şi doresc să vă informez că în decursul mandatului de viceprimar am sprijinit, atât cât a depins de mine, proiectele iniţiate de Universitatea din Suceava. Într-adevăr, cred şi eu, ca şi dumneavoastră, că Universitatea suceveană s-a impus în ultimii ani ca o instituţie valoroasă de educaţie şi cultură şi că, prin urmare, merită sprijinul tuturor factorilor din administraţia publică centrală şi locală pentru a se impune pe piaţa educaţională din Uniunea Europeană. Doresc să precizez că, de exemplu, între alte proiecte iniţiate de conducerea Universităţii, am sprijinit proiectul de acordare a celor 30 de hectare de teren pentru construcţia unui nou campus, cât şi proiectul de realizare a unui drum de acces la noul Corp al Universităţii ce urmează să fie inaugurat în această vară, cu ocazia împlinirii a 45 de ani de învăţământ superior la Suceava. În măsura în care, cu sprijinul dumneavoastră, voi ajunge primar, vă asigur că toate proiectele iniţiate de Universitate se vor bucura de sprijinul meu direct şi imediat. De altfel, vă informez că, în cadrul proiectului electoral propus pentru perioada 2008-2012, unul dintre obiectivele mele este acela de a construi municipiul Suceava ca un oraş universitar, cultural, turistic, industrial şi comercial.

 

P.S. Vă mulţumesc şi aştept în continuare întrebările dumneavoastră la numărul de telefon 0230-210020, precum şi pe mail-ul angelazarojanu.raspunde@gmail.com.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ionescu întreabă, Angela răspunde.
 Vizualizări articol: 869 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ionescu întreabă, Angela răspunde5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ba ionescule trimis de
( 7 mai 2008, 14:38:03
Mai ai ba domn' profesor intrebari stupide? Ia intreab-o si cate parcele de teren a cumparat ea si ai ei pe langa cele 30 de ha pentru a le revinde la suprapret cand vor fi utilitati in zona...si ce casute vecine au si ea si lunguletz-prelipca in zona Moara...ia vezi ce-ti raspunde la astea?
2.   Hahahhahahhahahhah trimis de
( 7 mai 2008, 17:35:56
Ionescu trebuia s-o intrebe pe madam Zaro: Ti-ai luat partea din numirea mea ca vice? iti mai aduci aminte ca ai fost suspendata, sau ceva de genul asta , din PNL ca te-ai vindut diavolului PSD-ist si m-ai pus tu cu musiu Steiciuc ca vice?

Sau o alta intrebare ar fi fost: Cit a costat?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei