Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 feb 2008 - Anul XIII, nr. 27 (3708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Migraţie

Stan dezvăluie că primarul PNL de Fălticeni va candida pentru PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Fălticeni a PSD, deputatul Ioan Stan, dezvăluie faptul că primarul liberal al localităţii, Vasile Tofan, va candida pentru un nou mandat, dar din partea PD-L.

Stan a spus într-o conferinţă de presă că „vestea că domnul Tofan este candidatul PD-L-ului este de liberă circulaţie în Fălticeni”. Parlamentarul social democrat a criticat prestaţia primarului Tofan, arătând că „de patru ani nu a făcut nimic în Fălticeni”.

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Mihai Aurel Steiciuc, a declarat că nu are cunoştinţă despre intenţia lui Vasile Tofan de a candida pentru PD-L. El a spus că PNL are suficiente personalităţi care să ia locul celor  care vor să plece din partid.

„PNL are suficienţi oameni, are suficiente personalităţi care să ia locul celor care decid să plece. Nimeni nu este de neînlocuit. Mă refer în special la cei care reprezintă vârfurile de lance ale PNL, cei care candidează pentru acest partid, şi nu ne este frică de nici o posibilă dezertare din acest partid. O spun deschis că nu vom avea ca rezultate la alegerile locale mai puţin decât am fi avut dacă aceşti oameni despre care se spune că pleacă ar pleca. Eu personal, până când nu se întâmplă un lucru, nu îl cred”, a declarat Steiciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stan dezvăluie că primarul PNL de Fălticeni va candida pentru PD-L.
 Vizualizări articol: 611 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Stan dezvăluie că primarul PNL de Fălticeni va candida pentru PD-L5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Onoarea mea de Primar trimis de
( 2 feb 2008, 13:19:03
Daca esti barbat si Stan a spus minciuni , iesi, D.le Tofan si raspunde public celor ce te-au votat ca nu treci la PD-l. Dar se pare ca vrei sa fii primar cu orice pret si sari in barca PD-L -ului. Comunistule.
2.   Asa-mi trebuie trimis de
( 2 feb 2008, 13:27:13
m-am lamurit, primari ca Tofan gasesti pe tot drumul, primar pe care sa-l merite cei din Falticeni , fraieriti de Cornea si Tofan, gasesti mai greu. Desteptati-va, falticeneni.
3.   Jigodia trimis de
( 2 feb 2008, 13:37:47
Cine a avut vreodata indoieli ca V.Tofan este o jigodie, o sa aiba,in curand, certitudini. Acest arivist ipocrit,crescut si format in spiritul mentalitatii comuniste, indragostit de limbajul de lemn, care isi incepe,invariabil, orice "discurs" dupa al unui superior ierarhic cu vesnicele " imi vine foarte greu sa vorbesc dupa.." si care crede ca, intre lungimea parului ( de pe cap...) si calitatea neuronilor functionali, este o relatie de proportionalitate, va trece, in curand, in barca condusa de cel caruia ii datoreaza totul, adica a lui Flutur.

Poate ca "cineva" va fi interesat, intr-un viitor nu foarte indepartat, de misterioasele angajari care s-au facut, in institutiile subordonate Primariei, a unor apropiati,rude,colegi ai primarului.....

4.   Replica trimis de
( 2 feb 2008, 16:10:44
lungimea parului sau este direct proportionala cu fariseismul sau.E priceput la angajari facute pentru a -si rasplati pe cei ce l-au ajutat sa ajunga primar, la pus directori care sa-l voteze in aceasta campanie , la vizite in interesul sau de viitor candidat. Nu ne mai pacalesti .
5.   Unde esti tu d-le Caragiale trimis de
( 2 feb 2008, 17:43:13
TADAREA se plateste d-le Tofan

ATENTIE.
6.   Dl Tofan-Primar trimis de
( 2 feb 2008, 20:25:56
Dl Tofan nu face nici o tradare. Dimpotriva, el se achita de angajamentul pe care l-a avut PD si PNL, fiind acela de a uni fortele de drepata intr-un singur partid PDL.

dle Tofan, tot respectul pentru decizia pe care deja ai luat-o. PDL te va sustine!
7.   Bravo trimis de
( 2 feb 2008, 22:55:35
bravo, cutitasule, la vremuri noi TOT VOI
8.   Primarii de Falticeni trimis de
( 3 feb 2008, 09:27:18
Numai dobitoci. De cind ma stiu in Falticeni se cirsula si s-a circulat f prost din cauza gropilor, pardon, craterelor din sosea. Tofan nu a facut nik, deci ar trebuii sa zboare cu fulgii de la aviara cu tot.
9.   Merite trimis de
( 3 feb 2008, 11:54:45
Domnul Stan sa-si aduca aminte de afacerile pe care le-a facut cu Primaria Falticeni in perioada 2000-2004 cand a schimbat tamplarii pe la scoala 3 si liceul textil,...

Domnul inginer Tofan a incercat sa dreaga situatia Primariei Falticeni, a adus fonduri si-a practicat un management transparent. E usor sa vorbesti in necunostinta de cauza. Cred ca la Falticeni este nevoie de continuitate in activitatea primarului si-atunci se vor vedea si rezultate: piata agroalimentara acoperita si incalzita, trotuare si strazi asfaltate. S-auzim de bine!
10.   Neobrazare trimis de
( 3 feb 2008, 13:53:41
Deputatu' Stan ar trebui sa ne spuna care sunt realizarile sale in mandatele de parlamentar PSD, cum a reusit sa cumpere la preturi de nimic pe la Spataresti, spatii comerciale la Falticeni, cum a mintit si minte in continuare. La urma urmei ce sa-i ceri unui "parvenit"?
11.   Tofan la final de mandat politic si administrativ trimis de
( 3 feb 2008, 14:01:22
Da. Tofan a trecut in PLD. Aste este inca un semnal la sobolanii din PNL pleaca. Plecarea lui Lungu si a lui Tofan va determina o schimbare in bine a organizatiilor PNL din zona Suceava si Falticeni. Bine ca au plecat ca datorita lor si nu numai PNL-ul, singurul partid romanesc, poate sa devina ceea ce a fost odinioara si anume partidul care a lasat romanilor cele mai importante momente din istorie. Oamenii s-au saturat de limbajul de golan a lui Flutur, cel mai mare mincinos om politic sucevean, de traseistii politici care umbla dupa ciolan si mai ales dupa oamenii lipsiti de onoare. Domnilor politicieni, mai bine demni in opozitie decat la putere prin tradare.Lungu si Tofan dovedesc ca sunt oameni fara caracter si onoare. Romania a intost spatele Germaniei in razboi si de aceea si acum este considereta tradatoare. Lungu si Tofan au intors spatele PNL-ului. Cine ii va impiedica sa intoarca spatele sucevenilor si falticenenilor? Cine tradeaza o data va trada si a doua oara. Rusine!!!!
12.   Tofan trimis de
( 3 feb 2008, 20:26:28
Dl Briceag, Un cetatean, Falticenean este una si aceeasi persoana, un directoras al Primariei Falticeni care in 2000 a indepartat primarul, in 2004, dupa 4 ani de beneficii a sprijinit la plecarea lui Cornia, pentru ca la venirea lui Tofan sa-i devina sfetnic. Acum i/a pregatit debarcarea si lui Tofan. Probabil ca isi serveste cafeaua cu dl. Ghilea. Si totusi domnule Tofan, cum ramane cu liberalismul mostenit de la tatal dvs?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii umplute cu conopidă 4 porţii - 60 minute 12 roşii1 conopidă mică2 cartofi1 linguriţă muştar100ml ulei± sare, piper Tăiaţi un “căpăcel” la partea de deasupra a roşiilor, goliţi-le de miez, presăraţi-le cu sare şi lăsaţi-le cu gura... Citeşte