Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 feb 2008 - Anul XIII, nr. 27 (3708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Planuri

Nichitean vrea să aducă în PNL cel puţin 40 de organizaţii PD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul general adjunct al Organizaţiei Judeţene PNL Suceava, Brînduşel Nichitean, a anunţat că în perioada următoare, membrii din cel puţin 40 de organizaţii ale PD se vor alătura liberalilor.

Fost democrat, Nichitean a spus că numai în cursul săptămânii trecute opt organizaţii ale PD Suceava au anunţat că vor trece „in corpore” la PNL.

Printre aceste organizaţii se află şi cea din Todireşti, Brânduşel Nichitean precizând că în această localitate toţi cei 73 de membri ai filialei PD, inclusiv preşedintele, s-au înscris în PNL.

„Toţi membrii PD din Todireşti au trecut, cu acte în regulă, la PNL. S-au înţeles, s-au împăcat între ei şi mergem mai departe”, a spus secretarul general al PNL Suceava.

 

Democraţii, „nemulţumiţi de actuala conducere a PD-L”

Brînduşel Nichitean a afirmat că din discuţiile avute cu reprezentanţii mai multor organizaţii PD din judeţ, o mare parte dintre aceştia s-au declarat nemulţumiţi de fuziunea cu PLD, şi de modul în care acţionează actuala conducere a PD-L Suceava. Liberalul sucevean susţine că numeroşi lideri ai organizaţiilor PD din judeţ nu au fost de acord cu preluarea conducerilor filialelor PD-L de către foşti membri ai PLD.

„Presiunile sunt foarte mari asupra oamenilor, şi aici mă refer la foştii membri ai PD. Şi asta deoarece cei care s-au declarat preşedinţi ai organizaţiilor locale sunt doar de la PLD, venind prin fuziune cu PD. Lumea este nemulţumită pentru că cei de la PLD s-au autointitulat preşedinţi, s-au pus singuri candidaţi la primari, şi i-au înlăturat pe democraţi”, declară Nichitean.

El a mai adăugat că pe lângă organizaţiile PD din mediul rural, în PNL se vor mai înscrie şi „membri marcanţi” ai organizaţiei municipale Suceava a PD, precum şi unii consilieri judeţeni democraţi.

„M-a surprins că şi unele organizaţii PD despre care ştiam că nu sunt alături de mine, m-au anunţat că trec la PNL, deoarece noua conducere a PD-L nu a vrut să-i mai coopteze în structurile acestui nou partid”, a încheiat Nichitean.

 

Steiciuc: „În 2004, PNL a inventat PD”

Vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Steiciuc, a declarat, la rândul său, că în PNL se vor înscrie membrii PD cu opţiuni politice de dreapta.

„În 2004, PNL a inventat PD, aproape în toată Moldova. Şi asta pentru că în 2004, în PD nu mai exista nici o doctrină. Atunci, derutaţi că nu au doctrină, s-au dus spre un curent, şi anume cel popular”, a spus Mihai Steiciuc. El a apreciat că în momentul de faţă în PD există o mare „aglomeraţie de oameni”, cu viziuni de stânga şi de dreapta, iar o mare parte dintre aceştia sunt nemulţumiţi de fuziunea cu PLD, şi de actuala conducere a PD-L.

„E normal ca unii să vină spre PNL, alţii spre PSD, şi să vedem câţi mai rămân în PD-L. Există şi mulţi mercenari. Însă acum, eu personal, îi prefer să fie la mine decât la adversari”, a încheiat Steiciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nichitean vrea să aducă în PNL cel puţin 40 de organizaţii PD.
 Vizualizări articol: 1028 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nichitean vrea să aducă în PNL cel puţin 40 de organizaţii PD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DOSAR PENAL trimis de
( 2 feb 2008, 14:52:28
CINE E ASTA NICHITEAN?? CEL CARE A VOTAT DE 5 ORI .....MAI OAMENI BUNI CINE DRACU IL VOTEAZA PE ASTA ?? DUPA CE A INCALCAT LEGEA FLAGRANT SI NU A PATIT NIMIC ACUM SE DA MARE LA PNL. NU FITI NEGHIOBI MAI PNL-ISTILOR CA NU TINE LA SUCEVENI. SUNTETI NISTE LICHELE SI ASA VETI RAMANE!! HAI PD-L
2.   Broscoiul loveste din nou trimis de
( 2 feb 2008, 23:09:14
Nechitean este un turkafeltz care a ajuns Senator din gresala. Drept recunostinta, a votat de 5 ori fara sa stie ca actiunea este filmata. I s-a facut dosar penal. Cu un sac de bani, el a cumparat un doctor conrupt care i-a dat certificat de nebun in regula. Desi toata lumea stia ca totul este un aranjament, cu acest act, broscoiul a scapat de parnae.

Inloc sa stea cu botul pe labe cumite, sa se mai raceasca treaba cu neuronii, el se da mare zmardoi in politica acum. Ca sa vezi ce idiot. Poate cineva ii redeschide procesul la 5 maini. Si-o papa pana la coada si el si doctorul si judecatorul.

2.1  RE: Broscoiul loveste din nou trimis de
( 3 feb 2008, 22:44:13
Briceag...sa ti-o penetrez in gura pe ma-ta aia mare,grasa,urata,proasta si moarta!
3.   Gjgjhgjg trimis de
( 3 feb 2008, 09:17:41
E clar ca Lungu o sa-si miste ffuunndul slinos la PD-L. si atunci ia sa vei lovitura deimagine.

PD-L il ia pe Lungu de laPNL iar PNL il ia pe Brindusel Penalul hahahahahahahhahahahahahahah
4.   Succes! trimis de
( 3 feb 2008, 12:37:55
Draga Brandusel am ras atat de tare cand am citit articolul incat incep sa ma intreb daca esti politician sau circar. Esti nebun la cap? Care sunt acele 40 de organizati PD care merg in PNL? Te sfatuiesc sa nu mai visezi cu ochii deschisi ca ai sa ramai cu ochii in soare.big grin
5.   Prostu' nu-i prost destul daca nu e si fudul. trimis de
( 3 feb 2008, 20:52:09
PNL are ce ii trebue ca sa nu mai intre in parlament.Pe langa un prost ca Tariceanu,care tine cu dintii otaxa de prima inmatriculare,hulita de toata lumea,mai vine si asta care desi e un prostalau,a facut facultatea carand toate materialele din magazia RENEL,si umbla cu gura cascata dupa functii.Totodata vreau sa-i comunic lui Tariceanu ca rablele care polueaza si le curg tablele sunt aici in tara si noi vrem sa scapam de ele aducandu-ne alte masini mai bune.
6.   Prostii trimis de
( 4 feb 2008, 09:47:25
Chiar nu vedeti ca acest individ fabuleaza?Dupa ce ca este un "intelectual" gen Vanghelie,acest "dalmatian" o sa-i duca in groapa pe liberalii si asa dezorientati de tampeniile facute in aceasta guvernare.Priviti-l si o sa va minunati.Dintr-un simplu angajat al IRE Suceava,acest individ se crede senator.Este adevarat ca a facut studiile la Suceava stim noi cum se fac,dar nu cred ca este capabil sa citeasca un fragment dintr-un discurs.Ce mai, este sub orice critica.Pacat ca mai exista asemenea exemplare in politica.
7.   FANTASTIC trimis de
( 4 feb 2008, 11:21:27
Vedeti cu cine avem de a face ? Sa nu fim prea surprinsi cand onorabilul ne va spune convingator si senin ca era un pic dezorientat cind a facut declaratia !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii umplute cu conopidă 4 porţii - 60 minute 12 roşii1 conopidă mică2 cartofi1 linguriţă muştar100ml ulei± sare, piper Tăiaţi un “căpăcel” la partea de deasupra a roşiilor, goliţi-le de miez, presăraţi-le cu sare şi lăsaţi-le cu gura... Citeşte