Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 18 (5225)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gwyneth Paltrow este antrenorul de dezvoltare personală al lui Cameron Diaz

Actriţa Gwyneth Paltrow este antrenorul de dezvoltare personală pentru o altă colegă de breaslă celebră, actriţa Cameron Diaz pe care a sfătuit-o ca, anul acesta, să nu se lase distrasă de bărbaţi şi să se concentreze asupra ei.

Paltrow, vedeta din "Iron Man", o ajută pe prietena ei - care a împlinit 40 de ani în august anul trecut - să ia câteva decizii majore şi a sfătuit-o să renunţe pentru o perioadă să se mai implice într-o relaţie cu un bărbat, deoarece se pare că, în ultima perioadă, legăturile amoroase ale acesteia nu au fost deloc constructive, ba, mai mult, au împiedicat-o să se concentreze asupra ei şi a carierei sale, informează Daily Mail.

"Gwyneth i-a ordonat totul, de la finanţe până la relaţii. Mai mult, a forţat-o să renunţe la sex timp de un an, motivând că bărbaţii îi distrag atenţia", a declarat o sursă apropiată celor două actriţe pentru publicaţia The Sun.

Cele două prietene au fost văzute împreună în mod constant în ultima perioadă, ele devenind tot mai apropiate după decesul tatălui lui Gwyneth, producătorul de televiziune Bruce Platrow, în octombrie 2002.

"Gwyneth este foarte sfătoasă. Cameron este tristă şi bulversată că este singură, aşa ca Gwyneth a luat-o pe ea ca prim proiect în cariera de antrenor de dezvoltare personală. Încearcă să îi facă ordine în relaţia cu bărbaţii", a precizat aceeaşi sursă.

Cameron Diaz a avut câteva relaţii cu bărbaţi faimoşi, printre care cântăreţul Justin Timberlake, actorul Jared Leto şi jucătorul de baseball Alex Rodriguez.

Diaz este o obişnuită a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie". Cameron Diaz a putut fi văzută şi în filmele "Viaţă pentru sora mea", "Cutia" şi în comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise.

Gwyneth Paltrow s-a făcut remarcată cu rolurile din filmele "Talentatul domn Ripley" (1999), "Dovada" (2005) şi "Valentino" (2008). Printre filmele sale recente se numără "Country Strong" şi "Pericol nevăzut/ Contagion". De asemenea, actriţa a apărut în primele două filme din seria "Iron Man", "Iron Man - Omul de oţel" (2008) şi "Iron Man 2 - Omul de oţel 2" (2010) -, regizate de Jon Favreau, care au obţinut încasări de peste 1,2 miliarde de dolari pe plan mondial. Pentru rolul din filmul "Shakespeare îndrăgostit", Paltrow a câştigat premiul Oscar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gwyneth Paltrow este antrenorul de dezvoltare personală al lui Cameron Diaz.
 Vizualizări articol: 435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gwyneth Paltrow este antrenorul de dezvoltare personală al lui Cameron Diaz0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei