Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 18 (5225)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Beyonce, acuzată că a făcut playback la învestirea lui Obama

Beyonce este acuzată că la ceremonia de învestire a lui Barack Obama în funcţia de preşedinte al Statelor Unite a făcut playback la intonarea imnului SUA.

La ceremonia de învestitură, Beyonce a fost acompaniată de Orchestra Marinei Americane, care se pare că a imitat intonarea imnului, relatează New York Post.

"O, doamne! Eşti prietenă apropiată cu Michelle şi ai mimat cântarea imnului! Îmi vreau cele trei minute înapoi", a declarat un apropiat al familiei Obama.

Se pare că prestaţia cântăreţei a fost regizată, iar milioanele de oameni care au urmărit-o nu au ştiut acest lucru.

"Am primit instrucţiuni în ultimul moment prin care ni s-a spus că Beyonce va folosi o piesă înregistrată anterior. Acelea au fost instrucţiunile. Nu ştim motivul...", a declarat Kristin DuBois, purtătoare de cuvânt a Orchestrei Marinei.

Un purtător de cuvânt al Orchestrei a sugerat că lipsa repetiţiilor alături de formaţie a fost motivul deciziei de a cânta peste înregistrare.

Orchestra Marinei americane s-a folosit de o înregistrare a piesei "Star Spangled Banner", au explicat reprezentanţii acesteia într-un comunicat.

Pentru că orchestra nu a putut repeta cu Beyoncé, "s-a decis că o interpretare live nu era un risc care putea fi asumat la un eveniment atât de important".

În ceea ce priveşte prestaţia lui Beyonce, care a cântat alături de orchestră, în comunicat se arată că "nimeni dintre muzicieni nu poate spune dacă ea a interpretat live sau a făcut playback".

De cealaltă parte, reprezentanţii lui Beyonce - care va cânta şi în pauza finalei campionatului de fotbal american Superbowl - nu au oferit nici un răspuns privind această chestiune.

Pe Instagram a fost publicată o fotografie alb-negru, realizată duminică, ce o arată pe Beyoncé într-un studio de înregistrări, în compania a trei soldaţi. În plus, aceasta a fost văzută scoţându-şi casca din ureche în timp ce interpreta imnul american - semn că ar fi făcut playback.

Orchestra Marinei a acompaniat în direct aproape toate evenimentele prilejuite de învestirea lui Obama, însă de regulă îşi înregistrează repertoriul înainte, ca măsură de precauţie.

Beyonce şi soţul ei, Jay-Z, s-au folosit de întreaga lor notorietate pentru a milita în favoarea lui Barack Obama în timpul campaniei prezidenţiale din 2012, Jay-Z cântând la o reuniune organizată cu o zi înaintea alegerilor şi cei doi organizând serate pentru strângerea de fonduri la New York pentru democrat.

În 2009, Beyonce a cântat la unul dintre balurile la care a dansat cuplul Obama.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beyonce, acuzată că a făcut playback la învestirea lui Obama.
 Vizualizări articol: 492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beyonce, acuzată că a făcut playback la învestirea lui Obama0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei