Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 oct 2012 - Anul XVII, nr. 232 (5137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Helena Bonham Carter şi Tim Burton s-au mutat, temporar, împreună

Actriţa Helena Bonham Carter şi partenerul ei de viaţă, regizorul Tim Burton, renumiţi nu doar pentru talentul lor, ci şi pentru faptul că deşi formează un cuplu locuiesc în case separate, s-au mutat în sfârşit împreună, însă doar pentru o perioadă determinată.

Cei doi artişti excentrici, care locuiesc în două case învecinate, s-au mutat împreună într-una dintre locuinţe, întrucât cealaltă este pe cale să fie renovată.

Astfel, actriţa, regizorul şi cei doi copii ai lor - Billy, în vârstă de opt ani, şi Nell, în vârstă de patru ani - locuiesc în sfârşit pentru prima dată împreună sub acelaşi acoperiş.

Deşi acuză o stare de nervozitate din cauza faptului că au aderat la un stil de viaţă convenţional, cei doi artişti găsesc că noua experienţă este destul de uşor de suportat.

"Totul merge surprinzător de bine. Sunt multe lucruri de spus. E mai intim. Iar copiii adoră acest lucru", a spus Helena Bonham Carter.

În ciuda aranjamentului lor familial neobişnuit, Helena şi Tim - care şi-au început relaţia în 2001 - au alcătuit un set de reguli pentru a impune o anumită rutină în cuplul lor. Astfel, actriţa în vârstă de 46 de ani găteşte pentru întreaga familie, iar partenerul ei de viaţă, în vârstă de 54 de ani, pregăteşte băuturile necesare pentru fiecare masă.

Helena Bonham Carter şi Tim Burton deţin două case, una lângă cealaltă, pentru că, spun ei, au nevoie de spaţiu personal. Acest lucru nu înseamnă că relaţia nu este una serioasă, au spus cei doi artişti.

  Helena Bonham Carter şi Tim Burton au lucrat împreună la şapte filme, iar actriţa crede că este important ca partenerul ei de viaţă să lucreze, altfel se întoarce acasă deprimat.

Helena spune că acceptă să lucreze cu Tim Burton în primul rând pentru că este "un geniu", dar şi din motive practice. "Am copii cu omul ăsta. Ar fi o tâmpenie să mă duc în nu ştiu ce parte a lumii să lucrez la orice alt proiect", a spus ea.

  Regizorul american Tim Burton este cunoscut în lumea cinematografiei pentru estetica sa în care melancolia se îmbină cu fantezia, horror-ul gotic şi comedia, câteva personaje din creaţiile sale, precum Edward-Mâini de Foarfecă şi Sweeney Todd, un bărbier însetat de sânge, devenind legendare. Printre filmele regizate de Burton, pe parcursul a circa 25 de ani de carieră, se numără "Batman" (1989), "Coşmarul dinaintea Crăciunului" (1993), "Legenda călăreţului fără cap" (1999), "Planeta maimuţelor" (2001), "Peştele cel mare" (2003), "Charlie şi fabrica de ciocolată" (2005). Cel mai recent film al său este "Alice în Ţara Minunilor", o reinterpretare 3D a celebrei poveşti a lui Lewis Caroll.

  Helena Bonham Carter a fost nominalizată la premiile Oscar în 1998, pentru rolul său din "The Wings of Dove", şi în 2011, pentru "Discursul regelui". Ea a mai jucat în filme precum "Cameră cu vedere", "Planeta maimuţelor", "Fight Club", "Peştele cel mare", "Harry Potter şi Ordinul Phoenix", "Harry Potter şi Prinţul Semipur", "Harry Potter şi Talismanele Morţii", "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street" şi "Alice în Ţara Minunilor".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Helena Bonham Carter şi Tim Burton s-au mutat, temporar, împreună.
 Vizualizări articol: 630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Helena Bonham Carter şi Tim Burton s-au mutat, temporar, împreună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei