Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 apr 2008 - Anul XIII, nr. 78 (3759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Ultimele declaraţii ale lui Virginel Iordache ne întăresc convingerea că pesediştii suferă de miopie şi nu au cum să vadă realizările liderilor PDL.

Se observă că pesediştii sunt stresaţi şi disperaţi că vor pierde definitiv alegerile şi de aceea îşi scot în faţă căţeii de serviciu care latră a pagubă.

Este simplu să cataloghezi acţiunile PDL ca fiind „josnice” când te afli în postura de a nu fi în stare să realizezi nimic, fiind părăsit de tineri, de consilieri locali şi nu în ultimul rând de Omar Haisam.

Îl informăm pe Virginel Iordache că noi am participat anual la acţiuni de împădurire, iar în ceea ce priveşte participarea la înlăturarea efectelor calamităţilor este de notorietate faptul că senatorul Gheorghe Flutur a fost mereu lângă cei care au avut de suferit de pe urma acestora.

A incrimina faptul că senatorul Gheorghe Flutur a fost prezent la Pojorâta şi a pus umărul la localizarea şi stingerea incendiului nu face decât să ne demonstreze disperarea şi neputinţa în care se află PSD în momentul de faţă.

În ceea ce priveşte activitatea parlamentară a senatorului Gheorghe Flutur din ultimele săptămâni, aceasta a fost una consistentă.

Un grup de parlamentari PDL în frunte cu senatorul Flutur a avut iniţiativa de diminuare a accizei la motorina pentru agricultură, iniţiativă respinsă cu sprijinul colegilor lui Virginel Iordache din Parlamentul României. Probabil că în acest mod înţelege PSD-ul să susţină agricultura românească.

La capitolul declaratii politice, a avut o declaraţie cu privire la modificările climatice şi a făcut un apel la toată clasa politică pentru unirea forţelor în scopul diminuării efectelor ecestui fenomen, aşa cum se întâmplă în toate ţările civilizate.

În ceea ce priveşte intrebările şi interpelările adresate miniştrilor, senatorul Flutur a avut un număr de trei, cu privire la problema pensionarilor din zona minieră a judeţului Suceava, pe tema fiscalităţii şi a taxelor, precum şi pe tema Proiectului „Suceava utilităţi şi mediu la standarde europene”.

Aşa stând lucrurile, constatăm că pesediştii, în disperarea lor, atacă fără discernământ pe cei care fac ceva pentru judeţul Suceava.

Biroul de presă PDL Suceava
Deputat Romică Andreica

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă.
 Vizualizări articol: 635 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comunicat de presă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gura sclavule de andreica trimis de
( 2 apr 2008, 11:38:15
Andreica, fugi repede si pupa/l in dos pe flutur, ca mai recent am auzit ca e tare nervos pe voi, ca nu dati randament!!!HAHAHAHAHAHA indata se dezumfla gogoasa portocalie!!HAHAHAHAHAHAH
2.   Lingaule trimis de
( 2 apr 2008, 12:07:15
nici nu stii ce e cu tine , te manevreaza flutur cum vrea , ai fost , esti si vei fi tot TU, andreica, un nimic si atat.
3.   Re;dusmanul trimis de
( 2 apr 2008, 14:02:11
se vde de la distanta ca esti dusmanul lui andreica...ticalosilor inca nu a-ti inteles ca s-a sfirsit epoca comunistilor-psd-isi..???!!!!! ,andreica va da clasa..este un baiat destept,bine pregatit profesional si politic...de aceea si d-nul flutur il apreciaza..nu aveti decit..sa muriti de ciuda hahalelelor....romica sa nu te lasi...pune la punc gasca de banditi.....bafta ,pd-l va cistiga la diferenta mare atit alegerile locale cit si cele parlamentare,consliul judetean cit si cele generale...
4.   Suc trimis de
( 2 apr 2008, 14:38:38
O sa vedem de ce-i in stare si D-ul Flutur, dar astia de la PSD ne-au lasat in Epoca Primitiva. Mai mergeti prin alte judete sa vedeti cum se dezvolta. PSD-ul de la Centru de atatia ani au scos practic Suceava de pe harta, pentru ca lui Marza nu i-a pasat decat de burtica lui. Se tot lauda cu Utilitati si Mediu si nici macar nu au consumatori care vor sa se branseze ca sa fie rentabili; bineiateles ca gaura o platim tot noi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei