Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 sep 2011 - Anul XVI, nr. 231 (4829)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nelly Furtado va dona unei fundaţii de caritate milionul de dolari primit de la Kadhafi

Cântăreaţa canadiană Nelly Furtado a anunţat că va dona fundaţiei de caritate Free the Children suma de un milion de dolari pe care a primit-o după ce a susţinut un concert în faţa membrilor familiei fostului lider libian Muammar Kadhafi.

Nelly Furtado a anunţat, în februarie, că va dona banii pe care i-a primit pentru un concert privat pe care l-a susţinut în 2007, în Italia, în faţa familiei Kadhafi, informează accesshollywood.com..

Artista canadiană a făcut ultimul anunţ în acest sens, marţi, cu ocazia unei acţiuni speciale organizate pentru copiii şi tinerii cu dificultăţi de filiala canadiană a fundaţiei Free the Children. Donaţia ei va fi folosită pentru a construi o şcoală pentru fete în Kenya şi pentru a susţine un program conceput de Free the Children pentru a oferi asistenţă fetelor din Orientul Mijlociu şi din nordul Africii.

Usher, Mariah Carey şi Beyonce au spus, la rândul lor, că au donat deja sau că vor dona în scopuri caritabile banii obţinuţi în urma unor concerte private pe care le-au susţinut în faţa membrilor familiei Kadhafi.

Nelly Furtado a devenit celebră în anul 2000, odată cu lansarea albumului de debut "Whoa, Nelly!", care a inclus hitul premiat cu Grammy "I'm Like a Bird". Doi ani mai târziu, piesa "Forca", de pe albumul "Folklore", a devenit imnul oficial al Campionatului European de Fotbal. În 2006, Nelly a început colaborarea cu cel mai în vogă producător al momentului, Timbaland, recucerind topurile cu albumul "Loose". Single-urile "Promiscuous", "Meaneater", "All Good Things (Come to an End)" şi "Say It Right" au devenit rapid hituri.

În 2008, Nelly Furtado a concertat la Bucureşti, la festivalul B'estfest. În Capitală, ea a primit un triplu Disc de Platină din partea Universal Music Romania, pentru vânzările albumului "Loose".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nelly Furtado va dona unei fundaţii de caritate milionul de dolari primit de la Kadhafi.
 Vizualizări articol: 326 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nelly Furtado va dona unei fundaţii de caritate milionul de dolari primit de la Kadhafi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei