Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2008 - Anul XIII, nr. 13 (3694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiecte

PNL pregăteşte un program liberal de dezvoltare a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Municipală Suceava a PNL intenţionează ca până la sfârşitul lunii ianuarie a.c. să realizeze un plan liberal de dezvoltare a municipiului reşedinţă de judeţ, care ar urma să fie pus în practică în perioada 2008 – 2012.

Anunţul a fost făcut de preşedintele PNL Suceava, Angela Zarojanu, care a precizat că una din componentele de bază ale acestui program va fi atragerea de fonduri pentru investiţii, atât structurale, cât şi din cele disponibile prin Programul Operaţional Regional.

„Cunoaştem care sunt priorităţile cetăţenilor Sucevei, şi în funcţie de acestea vom realiza planul liberal de dezvoltare, care va fi implementat în viitorul mandat. Mai mult, vrem ca acest program local, la nivelul Sucevei, să fie inclus în programul judeţean de dezvoltare”, a declarat Angela Zarojanu.

Ea a mai spus că liberalii din municipiul Suceava vor propune conducerii organizaţiei judeţene a PNL ca astfel de planuri de dezvoltare să fie realizate pentru toate zonele judeţului. Zarojanu a precizat că în acest fel s-ar putea realiza o dezvoltare unitară a judeţului, în funcţie de necesităţile populaţiei.

„Vrem că în viitorul mandat să avem pregătite astfel de programe liberale, prin care vrem să câştigăm alegerile viitoare. Iar în ceea ce priveşte municipiul Suceava, vrem ca până la sfârşitul acestei luni să finalizăm acest program”, a încheiat Zarojanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL pregăteşte un program liberal de dezvoltare a Sucevei.
 Vizualizări articol: 484 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PNL pregăteşte un program liberal de dezvoltare a Sucevei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nedumeriri trimis de
(17 ian 2008, 14:02:36
D-na Zarujanu v-a pune in aplicare programul de dezvoltare dupa iunie cind vor fii alaturi de taranisti. Cu regrete dar aceeasi soarta ca a taranistilor o veti avea dupa alegeri.
2.   Vraja electorala trimis de
(17 ian 2008, 17:56:57
Si cum ramane cu strazile urbei ? Eu de programe m-am saturat. Vreau fapte, nu programe. Uite de asta nu o sa votez cu PNL. daca ar fi facut ceva cat de cat, dar... de vorbe sunt satul.
3.   Nedumerirea trimis de
(17 ian 2008, 19:10:18
PNL-istii au inceput sa treaca incet ,dar sigur la PD-L(vezi unele persoane din biroul judetean ,care din 15.01.2008,au facut trecerea).Cei care au ramas "acopera retragerea",nu prea mult timp.Asa ca planul doamnei Zarujanu poate fi "imbunatatit" de noul partid si pus in aplicare.
4.   Cintezoiul sa plece de la prrrimarrrie trimis de
(17 ian 2008, 20:24:41
drrrraga domana Zarrrrojanu, dstrrrra sa spuneti ce a rrrrealizat pnl, nu ce va face(uite asa o barrrrba avea, si uite asa o netezea)...si, mai lasati-va de minciunile astea.

echipa cintezoiului a dat marrrre rrrrasol in suceava.

5.   Briceag e un prost trimis de
(18 ian 2008, 01:04:04
Briceag esti un gunoi care nu prea iese din casa....ia si compara cu anul 2004 ce s-a facut mai bouke
6.   Intentii bune trimis de
(18 ian 2008, 09:33:22
Planul ar trebui sa fie concret si sa cuprinda propuneri de proiecte care sa poata fi comparate cu altele ........eventual . Atragerea de fonduri , ca strategie ,nu este "o componenta " ci doar o buna intentie .
7.   Cum e cu planul trimis de
(18 ian 2008, 12:19:40
Planul liberal de dezvoltare a Sucevei consta in atragerea de fonduri. Adica primaria pune la dispozitie parcu', investitoru' ridica chioscu pe bani lui iar Angela si cu Lungu iau comisionu'.
8.   Dezvoltare in prostitutie trimis de
(19 ian 2008, 09:04:12
PNL face plan de dezvoltare in prostitutie cu PSD/PCR

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de sfeclă roşie cu hrean 4 porţii - 20 minute 600g sfeclă roşie în oţet300ml smântână2 linguri hrean proaspăt răzuit1 lingură făină1 linguriţă zahăr± sare, piper Se strecoară sfecla şi se taie în fâşii subţiri. Zeama rămasă se... Citeşte