Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 77 (5284)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Beyonce aduce un omagiu cântăreţei Amy Winehouse pe coloana sonoră a filmului "Marele Gatsby"

Beyonce aduce un omagiu cântăreţei Amy Winehouse, decedată în iulie 2011 la vârsta de 27 de ani, interpretând un cover după o piesă celebră lansată de artista britanică, inclus pe coloana sonoră a filmului "Marele Gatsby/The Great Gatsby".

Coverul piesei "Back to Black" de pe albumul omonim, premiat cu Grammy în 2006, face parte din coloana sonoră a acestui film regizat de Baz Luhrmann, care va deschide cea de-a 66-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, informează music-news.com.

Potrivit presei muzicale, se pare că şi rapperul Andre 3000 din grupul OutKast cântă în acest cover. Andre 3000 a mai colaborat cu Beyonce, la piesa "Party", inclusă pe albumul "4", lansat de cântăreaţa americană în 2011.

Jay-Z, soţul lui Beyonce, produce coloana sonoră a filmului "Marele Gatsby". Jay-Z a colaborat cu Amy Winehouse la single-ul acesteia "Rehab", ce a fost lansat în 2006.

Un reprezentant al casei de discuri Interscope Records a confirmat implicarea cântăreţei Beyonce în acest proiect muzical şi a precizat faptul că versiunea artistei americane va fi diferită de stilul blues adoptat de Winehouse atunci când a înregistrat "Back to Black".

Piesa "Back to Black" a fost produsă de Mark Ronson şi Salaam Remi şi a ajutat-o pe Amy Winehouse să ajungă pe primul loc în topul muzical britanic şi în cele internaţionale.

Amy Winehouse a murit în iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, în reşedinţa ei din cartierul londonez Camden. Medicii legişti au ajuns la concluzia că vedeta britanică a murit din cauza unei "intoxicaţii cu alcool" şi au declarat că decesul acesteia a fost unul accidental.

Filmul "Marele Gatsby", ce are la bază romanul omonim scris de F. Scott Fitzgerald în 1925, beneficiază de o distribuţie de zile mari, în care se remarcă actori celebri, precum Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan şi Tobey Maguire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beyonce aduce un omagiu cântăreţei Amy Winehouse pe coloana sonoră a filmului "Marele Gatsby".
 Vizualizări articol: 551 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beyonce aduce un omagiu cântăreţei Amy Winehouse pe coloana sonoră a filmului "Marele Gatsby"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei