Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 mai 2008 - Anul XIII, nr. 105 (3786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tactică

Donţu îşi face oferta electorală publică odată cu Lungu

Miercuri, 7 Mai 2008 (17:16:19)
Candidatul PSD la Primăria Suceava, consilierul local Ovidiu Donţu, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că-şi va face publică oferta electorală pentru suceveni doar odată cu primarul în funcţie Ion Lungu, candidatul PD-L pentru un nou mandat, deoarece nu doreşte să-i fie copiate proiectele pe care le are pentru dezvoltarea oraşului. El a afirmat că oferta PSD este „mult mai structurată”, arătând care sunt problemele oraşului, calea de rezolvare şi direcţiile prioritare pentru aceasta. „Mi se pare de bun simţ ca proiectele noastre să fie lansate în acelaşi timp, tocmai pentru ca din lipsă de inspiraţie domnul Lungu să nu preia din proiectele mele, dacă ar fi să ne referim doar la modul în care s-a rezolvat problema transportului local sau a abonamentelor gratuite pentru pensionari. Acestea ne aparţin, dar domnul Lungu şi le arogă, deşi poartă semnătura noastră. Nu doresc să-mi fie furate proiectele, aşa că le voi prezenta într-o conferinţă de presă comună”, a spus Donţu. Acesta a arătat că este „supărat” să constate că a avut dreptate şi când a acuzat starea străzilor din Suceava, explicând că acum există o statistică la nivel naţional care apreciază apreciază că Suceava, alături de Vaslui, este municipiul reşedinţă de judeţ cu cele mai proaste străzi din ţară. Aceeaşi proastă plasare are oraşul nostru şi în ceea ce priveşte spaţiile verzi, iar la acest capitol Ovidiu Donţu susţine că proiectul său „Suceava, oraş verde” va însemna o creştere cu până la 10 la sută a zonelor de spaţiu verde, „o datorie de onoare faţă de dezastrul din urbanism din ultimii ani”. Candidatul PSD îşi mai propune rezolvarea problemei prafului din oraş, inventarierea spaţiilor verzi pentru a permite aplicarea legii de interdicţie de construire pe spaţiul verde. Ovidiu Donţu mai promite parcuri în toate cartierele, dezvoltarea oraşului în exterior, reamenajarea Parcului Şipote astfel încât acesta să capete valenţe culturale şi de agrement, continuarea programului de reabilitare a sistemului de termoficare şi a programului ISPA, dar „fără subantrepriza fratelui geamăn al domnului primar Ion Lungu”.  
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu îşi face oferta electorală publică odată cu Lungu.
 Vizualizări articol: 1195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Donţu îşi face oferta electorală publică odată cu Lungu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Schimbare de domiciliu' trimis de
( 8 mai 2008, 10:48:18
nenea Clontu,scrie pe afisele tale murdarite cu rosu ca vrei sa iti schimbi orasul...Mergi la DarabaniTe rog taie-o mai repede inainte de alegeri ca vei obtine un scor de3-4 la suta si vor rade si ciorile de magariile tale.Tu n-ai facut nimic in viata ,ai plimbat ursulo de ici colo si tu vrei primar;mai mult vii la inaintare cu gunoaie sociale ca Bombonerl,nepotul tusei amara,Mrazoi cu care pana deunazi te certai si il amenintai ca il inrregistrezi si dai clipul publicitatii.Vai de capul tau de natarau mai baieite mai!mars si schimba-ti orasul!Pleaca pe pustie

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei