Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 feb 2008 - Anul XIII, nr. 27 (3708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solidaritate

Preşedintele PSD Fălticeni îi „altoieşte” pe Artene şi Tofan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Ioan Stan a criticat atitudinea consilierului judeţean Adrian Artene, care a propus şi votat diminuarea bugetului municipiului Fălticeni cu 100.000 de lei noi, amintindu-i că a ajuns în deliberativul judeţean pe listele PSD şi cu votul fălticenenilor.

Totodată, Stan a condamnat şi poziţia primarului PNL de Fălticeni, Vasile Tofan, care l-ar fi scos vinovat pe preşedintele Consiliului Judeţean, Gavril Mîrza, de diminuarea sumelor de echilibrare alocate municipiului Fălticeni.

„Într-o şedinţă privind bugetul municipiului Fălticeni, printr-un scenariu avându-l ca actor principal pe domnul primar Tofan, acesta a afirmat că domnul Mîrza este vinovatul principal de diminuarea bugetului localităţii. Din cele spuse de colegii domnului Arteni,  din cele recunoscute chiar de dumnealui, el a fost cel care a redus bugetul municipiului Fălticeni. Mă miră faptul că un liberal îi ia partea unui viitor liberal (nr. Adrian Arteni, actualmente PD-L, a anunţat că va trece la PNL), în condiţiile în care se ştie că domnul Tofan va candida pentru PD-L. Nu cred că fălticenenii vor vedea cu ochi buni atitudinea domnului Tofan, dar nici a domnului Arteni”, a declarat Stan.

 

Stan spune că cei de la PD-L „văd cai verzi pe pereţi”

Deputatul PSD de Suceava a ţinut să respingă acuzaţiile PD-L-iştilor cu privire la politizarea alocării fondurilor pentru echilibrarea bugetelor locale, arătând că în zona Fălticeni comunele cu primari PD-L au primit mai mulţi bani decât cele cu primari PSD.

„Nu mă miră acuzaţiile PD-L-ului, pentru că nu este zi să nu vadă cai verzi pe pereţi sau să se bage ca musca în lapte, construind tot felul de subiecte cu atac direct la PSD. Uitându-mă în mapa unui consilier judeţean din zona Fălticeni, unde era proiectul de buget, am avut posibilitatea să fac comparaţie între bugetele diferitelor comune din zona Fălticeni şi am observat că, în ciuda celor afirmate, comune cu primari PD-L au bugete mai mari decât comune în care erau primari PSD”, a spus Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele PSD Fălticeni îi „altoieşte” pe Artene şi Tofan.
 Vizualizări articol: 1396 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Preşedintele PSD Fălticeni îi „altoieşte” pe Artene şi Tofan1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Marza, comunistule, lasa-ne trimis de
( 3 feb 2008, 20:29:12
Marza, comunistule, lasa-ne ca ai mancat destul rahat pana acum si te-ai ingrasat ca un porculet, nu te uiti in oglinda? Oameni buni, pricepeti ca nu mai avem nevoie de fosile comuniste. Gata cu voi !!!!
2.   La revedere trimis de
( 3 feb 2008, 23:02:08
afara cu fosilele comuniste -marza.cozmanca.etc

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii umplute cu conopidă 4 porţii - 60 minute 12 roşii1 conopidă mică2 cartofi1 linguriţă muştar100ml ulei± sare, piper Tăiaţi un “căpăcel” la partea de deasupra a roşiilor, goliţi-le de miez, presăraţi-le cu sare şi lăsaţi-le cu gura... Citeşte