Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2008 - Anul XIII, nr. 13 (3694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

PSD îi solicită lui Flutur să-şi asume guvernarea la nivel local

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii suceveni îi solicită liderului organizaţiei judeţene a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, să-şi asume parţial guvernarea la nivel local.

Solicitarea a fost transmisă de purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, care a precizat că este vorba de acele sectoare de activitate unde PD-L deţine conducerile instituţiilor descentralizate ale statului prin foşti membri PD sau PLD, în speţă pensiile, învăţământul şi sănătatea.

Donţu a arătat că PD-L conduce Casa de Pensii şi Casa de Sănătate prin doi foşti democraţi şi Inspectoratul Şcolar Judeţean printr-un fost liberal-democrat.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava consideră că asumarea guvernării pe plan local de către senatorul Flutur ar fi un lucru de „minimă morală”.

„Solicităm public senatorului Flutur să-şi asume guvernarea la nivel local, atât cît ea exisă, şi să facă un comitet de coordonare a instituţiilor conduse de membri ai PD şi PLD, comitet condus de domnia sa, pentru a dinamiza activitatea axată pentru rezolvarea problemelor cetăţenilor, astfel ca oamenii să nu resimtă scandalul Tăriceanu-Băsescu şi la  nivel local. Ar fi o minimă morală din partea senatorului Flutur”, a declarat Donţu.

 

Donţu continuă serialul cu promisiunile neonorate ale lui Flutur

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava a adus ieri în prim plan alte trei promisiuni neonorate ale senatorului Gheorghe Flutur, continuând astfel serialul început de colegul său Virginel Iordache la finele anului trecut. 

„Una se referă la un aşa-zis program de subvenţioanre a persoanelor din mediul rural care se încălzesc cu lemne, promisiune făcută concret de senatorul Flutur pentru a accede la putere în 2004 şi neonorată nici până astăzi.

O a doua minciună ar fi reduceri de impozite pentru cei care prelucrează lemnul în judeţul Suceava. Şi astăzi acei oameni mai aşteaptă acele reduceri de impozite promise de senatorul Flutur.

O a treia minciună,  un program de regularizare a râurilor din judeţ pentru a preveni inundaţiile. Şi astăzi cei afectaţi de inundaţii aşteaptă programul propus de domnul Flutur pentru a le câştiga voturile în 2004”, a spus Donţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD îi solicită lui Flutur să-şi asume guvernarea la nivel local.
 Vizualizări articol: 548 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PSD îi solicită lui Flutur să-şi asume guvernarea la nivel local1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gontule trimis de
(17 ian 2008, 11:14:01
ce a facut PSD / VRETI PUTEREA PENTU A FURA.
2.   Solicitare publica trimis de
(17 ian 2008, 15:36:24
acest articol reflecta doua lucruri: primul este lipsa de profesionalism a ziaristului, care publica aceste nonsensuri, aceste idiotenii scremute din frica psd ca va pierde puterea (pentru cine nu-si da seama, ei conduc, inca, judetul); cel de-al doilea lucru reflecta lipsa de profesionalism a psd in campania electorala: daca ei isi inchipuie ca un tip ajuns in politica via secu', care nu s-a remarcat prin nimic, care nu a facut nimic, e potrivit sa iasa in presa cu declaratii ale partidului, cred ca gresesc. mai mult, nici macar nu-si fac temele: flutur are bubele lui, alea reale, cum ar fi sefia pd-l botosani, nu timpenii inventate!

solicit public psd sa ne lase in pace! fiti linistiti, nu va votam!
3.   Dontzu, care-si baga clontzu trimis de
(17 ian 2008, 20:11:16
dontu uita ca dl flutur se afla in opozitie de multa vreme

Va rog, nu votati PSD/PCR la locale, sa scapam odata de lighioanele astea comuniste care se baga in seama pretinzand ca apara interesele maselor.

Votati PDL, partidul poporului.

Multumesc!
4.   N-A FURAT DESTUL FLUTUR trimis de
(17 ian 2008, 20:15:48
IAR SA VINA FLUTUR LA PUTERE SA MAI FURE CU AVIARA, GAINI MOARTE SI OAMENI DISPERATI. CE NU-I MAI AJUNG BANII. SA MAI DEA SI LA ALTII.
5.   PARTIDUL MINCINOSILOR trimis de
(17 ian 2008, 20:21:31
VOTATI PDL, PARTIDUL MINCINOSILOR.

VA MULTUMIM.
6.   Tovaras dontu trimis de
(17 ian 2008, 20:27:49
ia-te de mana cu amicii tai si pleaca din psd la pd-l daca mai vrei functii dupa locale
7.   Pentru sustinatorii lui Flutur trimis de
(18 ian 2008, 11:28:23
Stimati lideri PD-MINUS-L nu vorbiti voi despre guvernarea locala a "urmasilor comunistilor" ,adica PSD-ul local,cand liderul vostru marcant a fost crescut de apropiatii Securitatii si a fost invatat de tot ce inseamna manipularea maselor de un anumit colonel din Directia III a Securitatii Statului. Domnule Briceag cunoasteti acest lucru, ia cercetati si intrebati-va seful?

Tatal domnului Flutur in anii 50-60 i-a turnat pe partizanii anti-comunisti din zona Gura Humorului-Campulung Moldovenesc,iar pentru acest sprijin Securitatea prin respectivul colonel l-a "sponsorizat" si sustinut in facultate pe Gheorghe Flutur.

Oare faptul de a o bloca pe Norica Nicolai ca sa ajunga ministru nu se datoreaza si presiunilor lui Gheorghe Flutur catre magistrati si presedintele Basescu pentru a nu i se scoate dosarele??? Domnu Briceag ..cred ca stie la ce ma refer??

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de sfeclă roşie cu hrean 4 porţii - 20 minute 600g sfeclă roşie în oţet300ml smântână2 linguri hrean proaspăt răzuit1 lingură făină1 linguriţă zahăr± sare, piper Se strecoară sfecla şi se taie în fâşii subţiri. Zeama rămasă se... Citeşte