Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 aug 2012 - Anul XVII, nr. 178 (5083)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alicia Keys, pe lista celor mai bine îmbrăcate celebrităţi

 

Cântăreaţa Alicia Keys, alături de Kate Middleton şi Jay-Z, se numără printre celebrităţile cel mai bine îmbrăcate din ediţia pe anul acesta a revistei Vanity Fair

"Accesoriile lor variază de la pandantive în formă de craniu la câini, profesiile, de la prinţese la jucători de fotbal american, iar locurile în care îşi fac cumpărăturile, de la Net-a-Porter la haute couture", rezumă editoriiVanity Fair lista de anul acesta.

Lista întreagă, alături de secretele de stil ale vedetelor selectate, va apărea în numărul pe luna septembrie al revistei Vanity Fair, pe a cărui copertă este Kate Middleton.

Pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete se mai regăsesc actriţa Jessica Chastain, fotograful Bill Cunningham, modelul şi actriţa Léa Seydoux, Colin Firth şi soţia sa, producătoarea Livia Firth, jucătorul de fotbal american Tom Brady, actriţa Fan Bingbing, actorul Richard E. Grant, actriţa Diane Kruger, designerul şi fotografa rusă Ulyana Sergeenko şi designerul Stella McCartney.

Lui Kate Middleton i se alătură pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete alţi membri ai unor familii regale: prinţesa Alexandra a Greciei, prinţesa Mary a Danemarcei, Charlotte Casiraghi, a patra în ordinea succesiunii la tronul Principatului Monaco, şi Moza bint Nasser, soţia şeicului Qatarului.

Vanity Fair este una dintre cele mai importante reviste din lume, cu articole ample din domenii precum afaceri externe, entertainment, business şi modă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alicia Keys, pe lista celor mai bine îmbrăcate celebrităţi.
 Vizualizări articol: 567 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alicia Keys, pe lista celor mai bine îmbrăcate celebrităţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei