Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 sep 2011 - Anul XVI, nr. 231 (4829)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Shakira şi Roger Waters au cumpărat o insulă din Marea Caraibelor

Cântăreaţa columbiană Shakira şi muzicianul Roger Waters, basistul trupei Pink Floyd, au cumpărat împreună o insulă din Marea Caraibelor, pe care au plătit 16 milioane de dolari, cu scopul de a o transforma într-o destinaţie preferată de amatorii de vacanţe de lux.

Cântăreaţa columbiană, care are o relaţie cu fotbalistul spaniol Gerard Pique, şi-a unit forţele cu muzicianul britanic Roger Waters pentru a achiziţiona, contra sumei de 16 milioane de dolari, insula Bonds Cay din Bahamas, cu scopul de a construi o staţiune de vacanţă pentru turiştii milionari.

Shakira, în vârstă de 34 de ani, şi Roger Waters, în vârstă de 68 de ani, speră "să reinventeze conceptul de turism" prin amenajarea unor case de vacanţă luxoase cu plajă privată şi a unor hoteluri de lux.

Insula Bonds Cay are cinci plaje şi trei golfuri, dar şi câteva cascade, iar Shakira şi Roger Waters vor să construiască pe insulă un centru al artiştilor, care va deveni casa unor artişti pensionari, galerii cu lucrările acestora şi va oferi un program de vacanţă pe durata unui semestru pentru artiştii aflaţi încă în activitate.

Fostul iubit al Shakirei, Antonio De La Rua, şi firma newyorkeză Guggenheim Capital au fost şi ei implicaţi în această achiziţie, atunci când tranzacţia le-a fost propusă celor doi artişti, în anul 2006, însă nu se ştie deocamdată dacă tranzacţia a fost finalizată cu sau fără contribuţia lor.

Timbrul vocal inconfundabil şi mişcările de dans halucinante, devenite reprezentative pentru pasionala columbiană, i-au adus Shakirei o poziţie de top atât în rândul celor mai apreciate nume din industria muzicală internaţională, cât şi între cele mai senzuale artiste ale ultimului deceniu. Alături de şapte albume vândute în peste 60 de milioane de exemplare, palmaresul artistei include o colecţie impresionantă de premii - nu mai puţin de 142 de trofee şi distincţii, printre care două premii Grammy, şapte premii Latin Grammy, trei premii Billboard Music, 12 Billboard Latin Music Awards, şase trofee MTV şi patru World Music Awards, plus alte 260 de nominalizări la diferite premii ale industriei muzicale internaţionale. După succesul răsunător al piesei "Whenever, Wherever", lansată în 2001, Shakira a stabilit record după record, "Underneath Your Clothes", "Que Me Quedes Tu", "The One", "Las de la Intuicion", "She Wolf", "La Tortura", alături de Alejandro Sanz, şi "Beautiful Liar", alături de Beyonce, fiind doar câteva dintre hiturile ei care s-au clasat pe primul loc în topuri.

Înfiinţat în 1965, grupul Pink Floyd s-a destrămat în 1996. Trupa Pink Floyd a devenit celebră graţie unui rock progresiv şi psihedelic, în anii 1960 şi 1970, şi a lansat o serie de albume intrate în legendă, precum "Dark Side Of The Moon" (1973), "Wish You Were Here"(1975), "Animals"(1977) şi "The Wall" (1979).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Shakira şi Roger Waters au cumpărat o insulă din Marea Caraibelor.
 Vizualizări articol: 390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Shakira şi Roger Waters au cumpărat o insulă din Marea Caraibelor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei