Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 18 (5225)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inaugurări

Substații de ambulanță modernizate, la Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ieri au avut loc, la Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc, ceremonii de inaugurare oficială a substațiilor locale de ambulanță. Acestea au fost modernizate și aduse la standarde europene cu sprijin financiar oferit de Ministerul Sănătății și Consiliul Județean Suceava, iar în prezent oferă cu adevărat condiții optime de derulare a activității echipelor de intervenție. La ceremoniile de la Gura Humorului şi de la Câmpulung Moldovenesc, ce au inclus obișnuita tăiere de panglică, dar și un ceremonial religios de sfințire, au ținut să fie alături de salvatorii de vieți de la Serviciul de Ambulanță oficialităţi județene și locale.

La Câmpulung au fost prezenţi vicepreședintele CJ Suceava Alexandru Rădulescu, subprefectul Constantin Harasim, inspectorul-șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Ioan Burlui, primarul municipiului, Mihăiță Negură, precum și managerii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava și Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, Daniel Martiniuc și Eugen Ciosnar. Au participat, de asemeni, colegi ai ambulanțierilor din alte substații din zonă.

Spațiul în care își desfășoară activitatea substația câmpulungeană a devenit de nerecunoscut în doar trei luni. Atât au durat lucrările care au transformat o clădire veche și destul de ”obosită” într-un spațiu modern, ce include deopotrivă garajul pentru ambulanțe, spațiile destinate personalului și spații de depozitare, precum și centrala termică pe gaz. Managerul SAJ Suceava a admis că situația locală este perfectibilă în ce privește unele dotări necesare activității, dar a subliniat că în privința spațiului totul este acum conform normelor europene.

Subprefectul Harasim a subliniat și el că ambulanțierii, care desfășoară o activitate plină de riscuri, merită din plin să lucreze în condiții moderne și a apreciat că realmente, față de clădirea pe care o cunoaște de cinci ani, aspectul actual al spațiului este radical îmbunătățit. Și primarul câmpulungean, Mihăiță Negură, a mulțumit Guvernului și CJ Suceava pentru că au sprijinit modernizarea unui loc aflat în slujba vieții și a sănătății oamenilor din întreaga zonă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Substații de ambulanță modernizate, la Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Substații de ambulanță modernizate, la Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   COMPLETARE-1 trimis de
(24 ian 2013, 17:33:29
ERA NEVOIE CHIAR SI DE O AMBULANTA ULTRA-RAPIDA,DEOARECE IN MOMENTUL CAND VOR INTRA MASCATII IN CURTILE ,,PREZUMTIVILOR'' SI ACESTIA VOR IESI PE GEAMURI,VOR ALERGA IN INTAMPINAREA AMBULANTEI FACAND AUTO-STOPUL,DAR VA DEPINDE MULT SI DE AMBULANTA DACA VA SOSI LA TIMP.
DE CE SA VINA AMBULANTA AR PUTEA INTREBA UN PRIMAR GENERAL,DISPERAT SI DEVASTAT???UNUL DIN MOTIVE AR FI SI URMATORUL:
2.   COMPLETARE-2 trimis de
(24 ian 2013, 17:40:07
LA INCEPUTUL ANILOR 2000,PE LANGA PRIMARIA C-LUNG,FUNCTIONA O GRUPARE DE CRIMA ORGANIZATA,CUNOSCUTA DIN CHITANTE SI SOMATII,SUB DENUMIREA DE ,,DIRECTIA DE SERVICII PUBLICE'',GRUPARE CARE A FUNCTIONAT ILEGA APROX UN CINCINAL SI JUMATATE SUB ATENTA INDRUMARE,OBSERVATIE SI PROTECTIE A CONS.LOCAL SI A CONDUCERII PRIMARIEI.DE FUNCTIONAREA ACESTEI GRUPARI,NU ERA STRAINA NICI COMISIA ECONOMICA A CL,UNDE CELE MAI PROFITABILE PROIECTE,DEPINDEAU IN CEA MAI MARE MASURA DE TRIO-UL,POPA-POPA SI VRANAU!
3.   COMPLETARE-3 trimis de
(24 ian 2013, 17:49:19
ACEASTA GRUPARE FLORESC-MELENA A FUNCTIONAT SI IN PARALEL CU ACET-UL,CARE AVEA DATORII LA CURENT DE PESTE 100 DE MIL LEI ROL,CONSUMURILE CELE MAI MARI REZULTAND DE LA SEDIUL ACET+ATELIERE.IN SEDIU DE LA CALCULATOARE,ILUMINAT,RADIATOA POATE SI VIBRATOARE.
SE NASC FIRES O SERIE DE INTREBARI:
DACA DSP A FUNCTIONAT ILEGAL SI A ACUMULAT DATORII IMENSE,CAT DE LEGALE AU FOST INCASARILE PTR OTRAVA VANDUTA ,SUPRANUMITA SI APA POTABILA???
CAT DE LEGALE AU FOST ACTIUNILE IN INSTANTA A ACETOR ,,ILEGALI''???
MACULATURA FOLOSITA DE DSP,NU REPREZINTA FALSURI IN INSCRISURI PUBLICE???
FUNCTIONAND ILEGAL,DECONTURILE AU FOST LEGALE???
IATA NUMAI CATEVA INTREBARI ANTI-SOMN!
DAR CE-MI FACEA ACEASTA GRUPARE INCEPAND CU 2005???
4.   COMPLETARE-4 trimis de
(24 ian 2013, 18:01:52
IN 2005 FALIMENTEAZA CU MARIRE ACET-ACTUL I
DSP REZISTA IAR PRIN HOTARAREA NR 32 DIN 24 MARTIE-2005 CICA SE REORGANIZEAZA,FIIND CATALOGAT DE SERBAN CA ,,SERVICIU PUBLIC DE INTERES LOCAL'' SI PERSONAL AM ZICE NOI.SI GUBERNA A DEVENIT STATIUNE DE INTERES NATIONAL,DAR DIN CATE AM VAZUT INTERESUL A FOST MAI MULT PERSONAL.
TOT IN ACEEASI SEDINDA DE CL,PRIN HOT. NR.28 SE APROBA ACHITAREA CONTRAVALORII STUDIILOR TOPO[GEOMOLD CUMVA???]EFECTUATE IN CADRUL PROGRAMULU',,REABILITAREA SISTEMELOR DE ALIMENTARE CU,CICA,APA POTABILA IN JUD SUCEAVA,PLUS COTIZATIA PE 2004-2005,LA AJAC PROBABIL IN SUMA DE 335.264.000LEI,ACTUL II.
5.   COMPLETARE-5 trimis de
(24 ian 2013, 18:14:40
PRIN HOT NR 39 DIN ACEEASI ADUNARE,PRIMARIA DIMINUEAZA APORTUL DE CAPITAL SOCIAL LA FALIMENTATUL ACET,DE LA PESTE 2MLD.LEI LA NUMAIAPROX 31 DE MILLEI SI DE LA UN NR DE 10.000 DE ACTIUNI LA NUMAI M200 DE ACTIUNI.
IN 2010 ACET C LUNG AVEA O DATORIE DE PESTE 1,1 MILIARDE,GHICITI???-CATRE CENTRUL DE AFACERI............IASI!?!?!
CE ARE DE SPUS COMISIA ECONOMICA A PRIMARIEI???
ISI RADE IN BARBA,CA DOAR PREAFERICITII CONTRIBUABILI FRAIERI PLATESC,CA DEALTFEL SI PTR CENTRALA TERMICA ,PUNCTELE TERMICE,ZECI DE KM DE CONDUCTA CARE ZACE LA RUGINIT,BLOCURILE ANL,STAIA DE EPURARE SI CEA DE CAPTARE CU MODERNIZARE ANUALA,ADAPOSTUL DE ,,OI COMUNITARE DE PE BODEA,LUCRARI NETERMINATE PE LA UNELE UNITATI SCOLARE,ETC.
6.   COMPLETARE-6 trimis de
(24 ian 2013, 18:24:31
AVEM IN SCHIMB STATUI,LANSARI DE CARTE,[DEH,EMANCIPAREA ISI SPUNE CUVANTUL]
CANTINA DE AJUTOR SOCIAL INCHISA[PROBABIL ISI IMPART CONSILIERII CONSERVELE SI MACAROANELE,CEI DEGEABA TOTU-I BUN!]MAI AVEM APA CALDA SI CALDURA NON-STOP,
TURME INTREGI DE ,,OI COMUNITARE'',GARDIENI CARE PAZESC BLOCURILE ANL SI CARE DORM IN MASINA,SUGERAM CA PRIMARIA SA INCHEIE UN CONTRACT CU O FIRMA DE PAZA CARE SA PAZEASCA GARDIENII CAND DORM,SA NU-I SPERIE CINEVA SI SA MAI DEA IN EPILEPSIE,CA SI ASA SUNT.....WAI,WAI,WAI!
NU DESTUL CA ACESTE BLOCURI NU ADUC NICI UN PROFIT,SE MAI SI CHELTUIESTE CU PAZA ACESTORA,TOATE CELE PREZENTATE AVAND UN PUTERNIC IZ LIBERAL!
7.   REMEMBER trimis de
(24 ian 2013, 18:35:00
SURSE DE LA FD. MOLD.NE AMI REAMINTESC SI DESPRE FILAJUL CE-L EXECUTAU CEI DOI SECURISTI CAND STATEAU ASCUNSI IN PADUREA DE DEASUPRA ATELIERULI DE LA IPEG SI PRIVEAU IN CURTE,PROBABIL SA VADA CUM ISI FAC ,,TREABA'' SECRETARII PCR SI UTC,MAI BINE-ZIS CUM TRUDESC MUNCIND PTR PARTID.DE MULTE ORI ,IN SPATELE BARACILOR METALICE ,MAI AVEAU LOC AVENTURI GALANTE INTRE TOVARASI SI NUMAI MASA PUTEAU FI SANTAJATI SI RACOLATI PROTAGONISTII.DE MULTE ORI CEI DOI SE MAI DISTRAU PE SEAMA TOV-ILOR,PRECUM CEI DOI MOSNEGI DE LA BALCONUL TEATRULUI ,,MUPPET''.
A RAMAS O ENIGMA NEDEZLEGATA PANA IN PREZENT:
MAPELE PE CARE LE PURTAU,ERAU CONFECTIONATE DIN,, KIELY''DE DETINUT POLITIC???
8.   EXTAZ DE WEEK END trimis de
(24 ian 2013, 18:38:17
CAT DE CURAND,INTREBARI DESPRE INFUZIA DE CAPITAL LA SC SPECIALA PTR ACHIZITIONAREA UNUI NOU SEDIU,PE LANGA SUMA OBTINUTA LA CONCURSUL DE DANS DE LA PRO TV!
UN WEEK END FERICIT!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei