Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 apr 2008 - Anul XIII, nr. 84 (3765)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Preocupare

Democrat-liberalii pregătesc surprize plăcute locuitorilor din Iţcani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat liberalii din municipiul Suceava, în frunte cu primarul în exerciţiu, Ion Lungu, candidatul PD-L pentru un nou mandat, s-au întâlnit la începutul acestei săptămâni cu locuitorii cartierului Iţcani pentru un dialog deschis în legătură cu problemele acestei zone importante a municipiului reşedinţă de judeţ.

Consilierul local PD-L Viorel Seredenciuc a ţinut să precizeze din start că întâlnirea de la Iţcani a fost cea mai lungă dintre cele pe care echipa democrat-liberală le-a avut până acum cu cetăţenii Sucevei. Concluzia, a spus Seredenciuc, a fost aceea că „în ultimii patru ani treburile s-au urnit în cartierul Iţcani, care se îndreaptă într-o direcţie bună”, însă mai sunt foarte multe lucruri de făcut care vor fi realizate în mandatul 2008-2012.

Printre realizările din perioada 2004-2008 au fost amintite consolidarea podului peste râul Suceava, asfaltări pe unele străzi, extinderea canalizării şi apei curente, reabilitarea şcolii şi a unui număr de două grădiniţe pentru care s-au cheltuit circa 15 miliarde de lei vechi.

 

Programul pentru 2008-2012 prevede investiţii importante pentru Iţcani

Seredenciuc a arătat că locuitorii din Iţcani au ridicat o serie de probleme precum disconfortul produs pe unele străzi de traficul greu, funcţionarea necorespunzătoare şi chiar inexistenţa canalizării şi apei curente pe unele străzi, lipsa unei miniprimării de cartier, lipsa semaforizării unor intersecţii.

„Au fost ridicate şi o serie de probleme care nu aveau tangenţă directă cu primăria, cum ar fi preţurile mari practicate de societăţile comerciale care vidanjează zona.

Domnul primar a prezentat programul pe perioada 2008-2012, care este un program realist, fără promisiuni deşarte, cum ar fi extinderea şi reabilitarea apei curente şi canalizării prin programul ISPA care va demara din această primăvară, amenajarea unui cimitir în cartier, pentru care există teren, continuarea asfaltărilor pe mai multe străzi, realizarea rutei ocolitoare a municipiului, care va rezolva şi problema traficului greu pentru zona Iţcani”, a spus Seredenciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democrat-liberalii pregătesc surprize plăcute locuitorilor din Iţcani.
 Vizualizări articol: 1082 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Democrat-liberalii pregătesc surprize plăcute locuitorilor din Iţcani3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DOMNUL VIOREL SEREDENCIUC ..STIE UNDE ESTE ITCANI trimis de
( 9 apr 2008, 11:20:53
bai SEREDENCIUC AI picat la itcani ca musca pe.........te-as invita sa locuiesti putin sa vezi cum e aici...si mai vrei un mandat de consilier.....la pastele cailor...de cate ori ai fost sa stai de vorba cu oamenii ce ai facut pentru itcani....de te prindem noi pe aici ....lauda-te sa vad daca ai cu ce...cine esti tu ma rog ..daca nu te-am stiut pana acum stai in continuare unde ai fost.....iar promisiuni ...uite asa pierde PDL din voturi cu oameni de lei
2.   Love imparat trimis de
( 9 apr 2008, 12:55:46
..tin minte si acum cat s-a chinuit Lungu sa-l dea afara pe Seredenciuc din functia de consilier al toloacei,ca a dezertat din randurile PNL, si acum fac sex sub atenta supravegere a lui Flutur. Bravo "domnilor"!!! Politica de maidan!!!
2.1  RE: Love imparat trimis de
( 9 apr 2008, 23:46:35
eu cand am spus ca lungu si-a semnat condamnarea cand a plecat din PNL am avut dreptate. macar acolo avea niste oameni destepti care il mai taneau in frau dar de cand e la 'pedel' scoate numai perle pe gura . oare se ia de la familia basesculaughing?
3.   Ai cu cine vota ? poate...BA trimis de
( 9 apr 2008, 13:08:36
bah, portocalii astea se scufunda mai rau decat Titanicu'..si fara sa fie vreun ghetar sa'i buseasca...o fac ei singuri foarte bine.Mi'e evident (de la zi la zi) ca ei , practic, n'au facut nimic din/cu pohocu' de bani care l'au avut ,,pe mana''..de ce si cine i'ar mai vota ? adicalea,suntem un oras de prosti? om fi, nu zic, da'n procent mic, frate ! mai are Lungu vreao sansa cu vrajeala asta ???
4.   PD-Laturi, ca musca-n lapte trimis de
( 9 apr 2008, 14:04:26
Astia de la PD-Laturi chiar sunt batuti in cap. Se vede clar ca lumea ii detesta, ii injura de mama focului, dar ei se vara ca porcu in papusoi in viata noastra doar s-or mai gasi cativa creduli sa le dea votul. Poate niste drogati sau alcoolici dar oamenii sanatosi la cap nu-i voteaza. ****ras, suna stingerea pentro PD-Laturi, doar esti trompetist cu diploma.
5.   Eu cu cine votez? trimis de
( 9 apr 2008, 14:50:10
PD-L E CEL MAI MIC RAU POSIBIL !

NU CRED CA SUNT OAMENI CU CAPUL PE UMERI SI NEIMPLICATI POLITIC CARE SA VOTEZE CU PENALII DE LA PNL ( TARICEANU - TAXA DE PRIMA INMATRICULARE, REMES - CALTABOS, CIOROIANU - YES OF COURSE, NORICA NICOLAI - CU CELEBRELE EI NEPOATE, VOSGANIAN CU EXPLICATIILE LUI TAMPE, ORBAN - ACCIDENT PE TRECEREA DE PIETONI ). SCARBE !

SI TOT SCARBE SI PENALI SUNT SI LA PSD: ILIESCU, VANGHELIE - CARE ESTE, NASTASE CU DOSARELE LUI PENALE, GEOANA PROSTANACUL. COMUNISTI JEGOSI.

NU E NICI PD-L IMACULAT, INSA SUNT MULT MAI PUTINI CORUPTI SI COMUNISTI JEGOSI ROSII CA IN PSD SAU PNL.

PSD SI PNL SE VOR ALIA INAINTE DE ALEGERI, ASA ZICE CRIN ANTONESCU, SECRETARUL PNL. VA E FRICA ? NICI IMPREUNA, REUNITI IN CARDASIE SUB STEAGUL ROSU, NU VETI REUSI SA-I OPRITI PE PORTOCALII.

AVEM NEVOIE DE SCHIMBARI IN CONSILIUL JUDETEAN SI IN CONSILIUL LOCAL, SUNT UNII CARE AU PRINS MUCEGAI DE CAND STAU ACOLO.
5.1  RE: Eu cu cine votez? trimis de
( 9 apr 2008, 21:14:07
mai excal este clar cu cine votezi. mai bine abtine-te. daca vrei dovezi de oameni corupti e bine sa te uiti peste tot in jur - adevarurile spuse pe jumatate se cheama minciuni (si daca nu e prea complicat pentru tine -manipulare) .

oricum il felicit pe lungu si-a ales sutinatori cu limbaj murdar - pe masura lui (a caracterului si limbajului sau)

daca pina acum lungu a facut putine lucruri bune pentru oras - lucruri pe care le prezinta ca realizari importante nu cred ca de acum incolo va mai purtea face multe singura motivatie(nepenala)este INCOMPETENTA care-l caracterizeaza
6.   Ne este sila trimis de
( 9 apr 2008, 14:50:54
De ce acesti indivizi isi amintesc de problemele cetatenilor in perioada anterioara alegerilor? Aceste dialoguri cu fraierii, pentru ca asa ne considera, sunt de fatada, pentru a castiga capital electoral de la cei creduli, saraci cu duhul. Aveti oua in casa, poate clocite? Folositi-le la intalnirea cu acesti parveniti, dati-le pe acestea si nu voturile voastre!
7.   Ba DA, ba NU trimis de
( 9 apr 2008, 15:41:35
n'as arunca cu oua'n ei, de ce as' face'o ?! indiferenta care mi'a provocat'o sistemul portocaliu m'a facut imun la ,,oferta lor electorala'' , cat despre promisiuni ?! nu ma pot dezamagi fiindca nu cred in ei...pur si simplu, nu pot crede intr'un om care'i traseist (de orice fel...nu'i zic CURVA ca jignesc fetele de pe centura)
8.   Si..... trimis de
( 9 apr 2008, 17:06:47
Desi ii criticati , eu cred ca tot cu ei votez ( PNL), pentru ca ma seaca toti pupincuristii si lingaii. Urasc tradarea dar spre deosebire de personajele lui caragiale urasc pe tradatori.
9.   Asfaltare trimis de
( 9 apr 2008, 18:41:10
auzi in mandatul din 2004 si 2008 s-au asfaltat strazi vai de mine rusine totala
10.   Ionica, Ionica !!! trimis de
( 9 apr 2008, 21:50:59
Bai Ionica! Iti mai amintesti ce promisiuni ai facut celor din Itcani in 2004. Ce-ai facut pentru ei? Baiatule, fii atent ca e posibil sa primesti niste oua in cap. Asa din intamplare. Bai, daca calci in Itcani atunci si vreo douazeci de oameni cu tine sa te pazeasca. Gura**** de fost liberal (din tata in fiu cretin), acum PDL pentru totdeauna traseist.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei