Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 feb 2012 - Anul XVII, nr. 26 (4931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adele va reveni pe scenă cu un recital la gala premiilor Grammy 2012

Cântăreaţa britanică Adele va reveni pe scenă cu un recital pe care îl va susţine la gala de decernare a premiilor Grammy, ce va avea loc la Los Angeles, pe 12 februarie.
Cântăreaţa şi-a odihnit vocea în ultimele luni, după operaţia pe care a suferit-o la nivelul coardelor vocale în toamna anului trecut.
"Voi cânta la gala Grammy. A trecut atât de mult timp (de când nu am mai cântat, n.r.) încât am început să uit că sunt cântăreaţă! Abia aştept!", a declarat artista britanică, în vârstă de 23 de ani, într-un mesaj postat pe Twitter.
Într-o declaraţie de presă, Adele s-a declarat foarte mândră de faptul că a fost invitată să cânte la "cea mai importantă noapte din muzica internaţională", pe 12 februarie, după o pauză de trei luni în care şi-a odihnit vocea.
"E minunat şi, desigur, extrem de stresant, dar ce manieră de a-mi face revenirea pe scenă!", a adăugat artista britanică.
Adele, deja câştigătoare a două premii Grammy, al cărei album "21" s-a bucurat de un succes uriaş în 2011, a fost nevoită să îşi anuleze turneul nord-american în toamna anului trecut. Ea a fost operată în Statele Unite, în noiembrie, într-un spital din Massachusetts, de acelaşi medic care l-a operat pe solistul Aerosmith, Steven Tyler.
Artista britanică a suportat o microintervenţie chirurgicală la nivelul coardelor vocale pentru a opri hemoragiile repetate, care, dacă ar fi continuat să se producă, ar fi dat naştere unui polip benign. Această afecţiune apare de obicei ca urmare a faptului că vasele de sânge de la nivelul coardelor vocale sunt instabile şi pot să plesnească.
Adela va cânta la cea de-a 54-a ediţie a galei Grammy Awards alături de alţi artişti de renume, precum Coldplay, Rihanna, Bruno Mars, Paul McCartney, Nicki Minaj şi Taylor Swift.
Adele a primit anul acesta şase nominalizări la premiile Grammy 2012, la categoriile "înregistrarea anului", "cântecul anului", "cel mai bun videoclip" (pentru piesa "Rolling In The Deep"), "albumul anului" ("21"), "cel mai bun album pop" ("21") şi "cel mai bun cântec pop" ("Someone Like You").
Artista britanică urmează să susţină un recital şi la ediţia din acest an a galei BRIT Awards, unde vor fi decernate cele mai importante distincţii din industria muzicală britanică, ce va avea loc la Londra, pe 21 februarie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adele va reveni pe scenă cu un recital la gala premiilor Grammy 2012.
 Vizualizări articol: 537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adele va reveni pe scenă cu un recital la gala premiilor Grammy 20120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei