Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 166 (5373)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gillian Anderson şi David Duchovny au sărbătorit 20 de ani de la lansarea serialului "Dosarele X"

Actorii Gillian Anderson şi David Duchovny au celebrat a 20-a aniversare a serialului "Dosarele X/ The X Files", joi seară, la convenţia Comic Con, organizată în oraşul San Diego din statul american California.

Atracţia dintre cei doi actori a reprezentat "coloana vertebrală" a acestui îndrăgit serial SF, iar cei doi actori au dovedit încă o dată că acea "chimie" continuă să existe între ei, atunci când s-au întâlnit din noi, joi seară, la Comic Con, informează dailymail.co.uk.

Gillian Anderson şi David Duchovny au salutat publicul prezent la eveniment şi, spre încântarea fanilor lor, au lăsat să se înţeleagă că cele două personaje pe care le-au interpretat în "Dosarele X", Dana Scully şi Fox Mulder, ar putea să apară din nou împreună într-o nouă producţie din această franciză.

Întrebată în legătură cu şansele ca serialul "Dosarele X" să imite traseul urmat de serialul "24", care va reveni pe micile ecrane cu o "ediţie limitată" de episoade noi, Gillian Anderson a spus că pur şi simplu nu este interesată de un astfel de proiect.

Însă, spre încântarea fanilor, actriţa a adăugat imediat că "un film ar fi minunat".

David Duchovny, în vârstă de 52 de ani, şi Gillian Anderson, în vârstă de 44 de ani, au devenit celebri în urmă cu 20 de ani graţie serialului de televiziune "The X Files" şi celor două filme pentru marele ecran inspirate din acesta, "The X Files" şi "The X Files: I Want To Believe".

Relaţia specială dintre cele două personaje principale din franciza "The X Files" i-a determinat pe fanii francizei să îşi pună multe întrebări de-a lungul anilor, iar mulţi dintre ei îşi doreau ca Dana Scully şi Fox Mulder să se îndrăgostească şi să înceapă o relaţie.

Întrebată de un spectator prezent la Comic Con despre lucrurile pe care personajele Fox Mulder şi Dana Scully ar putea să le facă dacă ar ieşi împreună în oraş la o întâlnire romantică, actriţa Gillian Anderson a răspuns imediat: "Vor face sex!".

David Duchovny a preferat un răspuns ceva mai rezervat, adăugând: "Şi, poate, vor lua cina împreună?".

Chris Carter, creatorul serialului "Dosarele X", consideră că acest show TV a reintrat abia recent în atenţia producătorilor.

"Neîncrederea şi teoriile despre conspiraţii sunt mult mai puternice în zilele noastre. Am putea să relansăm serialul acum. Nu prea puteai să faci acest serial în 2002, întrucât pe atunci oamenii aveau încredere în guvern - sau îşi doreau să aibă încredere. Treceam printr-o perioadă în care «The X Files» nu era un serial relevant pentru public", a declarat Chris Carter.

Proiectul "Dosarele X", ai cărui eroi principali, agenţii Mulder şi Scully, investighează cazuri în care sunt implicate forme de viaţă extraterestre, s-a impus iniţial ca serial, în anii '90. În 1998 a apărut primul lungmetraj inspirat din serialul TV, "Dosarele X: Înfruntă viitorul/ The X Files: Fight the Future", în regia lui Rob Bowman, urmat de "Dosarele X: Vreau să cred", de Chris Carter, lansat în 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gillian Anderson şi David Duchovny au sărbătorit 20 de ani de la lansarea serialului "Dosarele X".
 Vizualizări articol: 810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gillian Anderson şi David Duchovny au sărbătorit 20 de ani de la lansarea serialului "Dosarele X"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei