Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 mai 2008 - Anul XIII, nr. 105 (3786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Zarojanu se întâlneşte zilnic cu sucevenii la piramida din Parcul Areni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PNL pentru funcţia de primar al Sucevei, Angela Zarojanu, a anunţat că va participa zilnic la întâlniri cu sucevenii, organizate la piramida PNL amplasată în parcul din Areni.

Zarojanu a spus că sucevenii care vor să afle direct de la ea informaţii despre programul propus de liberali pentru dezvoltarea Sucevei o pot face în fiecare zi, între orele 12:00 şi 13:00.

Ea a precizat că la toate aceste întâlniri vor fi prezenţi şi candidaţii PNL pentru Consiliul Local Suceava. „În urma discuţiilor avute până în prezent cu sucevenii am rămas plăcut surprinsă să constat că aceştia ştiu care este programul pe care l-am pregătit pentru administrarea Sucevei şi că susţin ideile şi proiectele noastre”, a precizat candidatul liberal pentru Primăria Suceava.

Angela Zarojanu a precizat că în cadrul întâlnirilor pe care le are cu sucevenii le prezintă acestora soluţiile liberale pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă municipiul reşedinţă de judeţ, precum şi proiectele promovate şi realizate până în prezent de PNL în Suceava.

Ea a mai spus că piramida liberală din Parcul Areni reprezintă un punct de informare  a sucevenilor, unde zilnic este prezent, începând cu ora 10:00, un membru al PNL care oferă materiale electorale şi informaţii despre programul Angelei Zarojanu şi al candidaţilor acestui partid pentru Consiliul Local.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zarojanu se întâlneşte zilnic cu sucevenii la piramida din Parcul Areni.
 Vizualizări articol: 1648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Zarojanu se întâlneşte zilnic cu sucevenii la piramida din Parcul Areni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   O femeie primar va rezolva multe! trimis de
( 7 mai 2008, 11:44:54
Succes Doamna Angela!! DVS MERITATI SA FITI PRIMAR AL SUCEVEI!!!
1.1  RE: O femeie primar va rezolva multe! trimis de
( 7 mai 2008, 16:47:40
maimutza urita si furacioasa zira zaro!
1.2  RE: O femeie primar va rezolva multe! trimis de
( 7 mai 2008, 17:38:30
Bebe, dna angela este o femeie frumoasa si inteligenta, care va deveni primar deoarece are bun simt si e capabila sa faca orasul sa functioneze eficient.

Cred ca mai sus ai descris-o pe maicata!
1.3  RE: O femeie primar va rezolva multe! trimis de
( 7 mai 2008, 21:45:41
daca zarojanca e frumoasa si inteligenta inseamna ca nici raraita nu e. io as fi mandru sa nu o am primar
1.4  RE: O femeie primar va rezolva multe! trimis de
( 7 mai 2008, 22:08:17
ma indragostesclaughing ptiu daca as visao noaptea mas trezi speriat
2.   Si iar eu trimis de
( 7 mai 2008, 12:16:38
Deci sa nu ma intelegeti gresit nu sunt misogin dar Dna Zarujanu primar e o idee cam deplasata pana acum ce a facut Dna Zarujanu a avut Lungu idei ea le-a sustinut si acum sunt relizarile PNL-ului hai sa fim seriosi si nu ridicoli e mult prea deplasat deja toti stim de afacerile doamnei asa ca Zarujanu niciodata primar ca sa nu vorbim de idee ca dumeaei sa candideze la primarie din partea pnl a fost posibila datorita plecarii dl Lungu ca ea ar fi vrut sa participe dar sustinuta de el ceea ce nu era realizabil si parerea mea e ca din cauza ei a plect lungu din PNL
2.1  RE: Si iar eu trimis de
( 7 mai 2008, 14:42:59
Si mai pune punct intre propozitii, ca asa ai invatat in clasa a 2a. Angela e cea mai bun asolutie pentru suceava!
3.   Primarul ideal trimis de
( 7 mai 2008, 14:16:21
Bafta Angela, esti singura care sta de vorba cu sucevenii.Meritati sa fiti primar.
4.   Pe naiba trimis de
( 7 mai 2008, 14:18:12
sta de vorba cu sucevenii acum in campanie. inainte de campanie a stat de vorba cu careva? dar dupa?
4.1  RE: Pe naiba trimis de
( 7 mai 2008, 14:28:48
Sa stii ca a stat de vorba cu sucevenii si inainte. Daca nu a stat de vorba cu tine asta nu inseamna ca nu a stat cu nimeni. Mult succes Angela.
5.   Un primar adevarat trimis de
( 7 mai 2008, 14:22:08
Cu ajutorul doamnei Angela, se va schimba Suceava in bine.Sper sa ne bucuram la sfarsitul alegerilor impreuna cu doamna Zarojanu.
6.   Da angela... go, go ,go ! trimis de
( 7 mai 2008, 14:30:10
Da-i tare Angela...are dreptate Melania cu tine prrrrimarrritza se va schimba Suceava in bine...vom purta totzi fuste si vom graseia cu elocintza...Si la sfarsitul alegerilor sigur ne vom bucura cu d-na impreuna,din cauza ca nu va fi aleasa !

In videoclip dumneai se exprima cam asa : astea sunt prrroiectele viitorrrrului consilierrr Steiciuc(ura!) si ale viitoarrrei prrrimarrritze Angela Zarrrrojanu(inca o data ura!)...Suceava ar fi trebuit sa aiba trafic fluidizat inca din 2006 asa cum ati promis si atunci de manutza,Lunguletz-Prelipca si Zarojanu-Peltica!
7.   Spaga la greu trimis de
( 7 mai 2008, 14:34:15
Doamna Zarojanu mai intai sa nu mai ceara spaga la primarie si apoi om mai vedea.
8.   Ce fals trimis de
( 7 mai 2008, 15:10:09
Tu Angela, tu nu ai rabdare sa stai de vorba la primarie sau la audiente. Ce cauti tu prin parcuri? Cine dracu te baga sa faci asa prostii? Auzi, zilnic intre 12 si 1. Ai cumva concediu sau chiuleasti de la Primarie? Ai face mai bine sa stai la Primarie cele citeva zile pe care le mai ai pina la alegeri, ca nu mai pupi nimic!
8.1  RE: Ce fals trimis de
( 8 mai 2008, 00:19:15
Daca citesti Codul Muncii, in cele 8 ore de program normal de lucru, o ora iti este rezervata pentru o pauza.
9.   Mda trimis de
( 7 mai 2008, 15:27:45
Daca situatia din suceava se imbunatateste in urmatorii 4 ani eu promit solemn ca`mi sug p**a. Ma [cenzurat] pe toate partidele din rromania si pe toti membrii lor, padurea e pe jumate taiata, am stat 5 ani sa`mi gasesc un loc de munca decent (altii nu gasesc deloc), totul e scump, daca vrei ceva rezolvat trebe sa dai spaga...in fine, se stie cum merge treaba. Meritati spanzuratoarea, oameni de rahat ce sunteti!
10.   Cartierul Tineretii trimis de
( 7 mai 2008, 15:40:09
"Cartierul Tineretii" este proiectul de suflet al doamnei Viceprimar, a facut drumuri in "conditii de santier" si doua fantani pentru buna desfasurare a lucrarilor.

Tin sa va spun ca Doamna Zarojanu nu a facut nimic pentru acest proiect :

* drumurile au fost facute de cei care au case (se pot starnge 30-40 semnaturi) pe banii celor care au inceput primii;

* vestitele fantani care au fost inaugurate cu surle si trambite nu au apa pentru asemenea proiect (poate pentru 3 case);

* in primul rand au case "desteptii" ;

* drumul din primul rand este balastat de SC SUCT SA , iar acesta merge pana la casa unei (coincidenta) doamne care este angajata la Primaria .... Municipiului Suceava;

In numele prostilor din Cartierul Tineretii va uram bafta ..... si vrem sa va amintim ca poate va votam ! sau NU !

10.1  RE: Cartierul Tineretii trimis de
( 7 mai 2008, 17:41:13
Mai EU, cred ca esti frustrat ca nu ti-ai terminat casa si acuma faci scandal...ia si munceste poate termini de pus tabla pe casa pana dau iar ploile, si apoi da vina pe municipalitate!
11.   Pupaza din parc trimis de
( 7 mai 2008, 17:25:41
Paparuda asta nu are cumva niste firme de mansardat ( prin interpusi, evident) ? Umbla zvonul ca ea colecteaza toate spagile legate de mansardari. Oricum, PNL-istii sunt cei scarbosi dintre toti politicienii. Stai la servici,vaca dreakului !!! Nu umbla aiurea prin parcuri sa vorbesti cu oamenii acum la sfarsit. Sau mai degraba ia niste bani din conturile alea grase si da la nevoiasi, imbuibata nesimtita !!!
12.   Zarojanu sucks! trimis de
( 7 mai 2008, 17:28:16
Nesimtirea cu care s-a aruncat din partea PNL la primaria orasului depaseste orice limite. Pina acuma a adunat bine mersi alaturi de Latu si deodata incepe sa zica ca nu mai e bun ala ci ea. Hai sa fim seriosi. Intilnirile cu oamenii de la acea piramida de kakat o sa-i aduca un procent minimal de votanti. Nu o vad cu mai mult de 2-3%, de aia nici nu apare cu afise etc. O fi si ea constienta de chestia asta.

Succes lui Dontu care pare om serios si care arata nenumaratele faradelegi ale PNL si PLD (Lungu)
12.1  RE: Zarojanu sucks! trimis de
( 7 mai 2008, 17:43:54
PT ION CREANGA SI SUCEVEAN CUNOSCATOR: va rog sa va spanzarati de o creanga amandoi, daca tot sunteti asa de cunoscatori...a, am uitat, sunteti o singura persoana! hehehe, fraiere nu pacalesti pe nimeni
13.   SUCCES ANGELA!!! trimis de
( 7 mai 2008, 17:45:29
In acest moment, cel mai bun candidat pentru primaria Sucevei este dna Angela Zarojanu. Lungu se teme de acest fapt, stie ca va pierde in turul 2! SUCCES DNA ANGELA!!!
13.1  RE: SUCCES ANGELA!!! trimis de
( 7 mai 2008, 22:06:04
Adevarat, dintre toate candidatele la primarie Angela e cea mai buna. Pacat ca nu e cea mai buna dintre toti candidatii la primarie
14.   O femeie care nustie sa faca nimic trimis de
( 7 mai 2008, 17:45:55
jarojanu nu estyi instare sa faci nimic vad ca si afisele tale au fost puse la cosul de gunoi deoarece inseamna ca vrei sa fi aruncata la cosul dse gunoi depinde si unde exemplu la plastice sau hartie nu am nimic cu numneavoastra dar ma deranjeaza ca domnul lungu face multe pt orasul suceava iar dumneavoastra le stricati cum vine asta nui corec si dau si un exemplu dumnealui a modernizat doate cartierele cu cosuri de gunoaie curate si dumneavoastra si cu domnul dontu le murdariti cea ce nu este corect . FAC UN APEL CATRE DUMNEAVOASTRA SI CATRE DOMNUL DONTU NU MAI FITI REVOPLTATI PE CEI DE LA P D L CA CEI DE LA P D L FAC LUCRURI FRUMOASXE NU CUM FACETI DUMNEAVOASTRA CU RESPECT BUBU
14.1  RE: O femeie care nustie sa faca nimic trimis de
( 7 mai 2008, 17:58:12
Bubu, vreau sa iti zic cu respect ca cei de la pdl te-au pacalit. De fapt, dupa cum scrii, imi dau seama ce nivel intelectual ai. probabil ai un IQ de maxim 75-80. Tu voteaza-l pe lungu in continuare si traieste in prostia ta, ca nu ai sa fii niciodata mai mult decat un taran de oras de rand...si cand iti cumperi masina, peste vreo 20 de ani, ai sa vezi ce inseamna sa dai cu masina prin gropi!~
15.   Angela a iesit in parc la agatat trimis de
( 7 mai 2008, 18:02:40
Angela vrea sa-si detoxifice oficiul in care a lucrat. Acum isi lasa bashinile mirositoare prin parcurile Sucevei.

"Vasile intreaba, Angela raspunde: partz, partz"

Ar face bine sa nu le iroseasca timpul la oamenii care nu stiu nimic despre primarie.

Mai mare sansa are Tractoras sa primar(care a bagat mana in marmelada de 5 ori) decat Angela. Hai sa fim seriosi!
15.1  RE: Angela a iesit in parc la agatat trimis de
( 7 mai 2008, 20:17:52
Tu nu esti dl Briceag....tu esti un fals ordinar!!! SUCCES ANGELA!!!
16.   ,,,, trimis de
( 7 mai 2008, 18:57:37
ADIO PNL ! ADIO PNL! ADIO PNL!..........
16.1  RE: ,,,, trimis de
( 8 mai 2008, 00:20:47
Bai, Baselini, ai baut de ai uitat sa te semnezi?
17.   Angela e solutia trimis de
( 7 mai 2008, 21:49:28
angelica e cea mai buna solutie pentru bucataria cantinei saracilor, nu la postul de primar ! punct
17.1  RE: Angela e solutia trimis de
( 7 mai 2008, 23:32:41
Da,da,s-o fiarba bine ca-i batrana si atoasa si saracii nu prea au dinti...
18.   :> trimis de
( 7 mai 2008, 22:09:21
aici creca toti din pnl primesc sarcini zilnic sa scrie cate ceva de bine despre ea:))
19.   Hmmm trimis de
( 8 mai 2008, 06:17:17
Constat cu stupoare un fapt inedit: toate birourile de campanie PNL, PSD, PD-L si altele isi scriu mesaje pe acest forum. Oare lingaii nu au treaba in alta parte. Pentru 100 de lei pe luna n-as face lucru asta, mai ales ca linsu in c** nu e o treaba ortodoxa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei