Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 aug 2012 - Anul XVII, nr. 178 (5083)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băişanu: Un răspuns negativ al Curţii Constituţionale i-ar dezamăgi pe cei care au ieşit la vot

Joi, 2 August 2012 (16:36:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că un răspuns negativ al Curţii Constituţionale cu privire la validarea referendumului pentru demiterea preşedintelui României i-ar dezamăgi pe milioanele de români care au venit la vot. Băişanu a subliniat că în România nu a avut loc o lovitură de stat, aşa cum încearcă să insinueze preşedintele suspendat, Traian Băsescu.

„Constituţia prevede şi posibilitatea demiterii preşedintelui prin votul populaţiei. Dacă Traian Băsescu înţelege prin votul populaţiei o lovitură de stat înseamnă că el nu a priceput, şi neam de neamul lui, o iotă din ceea ce numim noi democraţie şi respectarea Constituţiei”, a spus liderul liberalilor suceveni.

Alexandru Băişanu a adăugat că este important să se arate populaţiei care s-a prezentat la urne că votul lor contează.

„Un răspuns care i-ar dezamăgi pe toţi cei care au făcut un efort să iasă la vot ar încetăţeni ideea că votul fiecărui român nu contează. Şi am ajunge într-o situaţie în care majoritatea cetăţenilor nu şi-ar mai dori să vină la vot, pentru că au văzut că atunci când au votat 8,5 milioane de români, votul lor nu a contat”, este de părere Băişanu. El a mai adăugat că „este clar” că românii care nu au fost prezenţi nu sunt de partea preşedintelui suspendat, Traian Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu: Un răspuns negativ al Curţii Constituţionale i-ar dezamăgi pe cei care au ieşit la vot.
 Vizualizări articol: 822 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu: Un răspuns negativ al Curţii Constituţionale i-ar dezamăgi pe cei care au ieşit la vot0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Securistii-n mina – sa ne dea lumina trimis de
( 2 aug 2012, 17:28:55
Un fleac, noi cei 7,5 milioane te-am ciuruit. Era prea aberant. Aproape 7,5 milioane de oameni i-au cerut sa plece si el a dorit sa castige pe seama celor iesiti din sistem pe cale naturala ca deh dadea mai mult la numaratoare. Ptiu dracia dracului. Daca tot tine ba exu sa fie presedinte sa il strigam si sa il pocreclim de acum metaforic vorbind, presedintele celor iesiti din sistem pe cale naturala daca tot s-a bazat atat de mult pe ei. Sa ii dam in mana dreapta flacara democratiei si in mana stanga flacara violet. Cu flacara democratiei sa vada pe unde merge sa nu calce pe „cadavre” si cu flacara violet sa se apere ca nu-l deoache tartorul. Ce poante misto ar scoate vreo formatie umoristica din asta.
2.   Baiesanule....ia~ti cumatrul trimis de
( 2 aug 2012, 22:44:53
....si plecati din suceava, sunteti doi prosti demagogi pusi pe capatuiala... sa va fie rusine.amandoi sunteti creatia lacomie
3.   Comentariu trimis de
( 3 aug 2012, 08:14:32
De cand romania e alcatuita din 7,5 milioane de oameni ? Lasa gargara ! hai sa facem treaba un pic, nu mai putem bate apa in piu !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei