Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 dec 2012 - Anul XVII, nr. 292 (5197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Google: Whitney Houston şi "Gangnam style", stăpânii internetului în 2012

Google a dezvăluit miercuri tendinţele care au dominat anul 2012, măsurate cu ajutorul celor mai populare subiecte căutate de utilizatori pe această platformă, printre care se remarcă decesul cântăreţei americane Whitney Houston, uraganul Sandy şi dansul din videoclipul piesei "Gangnam Style".

Potrivit AFP, decesul subit al cântăreţei americane Whitney Houston, în februarie, a generat un val neegalat de căutări pe Google, graţie cărora această tragedie a ocupat primul loc în lista făcută publică miercuri de raportul Google Zeitgeist 2012.

Pe locul următor s-a clasat videoclipul piesei "Gangnam style", a starului pop sud-coreean Psy, devenită celebră într-un timp record. Psy a ocupat de altfel primul loc în topul căutărilor pe Google în numeroase ţări, iar clipul său de pe YouTube a devenit cel mai vizionat videoclip din toate timpurile de pe această platformă online.

"Dansul executat de Psy în videoclipul piesei «Gangnam style» a provocat o furtună în lumea întreagă", a spus Amit Singhal, vicepreşedintele Google, pe blogul său.

Uraganul Sandy, care a devastat coasta americană nord-estică, a ocupat poziţia a treia în topul celor mai căutate subiecte de pe Google. Sandy a devastat în octombrie o parte din insulele din Marea Caraibilor, iar apoi o mare parte din coasta nord-estică a Americii de Nord.

La nivel mondial, pe locurile următoare s-au clasat lansarea noii tablete iPad 3, fabricată de Apple, şi lansarea noului joc video Diablo 3.

Soţia prinţului William al Marii Britanii, ducesa de Cambridge, care a anunţat oficial că este însărcinată, se află şi ea în Topul 10 al celor mai căutate subiecte de pe Google, care combină 838 de categorii din 55 de ţări.

În domeniul sportiv, Jocurile Olimpice de vară de la Londra, austriacul Félix Baumgartner, primul om care a depăşit viteza sunetului în cădere liberă, executând un salt cu paraşuta din stratosferă, şi jucătorul american de baschet Jeremy Lin reprezintă cele mai populare căutări de pe Google în 2012.

Fondată în 1998, de Larry Page şi Sergey Brin, Google este astăzi o companie prezentă pe toate marile pieţe globale. Google are sediul central în Silicon Valley şi birouri în America de Nord şi de Sud, Europa şi Asia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Google: Whitney Houston şi "Gangnam style", stăpânii internetului în 2012.
 Vizualizări articol: 422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Google: Whitney Houston şi "Gangnam style", stăpânii internetului în 20120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei