Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 nov 2012 - Anul XVII, nr. 277 (5182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O păpuşă Barbie, inspirată de personalitatea actriţei Elizabeth Taylor, lansată în Statele Unite

Compania producătoare de jucării Mattel a decis să onoreze memoria actriţei Elizabeth Taylor şi implicarea acesteia în diverse cauze umanitare prin lansarea pe piaţă a unei păpuşi Barbie, inspirată de personalitatea celebrei artiste americane.

Noua păpuşă Barbie, care are părul negru, ochii violeţi şi poartă o spectaculoasă rochie albă, se numeşte "White Diamonds", după numele unui parfum celebru lansat de Elizabeth Taylor, informează contactmusic.com.

 Rochia păpuşii este decorată cu o panglică roşie din satin, un element care marchează profunda implicare a actriţei americane în susţinerea cauzei bolnavilor de SIDA. Păpuşa are şi alte accesorii: bijuterii din aur, ochelari de soare şi un flacon în miniatură reprezentând o sticlă de parfum.

 Păpuşa dedicată actriţei Elizabeth Taylor poate fi achiziţionată de pe site-ul BarbieCollector.com la preţul de 150 de dolari.

Aceasta însă nu este prima păpuşă dedicată celebrei actriţe americane. În Statele Unite au fost lansate în trecut alte două modele: una dintre păpuşi a fost realizată după chipul şi asemănarea personajului jucat de Elizabeth Taylor în filmul "Cleopatra", iar cealaltă păpuşă purta o elegantă rochie de culoare violet şi purta în jurul gâtului un colier din cristale Swarovski veritabile.

 Elizabeth Taylor a murit în martie 2011 la vârsta de 79 de ani, din cauza unei insuficienţe cardiace.

 Actriţa americană a ocupat în 2012 primul loc în topul Forbes al celor mai bogate vedete care nu mai sunt în viaţă. Fondul care administrează averea lăsată de celebra actriţă americană a obţinut în ultimele 12 luni venituri de 210 milioane de dolari. Cea mai mare parte din această sumă provine din vânzarea la licitaţie a bijuteriilor, rochiilor şi operelor de artă care au aparţinut artistei.

 Elizabeth Taylor şi-a câştigat celebritatea la 12 ani, cu rolul din filmul "Vis de glorie" (1944), şi a fost recompensată cu două premii Oscar, pentru "Butterfield 8" (1960) şi "Cui îi e frică de Virginia Woolf?" (1966), în acesta din urmă avându-l partener pe Richard Burton, cu care a fost căsătorită de două ori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O păpuşă Barbie, inspirată de personalitatea actriţei Elizabeth Taylor, lansată în Statele Unite.
 Vizualizări articol: 518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O păpuşă Barbie, inspirată de personalitatea actriţei Elizabeth Taylor, lansată în Statele Unite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei