Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iun 2012 - Anul XVII, nr. 129 (5034)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Woody Allen i-a ales pe Cate Blanchett şi Alec Baldwin pentru următorul film al său

Regizorul american Woody Allen a anunţat, luni, distribuţia următorului său film, al cărui titlu nu a fost deocamdată ales, în care se remarcă actriţa Cate Blanchett, actorul de comedie Louis C.K. şi actorul Alec Baldwin, informează Reuters.

Woody Allen va filma această peliculă, în vara acestui an, la New York şi San Francisco. Este pentru prima dată când cunoscutul regizor american va filma la San Francisco, după debutul său regizoral din 1969 cu "Take The Money And Run".

Cu acest proiect, Allen, în vârstă de 76 de ani, revine pe teritoriul american, după ce şi-a filmat ultimele trei lungmetraje la Londra, Paris şi Roma. Pentru proiectul turnat la Paris, "Midnight In Paris", Woody Allen a fost recompensat cu Oscarul pentru regie.

Deşi nu se cunosc detalii despre noul proiect cinematografic al regizorului american, distribuţia acestuia reprezintă un amestec de talente comice şi dramatice, precum actriţa britanică Sally Hawkins -cunoscută pentru rolul din "Happy-Go-Lucky", actorul Michael Emerson - starul din serialul "Lost" şi Peter Sarsgaard - cunoscut pentru rolul din "Green Lantern".

Într-o carieră care s-a întins de-a lungul a şase decenii, Woody Allen a regizat peste 40 de filme. Cineastul american joacă alături de Penelope Cruz şi Jesse Eisenberg în cel mai recent film al său, "To Rome With Love", care va avea premiera în Statele Unite pe 22 iunie.

Woody Allen, născut la New York, este unul dintre cei mai importanţi regizori de film, scenarişti şi actori americani. Allen scrie scenariile, regizează şi joacă în majoritatea filmelor sale. Sursele sale de inspiraţie sunt literatura, sexualitatea, filosofia, psihologia, identitatea evreiască, cinematografia europeană şi oraşul New York, unde s-a născut şi a locuit dintotdeauna. De la "Take the Money and Run", în 1969, Allen a realizat, în medie, un film pe an. Printre acestea s-au numărat filme devenite clasice precum "Annie Hall", "Manhattan" şi "Zelig", dar şi producţii mai puţin pretenţioase precum "Vicky Cristina Barcelona".

Cineastul american a fost recompensat în luna februarie cu premiul Oscar la categoria cel mai bun scenariu original pentru filmul "Miezul nopţii în Paris/ Midnight in Paris".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Woody Allen i-a ales pe Cate Blanchett şi Alec Baldwin pentru următorul film al său.
 Vizualizări articol: 460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Woody Allen i-a ales pe Cate Blanchett şi Alec Baldwin pentru următorul film al său0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei