Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 feb 2008 - Anul XIII, nr. 43 (3724)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preocupare

PSD scoate „cartea neagră” a promisiunilor neonorate ale lui Flutur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii suceveni şi-au propus să scoată „cartea neagră” a promisiunilor neonorate ale senatorului PD-L, Gheorghe Flutur. Ideea îi aparţine purtătorului de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, care a declarat că „avem deja material suficient”.

Donţu a continuat să prezinte din promisiunile făcute de Flutur în 2004, pe vremea când activa la PNL, ieri aducând în prim plan alte trei pe care fostul liberal nu le-a onorat.

„Spunea domnul Flutur în 2004 că vom dezvolta turismul în judeţul Suceava, pentru că Suceava are un potenţial turistic care nu este pus în valoare. Domnule Gheorghe Flutur, chiar nu v-a trecut prin cap, atunci când promiteaţi dezvoltarea turismului, să începeţi cu şoseaua Roman –Suceava? Aţi avut o funcţie de ministru, aţi avut bani pe mână, aţi avut influenţă, puteaţi să faceţi un lucru minimal pentru dezvoltarea judeţului Suceava, şi anume poarta de intrare dintr-un drum european către Suceava să fie făcută şi cetăţenii să nu mai aibă senzaţia că practic drumul Bucureşti- graniţă se opreşte la Roman”, a spus Donţu.

 

Donţu: „Domnul Flutur a spus minciuni pentru a câştiga voturile sucevenilor”

A doua promisiune la care a făcut referire Donţu vizează crearea de locuri de muncă pentru tineri astfel încât aceştia să nu plece din ţară. Viceliderul PSD Suceava l-a somat pe Flutur să arate măcar un singur loc de muncă creat de el în aceşti ani „dacă poate fără cele din zona clientelei politice a Alianţei D.A., pentru că au trebuit daţi afară PSD-işti şi aduşi PD-işti sau PNL-işti”.

A treia promisiune neacoperită de Flutur şi dezvăluită de Donţu se referă la apariţia unei legi prin care să se întărească rolul filantropic, educativ şi social al Bisericii. „Vom continua campania cu privire la minciunile domnului Gheorghe Flutur spuse în 2004 pentru a câştiga voturile sucevenilor, concluzia noastră fiind aceea că promisiunile acestuia au reprezentat cea mai mare ţeapă trasă de un politician sucevenilor”, a conchis Donţu.

 

Andreica: „Remarcăm apariţia în politica suceveană a unui alt nepot al mătuşii Tamara”

„Remarcăm în ultima perioadă că în viaţa politică suceveană a apărut un alt nepot al mătuşii Tamara, Ovidiu Donţu, care s-a declarat un susţinător necondiţionat al lui Adrian Năstase. Putem remarca faptul că în PSD a apărut o falie. După ce Cătălin Nechifor a fost susţinut de Geoană, acum apare arogantul Donţu care este susţinut de arogantul Năstase. De aici nu putem trage decât concluzia că în PSD sunt două aripi: aripa Geoană şi aripa mătuşii Tamara care îşi întinde tentaculele şi spre Suceava. Aşteptăm cu nerăbdare alegerile locale”, a fost reacţia PD-L Suceava, prin vocea purtătorului de cuvânt, deputatul Romică Andreica.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD scoate „cartea neagră” a promisiunilor neonorate ale lui Flutur.
 Vizualizări articol: 795 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PSD scoate „cartea neagră” a promisiunilor neonorate ale lui Flutur1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ripan trimis de
(21 feb 2008, 12:37:56
Domnilor se va vedea la alegerile locale cine are cistig de cauza,

Oricum cei care se aduna si promit in campanie binele alegatorilor nu au finalizat nici una din promisiuni, Sa ne mai lase in pace cu atitea promisiuni si se alege praful de ele, Orcit a-ti dori domnilor din alianta nu se arata ca traim bine, asa ca nu am incredere nici cit un bob de griu Domnule Flutur cind ne vorbiti cui atita inversunare despre realizarile dumneavoastra in acest judet,
2.   Alta replica trimis de
(21 feb 2008, 13:35:30
Inainte sa te faci forumist si sa crezi ca ce spui se pot numi opinii, incearca o carte de gramatica: "oricat a-ti dori" -> "oricat ati dori". Despre promisiuni... Flutur este unul dintre putinii care a dus multe pana la capat. Ca nu traiesti bine? Ca multi nu traim bine? Asta nu se obtine intr-un mandat, se obtine in timp. Nu tine atat de mult de cine guverneaza, tine mult mai mult de fiecare membru al societatii, de fiecare cetatean, de cat de competent si serios este, nu de cat sta pe forumuri si comenteaza stirile politice.
3.   Singe nou in PSD/PCR Suceava trimis de
(21 feb 2008, 16:37:11
Mai e un pic si scapa Geoana de fosilele astea comuniste de la Suceava. O sa-i inlocuiasca pe toti. Era si timpul.
3.1  RE: Singe nou in PSD/PCR Suceava trimis de
(21 feb 2008, 17:09:19
Domnule Briceag, mai bie ti-ai da cu briceagul in barba, decat sa comentezi ceea ce nu esti in stare...Vezi-ti de treaba si stai in bancutza ta...
3.2  RE: Singe nou in PSD/PCR Suceava trimis de
(23 feb 2008, 00:17:59
Nu mai am bancutza, am derminat de mult scoala. Tu in ce clasa esti?
4.   IQ-ul lui Andreica trimis de
(21 feb 2008, 17:56:58
...deci asa se face politica la PDL. Santaj, Amenintari, Atac la persoana. Domnule Andreica. Dar dvs ce ati facut pentru judetul asta? Nici pe degetele amputate de la o mana nu pot numara de asa multe. Vezi de lingaii de la tine din ograda. Nu se stie. Poate indata te sapa si ei.laughing Hoarda de golani!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Farfalle cu pui şi dovlecei 4 porţii – 40 minute 500g farfalle400g piept de pui2 dovlecei1 morcov1 lingură seminţe de mac100ml ulei1 căţel de usturoi50g parmezan1 leg. pătrunjel± sare, piper Pune pieptul de pui împreună cu morcovul,... Citeşte