Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 apr 2008 - Anul XIII, nr. 78 (3759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat

Ovidiu Dontu s-a intilnit cu cetatenii din Burdujeni Sat

Cetatenii din Burdujeni Sat au adresat o solicitare inedita organizatiei PSD din cartier pentru a se intilni cu consilierul local si candidatul PSD la Primaria Suceava Ovidiu Dontu. Motivul este ca nimeni nu a facut niciodata nimic pentru cetatenii din Burdujeni Sat de parca acesti cetateni nu ar plati impozite la bugetul Sucevei.

Oamenii s-au plins de lipsa, canalizarii, a gazului metan si de starea proasta a drumurilor.

De asemenea ei au sesizat ca de astazi au inceput balastari de drumuri electorale dar acestea sunt de proasta calitate , fiind cu pamint si mai mult aplifica problema prin noroiul creat decit sa o rezolve. Fata de aceasta situatie Ovidiu Dontu a declarat,, Balastarile electorale ca si asfaltarile electorale o sa-l ajute pe Ion Lungu tot asa cum l-au ajutat si pe predecesorul sau, dar ceea ce ma nemultumeste este faptul ca este mai mult noroi decit inainte ceea ce denota risipa banului public. Nu este normal sa fie schimbat cursul firesc al scurgerilor de apa, inundind oamenilor casele. Cind voi fi primar va promit ca voi impartii bugetul Sucevei mult mai echitabil intre cartiere si nu in functie de numarul de votanti dintr-un cartier ca pina acum.Voi atrage fonduri europene prin care voi face din Burdujeni sat cel mai frumos cartier al Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Dontu s-a intilnit cu cetatenii din Burdujeni Sat.
 Vizualizări articol: 501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ovidiu Dontu s-a intilnit cu cetatenii din Burdujeni Sat1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine trimis de
( 2 apr 2008, 11:44:09
Esti tare nerusinat pui propriile tale interpretari si etichetari pe seama cetatenilor di Burdujeni sat.Rusine sa-ti fie, ca eu sunt din Burdujeni sat si majoritatea oamenilor il plac pe Domnul LUngu.Dansul afacut ceva pentru noi, putin , mult cat a putut, dar tu, tu cine esti ca nu a auzit nimeni de tine???????????

Cersesti voturi si improsti cu noroi ca sa afle lumea despre numele tau?

Ei, bine, a aflat lumea cine esti mai buna caracterizare a propriei tale persoane si a caracterului tau urat nici ca-ti putea face mai bine altcineva.

RUSINE!
1.1  RE: Rusine trimis de
( 3 apr 2008, 03:44:36
NORMAL CA ASTIA DIN BURDUJENI...MAJORITATEA IL PLAC PE LUNGU...CA E MULTI TARANI ACOLO..SI MIROASE A BALEGA..
2.   Campania trimis de
( 2 apr 2008, 11:48:26
Un gospodar bun constata starea utilitatilor de la cetateni, la fata locului si nu trecand cu masina de la Salcea spre primarie.
3.   A inceput oficial campania electorala? trimis de
( 2 apr 2008, 12:09:58
In ce calitate?
4.   Iepurasul de paste? trimis de
( 2 apr 2008, 12:27:03
Ce a facut pana acum acest individ de Dontu in afara de mahalagisme si critici?

Poate spune el si chiar oripileaza dupa cum se imbraca.

Daca nu e in stare sa se imbrace inseamna ca nici nu gandeste.

E rosu ca un ou de sarbatoare. Daca partidul are asa culoare turbata chiar trebuie si prostanacul sa se imbrace asa?

4.1  RE: Iepurasul de paste? trimis de
( 2 apr 2008, 13:45:50
super comentariul, subscriu.

Si totusi cine este Dontu?

hi,hi
5.   PSD-ul e CANGRENA ! trimis de
( 2 apr 2008, 14:10:51
Cum poate Ovidiu Dontu sa-si demonstreze probitatea morala, pentru functia de primar al Sucevei la care aspira, atat timp cat este directorul unei institutii, in speta Camera de Comert si Industrie Suceava care desfasoara licitatii trucate dedicate clientelei de partid si cerseste bani de la agentii economici din judet cu pretextul de a le asigura acestora prezenta la topul firmelor (agenti economici care cotizeaza de frica, evident). Mai mult, pentru aceste licitatii trucate Bursa de Marfuri Suceava percepe un comision ILEGAL contrar legii. Toti agentii economici pot confirma cele spuse. Mai mult, la Camera de Comert exista un departament juridic, platit din veniturile institutiei, departament care insumeaza de fapt angajatii firmei de consultanta Dontu & Co. Nu votati PSD-ul. E un cancer. Sunt corupti pana-n maduva oaselor !
5.1  RE: PSD-ul e CANGRENA ! trimis de
( 3 apr 2008, 03:46:02
BA...DA=TE BA CU COMENTARIUL TAU CA L-AI PUS PESTE TOT...MAI SCHIMBA SI TU CITE CEVA CA PLICTISESTI OCHIUL
5.2  RE: PSD-ul e CANGRENA ! trimis de
( 4 apr 2008, 00:17:47
Bravo, tinere, iti maresc salariul. Inseamna ca facem treaba buna impreuna ! Luna asta va dau prima. Am realizat planul. Domnul Sorin Iacob e mandru de noi. I-am supt pe privatii astia, hristosii mamii lor !
5.3  RE: PSD-ul e CANGRENA ! trimis de
( 4 apr 2008, 00:29:29
Ba, nu care cumva sunteti baietii mei, aia stiti voi, ca voua v-am dat. Ati primit, gata. Voua la astialalti, daca-mi iese schema cu primaria, va angajez consilieri cu 20 de mil. si doua ore de munca, adica veniti stiti voi, cand va dau bip, trimit soferul dupa voi, dar sa stiti ca 10 milioane sunt ale mele. Deci sa n-avem probleme. Eu ma intalnesc cu Prea-sfintia Sa Iacob si cu Sfantul Marza la Conac sa-l punem pe ala parlamentar european. Dar sa vad cata cherestea a cotizat. Eu cu vila ce fac ? Ce naiba, si-asa sunt sufletist ! Asta-i schema baieti, viata bate filmul. E de supt la Primaria Suceava, sa tot fie. Aveam de-a fonduri europene, ii punem noi in Elvetia. Adica nu voi ba....IACOB, MARZA SI CU MINE. Da' voi ce credeati ?
6.   Incredibil trimis de
( 2 apr 2008, 15:42:15
wau. incredibil Dontu merge prin sat mare chestie ce sa zica parca e dracu imbracat in rosu. umbla la vier
7.   Dontu isi baga peste tot clontu trimis de
( 2 apr 2008, 16:43:30
Se vorbeste ca Dontu-Clontu vrea sa-si traga cateva hectare de pamant in Burdujeni-Sat, fiindca centura Suceava se va extinde. Si mai zice lumea ca Dontu-Clontu este prost.
8.   (tot) incredibil trimis de
( 2 apr 2008, 16:47:31
bah copii,omu' a fost sezizat de cetatenii d'acolo,ce'i greu de inteles ? a fost, a vorbit cu ei, a vazut (la fata locului) bataia de joc a actualei administratii locale si...sar niste basescieni cum c'ar fi ei din Burdujeni-sat si ca...ca ce ? pe viitor iesiti'i in fata si spunetii ca'i mai bun Lungu si (nu uitati,ca e important) de ce e mai bun,ca io habar n'am (parol)
9.   Capul lui Dontu sperie femeile gravide trimis de
( 2 apr 2008, 18:55:02
Doua femei gravide din satul Burdujeni au depus pangere la Politie, sa-i interzica lui Dontu sa mai vina pe la poartile lor, fiindca le sperie si fac copii urati.

Ele au declarat sub juramat ca au crezut ca au venit Martienii in sat cand l-au vazut pe dontu cu capul lui imbracat in pufoaica rosie.

Nici basca omul nu poate purta, pentru ca, arata ca un hrib, mai bine ar sta acasa sa-si vada de bacilul pe care i l-a dat fermecatoarea Mirela la o dezbatere tovaraseasca.
10.   Taranii si dontu trimis de
( 2 apr 2008, 19:41:38
doar ei saracii poaTE il voteaza ca in rest slabe sanse
11.   . trimis de
( 2 apr 2008, 20:34:14
Badea Thache ia spus lui Dontu ca nu i se mai oua gainile, altfel i-ar fi dat si el cateva oua pt. Paste si, l-a asigurat de votul lui numai daca vine sa-i calce gainile.
11.1  RE: . trimis de
( 3 apr 2008, 03:50:20
DA ....PT DONTZU GAINA FACE OUALE GATA INROSITE...ASA A PRIMIT ORDIN DE LA TOVARASII DIN PARTID. SI ARE SI SECEREA SI CIOCANUL...GRAVAT..
12.   ? trimis de
( 3 apr 2008, 03:55:39
DONTZU SCOATE MAMA MINA DIN BUZUNAR CA ROADEA AIA MICA SI CHEALA... UNGHIILE LA BAIATU..
13.   Bah , basescienilor ! trimis de
( 3 apr 2008, 09:41:44
a dreq minti luminate p'aici,ce va mai place sa tacaniti butoanele tastaturii ,,gratuit''...ca e Clontu...ca e urat...mai frumosilor,Basescu e mai sexos ? Dontu e competent si v'ar scoate din foamea in care va bagat portocalii astea,nu'ntelegeti...nu'i asa ? 'om trai s'om vedea !
13.1  RE: Bah , basescienilor ! trimis de
( 3 apr 2008, 09:45:15
macar basescu e destept chiar daca e urat, dar asta e si prost si urat...........

HA, HA , HA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei