Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 apr 2008 - Anul XIII, nr. 84 (3765)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decisiv

Lungu, ultimul cuvânt la lista candidaţilor PD-L pentru Consiliul Local Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lista de candidaţi PD-L la Consiliul Municipal Suceava, aprobată marţi în Biroul Permanent al Organizaţiei Municipale, a fost supervizată de candidatul partidului la Primăria Suceava, Ion Lungu. Lungu a apreciat, într-o conferinţă de presă, că lista este “echilibrată, reprezentativă, fiind reprezentate toate cartierele, aproape toate profesiile, inclusiv comercianţii din bazar, organizaţiile de femei, tineret şi studenţi”.

Lungu a declarat că au fost aleşi candidaţii pentru toate cele 23 mandate de consilieri municipali şi cei 6 de rezervă. PD-L Suceava îşi propune ca la alegerile locale din iunie să câştige minim 10 mandate de consilier.

În ceea ce priveşte situaţia politică a primarului Ion Lungu, acesta a spus că încă este membru PNL deoarece foştii săi colegi de partid nu l-au înştiinţat în scris că l-ar fi exclus, iar implicarea sa în stabilirea listelor pentru Consiliul Local a fost în calitate de candidat la funcţia de primar şi nu de preşedinte de organizaţie, aşa cum se speculează.

 

Lungu spune că n-a încurajat migraţia PNL-PD-L pentru a da o şansă acestuia din urmă

„Astăzi nu am nici o hârtie de excludere a mea din partid. În continuare sunt membru PNL, dar cu sufletul sunt aici, în PD-L şi candidez din partea PD-L. Mi se pare corect să am un cuvânt de spus şi să am un drept de veto la această listă pentru că este lista cu care voi lucra eu în Consiliul Local”, a declarat Ion Lungu.

Totodată, el a precizat că nu a „tulburat apele la PD-L” şi nu a venit cu colegi din PNL pe care să-i impună pe liste.

„Chiar dacă au fost foarte mulţi doritori să mă urmeze din PNL, n-am încurajat acest lucru tocmai pentru a da şansa celor care au muncit în PD-L să poată obţine un post de consilier. Cei din PNL ar fi dorit un post de consilier, dar n-am putut să fac acest lucru din respect pentru oamenii pe care i-am găsit aici şi care au muncit în PD-L. N-am venit să destabilizez PD-L, am venit să închegăm o echipă şi să câştigăm alegerile. În afară de fratele meu, nu am venit cu alţi oameni”, a spus primarul.

Întrebat asupra motivelor care l-au dus la PD-L, Lungu a răspuns: „Cariera mea politică va fi strâns legată de a lui Gheorghe Flutur. Voi rămâne până la capătul carierei mele politice alături de Gheorghe Flutur”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu, ultimul cuvânt la lista candidaţilor PD-L pentru Consiliul Local Suceava.
 Vizualizări articol: 497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu, ultimul cuvânt la lista candidaţilor PD-L pentru Consiliul Local Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Voi ram�ne p�na la capatul carierei mele politice trimis de
( 9 apr 2008, 11:14:12
ASA SA FIE!

SI CARIERA LOR POLITICA SE VA SFARSI LA ALEGERILE DE ACUM DUPA CARE VOR INCEPE O NOUA CARIERA LA POJORATA ,CAND DOSARELA DELA DNA VOR INTRA PE ROL!

DAR CUM LA LUNGU AM VAZUT CE INSEAMNA NICIODATA S-AR PUTEA CA OPORTUNISMUL SA II DESPARTA MAI DEVREME DECAT ISI INCHIPUIE!
2.   Bah..care esti ? ce esti ? cine esti ? trimis de
( 9 apr 2008, 13:16:05
off ! ma oboseste Lungu asta,ar vrea si'n caruta si'n teleguta..s'ar putea ca pan' la urma s'ajunga ,,de caruta''...cat mai creede el ca merge cu vrajeala ? suntem , oare, dependenti de adrenalina si sa'l mai punem inca 4 ani primarel ? sau...sa conchidem ca i s'a umplut sacul si ca are alte ambitii acum ? hmm ? io zic ca tunaru' asta nu se satura niciodata..niciodata ! (in schimb noi , se pare, ne'am cam saturat de el)
3.   Mare scofala trimis de
( 9 apr 2008, 14:27:32
De asta nu puteam sa dorm linistit, fac astia din cotetul lui Flutur liste. Cu lista raman ca de votat nu-i voteaza nici dracu. Trompetistule Flutur, suna stingerea pentru PD-Laturi.
4.   Casa de toleranta trimis de
( 9 apr 2008, 15:39:39
Aceasta este definitia PDL-lui. Da, casa de toleranta fara felinar. Un grup de persoane certate cu moralitatea, nedefinite, frustrate, debusolate, aspirante pentru functii, inalte, care s-au unit in aceasta casa, pentru a-si atinge scopul meschin, in detrimentul cetateanului cinstit si onest, caruia ii este sila de aceste fete frivole, ce se infatiseaza zilnic in presa scrisa si vizuala.

Domnule Lungu, te sfatuiesc sa fii mai rezervat. Venind in presa zi de zi iti faci mari deservicii, iti pierzi total credibilitatea si te va vota doar pisica Bratiana, nici macar !!!???. Prestand zi de zi si ceas de ceas, in acealasi mod, specific zonei de provenienta, fara diplomatie, cu orice pret, cetateanul te respinge. Se simte agresat de insistenta cu care vrei sa arati ceea ce de fapt nu esti. Esti ridicol, iar proverbul cu prajina ti se cam potriveste. Ti-l amintesti? Ia aminte, te sfatuiesc de bine! Nu te mai Flutura in zadar!!!!....in acest insectar.
5.   Pt. primar trimis de
( 9 apr 2008, 16:34:05
Traseist politic! Nu dai nici o sansa celor din partidul din care ai venit la PD-L pentru ca ti-e frica sa nu-ti ia altul locul. Tragi cu dinti sa iesi primar iar , dar cred ca sucevenii vor fi destul de atenti pe cine pun stampila. Inca patru ani cu dumitale la primarie si ne-am dus pe copca. E chiar atat de mare salariul de primar sau mai degraba da bine in c.v.? Tunurile mari iti ard palmele, si feciorii dumitale trebuie sa termine facultatea > ca liceul l-au terminat doar pentru ca ai fost primar si ai sponsorizat puternic Spiru Haret.
6.   Pentru ADNANA trimis de
( 9 apr 2008, 19:17:43
fato, tu pare'se ca stii mai multe...,,da'n fapt !''
7.   Lista rusinii trimis de
( 9 apr 2008, 21:02:16
De la mine din familie ati pierdut sapte voturi.Daca un necioplit precum Eugen Latis,care vinde tigari Ronson in bazar,are loc pe lista de consilieri PD-L,dati-mi voie sa spun ca am gresit partidul! Va urez mult succes in alegeri cu asemenea specimene!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei