Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mar 2012 - Anul XVII, nr. 59 (4964)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Uma Thurman îl laudă pe Robert Pattinson

Actriţa Uma Thurman consideră că britanicul Robert Pattinson, starul francizei "Amurg/ Twilight", alături de care a jucat în drama "Bel Ami", este "un actor foarte serios", care încearcă să îşi ridice jocul actoricesc la "un nivel superior", informează femalefirst.co.uk

Robert Pattinson, în vârstă de 25 de ani, s-a implicat foarte mult în rolul din "Bel Ami", în care interpretează personajul Georges Duroy, un afemeiat din Parisul secolului al XIX-lea.

"Este foarte serios. A făcut un număr foarte mare de repetiţii. Cred că asta trebuie să faci atunci când eşti un actor tânăr, care îşi ia munca foarte în serios şi care îşi doreşte să îşi ducă prestaţia actoricească la un nivel superior", a declarat Uma Thurman într-un interviu acordat revistei Stylist.

Uma Thurman, în vârstă de 41 de ani, care a ajuns celebră încă din adolescenţă, graţie unor roluri din filme precum "Legături periculoase" şi "Aventurile Baronului Munchausen", spune că nu a fost niciodată atât de serioasă în tinereţe pe cât este britanicul Pattinson, devenit celebru cu rolul vampirului Edward Cullen din franciza "Twilight". Ea a mărturisit totodată faptul că i-a oferit mai tânărului ei coleg câteva sfaturi pe platourile de filmare.

"Atunci când faci această profesie de multă vreme, cu greu mai iei toate lucrurile în serios. I-am spus: «nu te supăra prea tare din cauza micilor detalii, pentru că, înainte să îţi dai seama, "Twilight" va fi definit nimic mai mult decât un film vechi care te-a făcut să fii suficient de norocos pentru a primi un alt rol. Însă atunci când te afli în această poziţie şi eşti tânăr, e greu să auzi prin zgomotul de fond care te înconjoară", a spus actriţa americană.

"Bel Ami" este povestea lui Georges Duroy, care călătoreşte prin Parisul anilor 1890, de la mansarde pline cu gândaci până la mansarde luxoase, folosindu-şi inteligenţa şi puterea de seducţie ca să treacă de la sărăcie la bogăţie, de la îmbrăţişarea unei prostituate la întâlniri pasionale cu femei bogate. Acţiunea se desfăşoară într-o lume unde politica şi mass-media se luptă pentru influenţă, unde sexul este puterea şi celebritatea este obsesia.

"Bel Ami" a avut premiera recent, la Festivalul de Film de la Berlin. Pe lângă Robert Pattinson şi Uma Thurman, din distribuţia filmului mai fac parte actriţele Kristin Scott Thomas şi Christina Ricci.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Uma Thurman îl laudă pe Robert Pattinson.
 Vizualizări articol: 376 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uma Thurman îl laudă pe Robert Pattinson0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei