Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 feb 2008 - Anul XIII, nr. 27 (3708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Reacţie

Zarojanu: „PD-L a politizat şedinţa de Consiliu Local Suceava”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Angela Zarojanu, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că reprezentanţii PD-L în deliberativul local au politizat ultima şedinţă a Consiliului, în care s-a aprobat bugetul Sucevei pentru anul 2008.

Zarojanu, care este şi viceprimar al Sucevei, a făcut referire în special la consilierul Viorel Seredenciuc, care în timpul dezbaterilor a ţinut să aducă critici la adresa consilierilor judeţeni ai PNL, reclamând în acelaşi timp şi timpul prea scurt în care a fost adoptat bugetul judeţului pe 2008. Trebuie spus că aceste critici au fost aduse după ce doi dintre consilierii locali PD-L, Viorel Seredenciuc şi Niculai Barbă, au participat la ultima şedinţă a Consiliului Judeţean, în care a fost aprobat bugetul judeţului pentru anul 2008.

„Mi s-a părut total nepotrivită atitudinea consilierului local, fost PNL, fost PLD, actual PD-L, Aurel Seredenciuc, care s-a gândit că ar fi potrivit ca în şedinţa deliberativului local să atace consilierii judeţeni ai PNL. Spun asta pentru că această critică a fost adusă într-un loc total nepotrivit, Primăria Suceava, într-o şedinţă când se discutau problemele cetăţenilor”, a precizat Zarojanu.

 

„PD-L încearcă să ia locul PSD”

Liderul PNL Suceava consideră că prin astfel de acţiuni, PD-L încearcă să ia locul PSD în Consiliul Local, în special în ceea ce priveşte politizarea şedinţelor. Ea a subliniat că în momentul de faţă consilierii locali ai PSD Suceava au înţeles că trebuie să renunţe la discuţiile politice şi să se preocupe mai mult de problemele sucevenilor.

„De abia s-au liniştit consilierii PSD să nu mai politizeze şedinţele de Consiliu Local, şi au înţeles că trebuie să punem problemele cetăţenilor pe primul loc, şi au sărit cei de la viitorul PD-L, din dorinţa clară de a se face auziţi”, şi-a exprimat Angela Zarojanu nemulţumirea. Ea a adăugat că actualii consilieri PD-L puteau să se remarce în Consiliul Local Suceava în ultimii trei ani şi jumătate, însă iniţiativele şi proiectele acestora au lipsit cu desăvârşire.

„Ei încearcă să se bage în seamă. Dar suntem fericiţi că nu-i bagă în seamă nimeni”, a încheiat Zarojanu.

 

”Consilierii PD-L nu au învăţat nimic”

La rândul său, liderul consilierilor judeţeni ai PNL Suceava, Bogdan Cristache, a declarat că este surprins de acuzaţiile aduse de Viorel Seredenciuc, în condiţiile în care credea că acesta a venit la şedinţa deliberativului judeţean pentru a învăţa „ceva din maniera elegantă de aprobare a unui buget”. Cristache a făcut referire atât la Viorel Seredenciuc, cât şi la colegul acestuia de partid, Niculai Barbă.

„Am crezut că vor învăţa ceva după ce au participat la şedinţa de Consiliu Judeţean. Ei au stat cuminciori în spate, şi-au scos agendele şi au notat tot ce s-a discutat. Însă am constatat, prin acţiunea lor din Consiliu Local, că au fost degeaba şi nu au învăţat nimic”, spune Bogdan Cristache.

În aceste condiţii, el şi-a manifestat disponibilitatea de a primi agendele pe care cei doi şi-au notat discuţiile din cadrul CJ Suceava, pentru a le supune aprobării consilierilor judeţeni, ca şi procese verbale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zarojanu: „PD-L a politizat şedinţa de Consiliu Local Suceava”.
 Vizualizări articol: 1198 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zarojanu: „PD-L a politizat şedinţa de Consiliu Local Suceava”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alesi trimis de
( 2 feb 2008, 11:20:14
Politicieni ,politicieni,politicieni......
2.   Mult a fost, putin a ramas trimis de
( 2 feb 2008, 17:53:36
Inca putin si scapam de ea, stiut fiind faptul ca PNL-ul nu prea mai are sanse sa castige alegerile. Sper sa nu-i treaca prin cap sa migreze la alt partid. Sa se duca sa predea in invatamant si sa na lase in pace.
3.   Nu sint misogin... trimis de
( 2 feb 2008, 22:27:52
Nu am nimic cu d-na Angela, dar in afara de faptul ca nu lipseste de la nici o intilnire, de la nici un eveniment public, ca boteaza copii saraci prin Burdujeni sau mai stiu eu pe unde, e cam cu pluta, doamna! S-a mai ocupat si cu dragostea in mandatul asta, dar de aici nu a iesit nimic pentru orasul Suceava! Nici rau, nici bun!
4.   Angela face muschi la PDLei!, ciudat. trimis de
( 2 feb 2008, 23:29:54
Angelo, tu sa-ti vezi de blidele tale acolo. Lasa politica in seama baietilor mari. Da? Stii ca gura bate cuhuru, nu? Daca Lungu accepta sustinerea PDL, tu ....ce mai faci? Deci, guritza inchisa, sa nu se bage mushtele in ea.

raaaraaait-o!
5.   Cititi cu atentie trimis de
( 3 feb 2008, 11:30:41
Domnilor, primarul Lungu pleaca ca PLD in cel mult 2 saptamani. Nu pleaca fiindca a pierdut controlul politic al PNL-ului ci pentru faptul ca simte ca ar avea sanse mai mari la primarie daca ar candida din partea PLD-ului. Ceea ce este insa foarte bine si pentru asta trebuie felicitat Lungu, este ca odata cu plecarea lui, PNL-ul face o mica deratizare a sobolanilor politici care rontaiau din partid. In plus se vede ca organizatiile din teritoriu incep sa functioneze, fapt ce se datoreaza adevaratilor PNL-inti care incep sa repare structura teritoriala de partid. In urmatoarea perioada in PNL vor veni peste 3000 de fosti PD-isti si alte sute de doritori sunt cu adeziunea in mana sa se inscrie. Asa ca plecarea lui Lungu este cel mai bun semn de revigorarea a PNL-ului. Pe langa acesta Lungu devine la randul sau un traseist politic ceea ce poate deveni o probleme pentru dumnealui in campania electorala. Oamenii s-au saturat de doritorii de ciolan si de oportunisti. Mai exista onoare?
6.   Ce simpatica esti cand spui ''R'' trimis de
( 3 feb 2008, 12:31:43
Draga Angela nu te mai stresa sa apari in presa cu nimicuri din astea, lumea nu te mai asculta. Te sfatuiesc sa mai dai vreo 2 articole cu pantofii tai, poate in domeniul asta te descurci mai bine ca in politica nu mai ai nicio treaba. PNL-ul nu te mai asculta!!!!
7.   Asta stie ce vrea? trimis de
( 4 feb 2008, 09:54:04
aaaa... da aaaa.. membhhhrrrri aaaaa... in sedinta comitetului centhhrrral aaaaa.... pionierrrrii aaaa... utecistii aaaa.... hotii aaaa... mansahhhrrrdele aaaa... blocurrrile aaaa......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii umplute cu conopidă 4 porţii - 60 minute 12 roşii1 conopidă mică2 cartofi1 linguriţă muştar100ml ulei± sare, piper Tăiaţi un “căpăcel” la partea de deasupra a roşiilor, goliţi-le de miez, presăraţi-le cu sare şi lăsaţi-le cu gura... Citeşte