Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 mai 2008 - Anul XIII, nr. 105 (3786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Învăţământ

Investiţii noi în şcolile din Suceava programate de echipa PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Programul democrat liberal de administrare a municipiului Suceava în perioada 2008-2012 prevede investiţii importante în învăţământ, domeniu care se numără printre priorităţile echipei PD-L.

Candidatul PD-L la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, primarul în exerciţiu Ion Lungu, a declarat că în viitorul mandat toate unităţile de învăţământ vor beneficia de sume pentru diverse lucrări.

Astfel, Lungu a arătat că vor fi finalizate lucrările de reabilitare a instalaţiilor de încălzire la toate şcolile şi liceele şi vor fi modernizate instalaţiile sanitare din şcoli. De asemenea, a precizat candidatul PD-L, se va finaliza construcţia grădiniţei din cartierul Obcini de pe strada Slătioarei, precum şi extinderile la grădiniţele „Aşchiuţă” de pe strada Alexandru cel Bun, „Prichindelul” de pe strada Baladei şi de la grădiniţele numerele 1,2 şi 3 de pe strada Tineretului.

 

„Reforma educaţională nu poate fi realizată fără o mare atenţie acordată învăţământului, culturii, tineretului şi sportului”

Ion Lungu a precizat că în programul PD-L de administrare a Sucevei, la loc de cinste se află cultura şi sportul. Aceste domenii de activitate vor beneficia la rândul lor de investiţii masive.

Lungu a amintit de construirea unui Complex sportiv compus din stadion nou şi sală polivalentă, bazin de înot acoperit şi realizarea de parteneriate cu investitorii interesaţi pentru a asigura sport de performanţă în Suceava.

Apoi el a vorbit de încurajarea desfăşurării sporturilor de iarnă pe patinoarul artificial modernizat, de realizarea unui parteneriat pentru desfăşurarea activităţilor culturale a tinerilor în incinta Casei de Cultură şi reamenajarea Cinematografului Modern şi de continuarea parteneriatului cu organizaţiile nonguvernamentale pentru proiectul „Cooptarea tinerilor în administraţia locală”.  

„Reforma educaţională nu poate fi realizată fără o mare atenţie acordată învăţământului, culturii, tineretului şi sportului. În opinia noastră este necesară reconsiderarea şi aprecierea statutului social al profesorului. Profesorii trebuie să convingă elevii că valorile care le pot oferi şansa de succes în viaţă sunt munca, educaţia, sănătatea şi cultura”, a spus Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Investiţii noi în şcolile din Suceava programate de echipa PD-L.
 Vizualizări articol: 1197 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Investiţii noi în şcolile din Suceava programate de echipa PD-L0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ok trimis de
( 7 mai 2008, 14:34:21
Au ramas ceva bani pe ultima suta? Bravos domn primare...cheltuie-i pe totzi da' vezi sa dai si celor de la ISJ care te ajuta cu trucarea licitatziilor si doamnei directoare care ordoneaza platzile...Si nu mai sta cu mana-ntinsa Prelipca-boy ca stim cu totzii ca-ti place SPAGA !
2.   Ok trimis de
( 7 mai 2008, 16:44:24
Stai ca m-am prins...pozezi in Petru Rares,statuia de la nga Casa de Coprocultura...da zi-i drept o foto gen ecvestra ,calare pe situtzie...cand ne prezintzi?
3.   Bani in scoli=bani pt frate-miu trimis de
( 7 mai 2008, 17:37:54
Cred ac asta ar fi trebuit sa fie adevaratul slogan:

Bani in scoli=bani pt frate-miu!!!
4.   Je esti un bou trimis de
( 7 mai 2008, 18:06:19
in 2008 nu se poate face asa ceva dar la mintea ta (s au ai vrea sai dea lu fratatu)
5.   Cand va zbura porcu... trimis de
( 7 mai 2008, 21:28:57
Dom' primare,la banner-ul ala de langa biserica Sf. Dumitru este o hiba:anume apari dumneata,infatigabilul domn Fluture si sigla partidului vostru de securisti-agenti rusi hoti si vardisti. Este o greseala,in locul siglei voastre trebuia sa-l bagati pe procurorul Dambu,cel care i-a albit dosarele lui Flutur. Va faceti iluzii - pana la urma prietenii o sa vina la voi la penitenciarul Botosani cu portocale,nu conteaza in care mandat al dumitale.

Apoi,la panourile din centru,lozinca "Gheorghe Flutur vrea Bucovina Athos-ul Romaniei" contine o greseala - matale n-ai de unde sa stii cum devine cazul,ca esti prea prost la cap,intreaba,eventual,un consilier : dupa "Bucovina" trebuie virgula,ca sa aiba sens zicerea,deci ar veni "Gheorghe Flutur vrea Bucovina,Athos-ul Roamaniei" Ar fi corect,nu? Prietenii stiu de ce !
5.1  RE: Cand va zbura porcu... trimis de
( 7 mai 2008, 22:30:50
La Athos femeile nu au acces. Vor Flutur si Lungu ca Bucovina sa fie a homosexualilor poate si a pocaitilor ???
6.   Pentru adevaratii liberali trimis de
( 8 mai 2008, 00:27:13
pt baietii de pe forumuri cati bani va da pnl si psd ca sa stati si sa aduceti injurii la adresa adversarilor politici?nu va este rusine sa criticati putinele persoane care incearca sa faca ceva pentru suceava?bravo flutur bravo lungu!

ps:pt studentii de la pnl care trimit mesaje-incepe sesiunea-mai bine va apucati de invatat;
6.1  RE: Pentru adevaratii liberali trimis de
( 8 mai 2008, 10:08:21
Pai se vede treaba ca esti nebun!

Asa se intampla cand nu exista opozitie. Puterea inebuneste.

Rolul nostru, al cetatenilor care ne aflam in opozitie cu trucurile puterii (fie aceasta putere gen psd, pnl sau pdl) este de a le incrimina greselile!

Nu putem spune ca, vai d-ul Lungu a pus pavele, a adus 15 autobuze, a pus 10 tevi si este genial. Vrem mai mult decat "trompete" de acestea. Cat priveste pe d-ul Flurur stiu ca el nu se ocipa cu trasul tevilor ci doar a tunurilor!

Oare primarul Parisului cate tevi o fi pus in mandatul sau ?
7.   Continuam cu parodia trimis de
( 8 mai 2008, 09:29:52
-Ma, da ,,Toiota,, asta cum de-a ajuns s-o faceti voi cei de la Suceava cand de fapt daca ma gandesc bine voi nu aveti experienta necesara.-Ce vorbesti ma, nu avem experienta dar avem pe d-ul MARZA care este mai mult decat experienta, ca el aduce investitorii, el a facut si aeroportul ca era vai de mama lui avea o singura pista, acuma are 30 si ceva.Toate astea dupa AMR 30 dupa cum zice domnia sa,referindu-se la Lungu.-Ma nene dar am inteles ca voi acolo in metropola aia aveti multe magazine, la ultimul racnet.-Este normal ma nu, dar mai facem inca pe-a tatea si le facem toate in oras nu in afara lui,pt. ca vom circula pe sus,vom ,,fi in aer,, nu peste mult timp si sa vezi atunci, adio strazi pe care trebuie sa torni asfalt, intretinere etc. VA URMA.
8.   Procuror cinstit? trimis de
( 8 mai 2008, 09:50:16
Ma mira sa aud ca dl.procurorD�MBU e pe post de NUFARUL.Chiar asa a procedat ? si probabil continua.Sa-i fie rusine

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei