Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 iul 2011 - Anul XVI, nr. 166 (4764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O adolescentă din Oneşti va reprezenta România la concursul Best Model Of The World, din Bulgaria

O adolescentă de 17 ani din Oneşti este "Best Model Of Romania 2011" şi va reprezenta ţara în concursul internaţional de frumuseţe "Best Model Of The World" din Bulgaria, alături de un adolescent de 16 ani din Piatra Neamţ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de organizatorii evenimentului, în urma concursului "Best Model Of Romania 2011", organizat de agenţiile ExclusivEvent şi President Models într-un club din Piatra Neamţ, a fost aleasă ca reprezentantă a României în concursul internaţional de frumuseţe "Best Model Of The World" Alina Stoica, de 17 ani, din Oneşti.

Ea are 1,77 metri înălţime şi dimensiunile 89-60-90.

"Proaspăta deţinătoare a titlului «Best Model Of Romania 2011» va pleca să ne reprezinte ţara în perioada 23-30 iulie 2011, în Bulgaria, acolo unde va concura alături de alte 60 de ţări din întreaga lume. Best Model Of The World este singura competiţie modială de modele în care fiecare ţară este reprezentata de un model feminin şi un model masculin. Modelul masculin care va reprezenta România în această competiţie mondială, alături de Alina Stoica, este Iosiv Richard Cucu, din Piatra Neamţ, în vârstă de 16 ani", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, în total la competiţia din România au participat 17 concurente din mai multe oraşe ale ţării şi din Republica Moldova.

"Alina Stoica va fi timp de un an de zile imaginea Best Model Of Romania şi, de asemenea, a semnat un contract de management exclusiv cu agenţia de modele President Models Agency, având în acest moment şansa reală de a profesa ca model la nivel internaţional", a anunţat reprezentantul agenţiilor organizatoare Ernest Hadrian Böhm.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O adolescentă din Oneşti va reprezenta România la concursul Best Model Of The World, din Bulgaria.
 Vizualizări articol: 1208 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O adolescentă din Oneşti va reprezenta România la concursul Best Model Of The World, din Bulgaria5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei