Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 dec 2012 - Anul XVII, nr. 292 (5197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cum se comportă femeile când joacă rolul bărbaţilor şi care e reacţia celor din urmă

Un regizor din Statele Unite ale Americii a creat un scurt film, plecând de la ideea de inversare a rolurilor dintre femei şi bărbaţi. Jay Diaz a reuşit să ofere o perspectivă asupra femeilor în rolul bărbaţilor într-o seară obişnuită dintr-un club.

Filmul postat pe Youtube şi numit "The Flipside (Bar)" / "Roluri inversate (la Bar)" a stârnit atenţia multor useri din comunitatea online. Momentan videoclipul regizorului american a reuşit să strângă peste două milioane de vizualizări. 

În timpul acestui film sunt prezentate diverse ipostaze în care femeile preiau rolul bărbaţilor şi îi abordează pe aceştia într-un mod destul de agresiv. Practic, rolurile sunt inversate pentru a scoate în evidenţă la ce tratamente sunt supuse în general femeile atunci când ies într-un club sau într-un bar.

De exemplu, la intrarea într-un club o coadă formată din femei este riguros controlată de oamenii de pază, în timp ce un bărbat intră fără probleme la petrecere, scrie Daily Mail.

Următoarea scenă care atrage atenţia în acest film este surprinsă atunci când două femei se oferă să cumpere băuturi pentru un grup de bărbaţi. Cele două fete sunt refuzate politicos de bărbaţi, care le spun acestora că vor doar să vorbească cu prietenii lor. "Nu vreau să fiu nepoliticos, pari a fi o persoană de treabă, dar vrem doar să vorbim cu prietenii noştri. Nu ne-am mai văzut de şase luni", spune unul dintre bărbaţi. 

O altă ipostază în care este evidenţiat schimbul de roluri se petrece atunci când doi băieţi încep să danseze şi sunt întrerupţi de un grup de fete care încearcă să îi abordeze. 

Deşi poate părea un film amuzant, regizorul acestuia pune accentul pe comportamentul masculin şi feminin în cluburile de noapte. Chiar dacă se pare că bărbaţii sunt cei care sunt luaţi mai mult în derâdere, nici femeile nu sunt lăsate la o parte.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum se comportă femeile când joacă rolul bărbaţilor şi care e reacţia celor din urmă.
 Vizualizări articol: 552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cum se comportă femeile când joacă rolul bărbaţilor şi care e reacţia celor din urmă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei