Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 18 (5225)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Civilizaţia rutieră şi problema locurilor de parcare în municipiu, prioritare pentru primarul Olărean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fluidizarea traficului rutier şi problema parcărilor din municipiul Rădăuţi ar putea fi rezolvată printr-un proiect iniţiat de primarul Aurel Olărean, proiect care prevede amenajarea a încă 1.500 de locuri de parcare pe raza localităţii. Primăria municipiului Rădăuţi a elaborat o strategie integrată pentru asigurarea de locuri de parcare adiacente locuinţelor cetăţenilor, cu preponderenţă în cartierele aglomerate, în ultimii doi ani fiind amenajate aproape şase sute de parcări în cartierele Obor şi Mihai Viteazul, în condiţiile în care fiecare chiriaş achită o taxă de 100 lei/an, bani utilizaţi pentru realizarea altor spaţii de acest gen.

 

Aurel Olărean: Cred că e timpul să mai facem un pas spre ceea ce înseamnă civilizaţia rutieră

Potrivit statisticilor puse la dispoziţie de Compartimentul tehnic din executivul rădăuţean, la această dată sunt mai mult de o mie de solicitări pentru amenajarea şi închirierea de locuri de parcare. Specialiştii administraţiei rădăuţene au identificat mai multe amplasamente pentru 1.500 de parcări, amplasamente situate pe străzile Tudor Vladimirescu, Petru Rareş, Volovăţului, Călăraşi, Mihai Viteazul, Oborului, General Iacob Zadik, Eudoxiu Hurmuzachi, Putnei, 1 Mai, Spitalului, Calea Bucovinei, precum şi pe Aleea Primăverii, în Piaţa Unirii şi în zona Spitalului Vechi.

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, spune că prin amenajarea acestor spaţii, problema parcărilor din localitate ar putea fi rezolvată.

„Cred că e timpul să mai facem un pas spre ceea ce înseamnă civilizaţia rutieră. Aceste 1.500 de parcări şi cele aproape şase sute realizate în ultimii doi ani fac parte dintr-un plan de modernizare şi de fluidizare a circulaţiei rutiere în municipiul Rădăuţi. Acestora li se adaugă pasajul CFR realizat în zona Spitalului Vechi, sensuri unice pe mai multe artere din localitate, treceri de pietoni modernizate, cât şi ruta care străbate centrul municipiului şi face legătura cu şoseaua spre Vicov-Putna. Vor urma alte modernizări în mai multe cartiere şi zone din municipiu, toate acestea pentru o urbe modernă, pentru o aşezare care poate concura oricând, din punct de vedere urbanistic, cu orice localitate europeană”, a precizat şeful executivului rădăuţean, Aurel Olărean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Civilizaţia rutieră şi problema locurilor de parcare în municipiu, prioritare pentru primarul Olărean.
 Vizualizări articol: 1223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Civilizaţia rutieră şi problema locurilor de parcare în municipiu, prioritare pentru primarul Olărean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gand bun trimis de
(24 ian 2013, 11:05:49
Ma bucur sa aud pe cineva ca se preocupa si de aceasta problema si vreau sa-l felicit pentru idee cu dorinta de a-i da meditatii si primarului Sucevei care inca nu a descoperit aceasta nevoie si probabil nici nu constientizeaza faptul ca in Suceava se circula mai rau decat in sate. Felicitari inca odata .......
1.1  RE: Gand bun trimis de
(24 ian 2013, 12:11:35
Daca esti asa de bucuros ce-ar fi sa facem schimb de primari. Vi-l dam cu drag pe trogloditul asta mincinos de oala si il luam pe Lungu cu mare drag.
Daca nu stii despre ce e vorba mai bine taci!
2.   Mincinosului de oala i-au murit laudatorii! trimis de
(24 ian 2013, 12:19:23
Margineanul asta mincinos intai minte si pe urma respira! Nu mai poate dormi noaptea de grija traficului din Radauti! De fapt il intereseaza comisioanele obtinute pt. asa zisele locuri de parcare: 500 de lei - doua linii si o tabla ruginita. Stalpisori de plastic la 300 de lei bucata pe care i-a facut praf zapada! Factura la dezapezire de doua ori mai mare ca pe vremea lui Tatar ca doar vacantele prin toata lumea cu intreaga familie costa! In rest daca nu iese ceva consistent, nu-l intereseaza.
Unde e soseaua de centura cu care te-ai laudat de doua mandate?
De cand e parvenitul asta primar Radautiul e un balci pe fond de manele!
3.   Lauda trimis de
(24 ian 2013, 12:57:18
lauda-te gura ca ti-oi da friptura!
4.   INVITATIE trimis de
(25 ian 2013, 12:41:13
DUPA CE REUSITI SI TERMINATI SI IESE TREABA BUNA VENITI SI L;A SUCEAVA VA RUGAM POATE NE SCOATETI DIN ...HAOS,,,

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei