Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 iul 2011 - Anul XVI, nr. 166 (4764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Daniel Baldwin divorţează, după ce soţia lui l-a ameninţat cu moartea

Actorul american Daniel Baldwin a cerut divorţul de soţia lui, Joanne Clare, miercuri, deoarece partenera sa de viaţă l-a ameninţat spunându-i că îl va ucide, informează dailymail.co.uk.

Joanne Clare Baldwin a fost arestată miercuri, deoarece a încălcat termenii regimului de eliberare condiţionată, fiind surprinsă de poliţiştii americani conducându-şi automobilul în stare de ebrietate.

Joanne Clare, un fost model britanic, în vârstă de 41 de ani, se află în prezent într-o închisoare din oraşul Portland, din statul Oregon, fără posibilitatea de a fi eliberată pe cauţiune.

Tot miercuri, cu doar câteva ore înainte ca soţia lui să fie arestată, actorul Daniel Baldwin a depus actele de divorţ şi a obţinut un ordin de restricţie temporar, emis pe numele soţiei sale.

Potrivit presei americane, actorul în vârstă de 50 de ani a solicitat acel ordin de restricţie contra soţiei sale deoarece se temea pentru siguranţa celor două fiice ale cuplului.

Daniel Baldwin susţine că Joanne Clare a venit într-o seară în dormitorul cuplului şi i-a spus că a vizionat un documentar despre femei care şi-au asasinat soţii. "Acum ştiu cum să o fac, înţeleg de ce au făcut-o. Tocmai ai fost avertizat", i-a spus aceasta.

În documentele prezentate în faţa justiţiei americane, actorul susţine că soţia lui l-a lovit de multe ori în trecut, l-a ameninţat cu cuţitul şi chiar l-a lovit peste faţă cu un telefon fix. Totodată, el susţine că Joanne consumă atât de mult alcool încât îşi pierde de multe ori cunoştinţa.

Actorul a primit, totodată, custodia temporară a celor două fiice ale cuplului - Avis Ann, în vârstă de trei ani, şi Finley Rae Martineau, în vârstă de 18 luni.

Daniel şi Joanne s-au cunoscut în 2006, într-o perioadă în care ea era bucătarul-şef al cantinei dintr-un centru de dezintoxicare din Malibu unde era internat actorul. Daniel Baldwin şi Joanne Clare s-au căsătorit pe 28 iulie 2007.

Daniel Baldwin mai are alţi trei copii, care provin din precedentele două căsătorii ale sale şi o relaţie care a durat mai mulţi ani.

Daniel Baldwin, care a jucat în câteva seriale de televiziune, printre care "Homicide: Life on the Street", dar şi în câteva lungmetraje, precum "Proiectul Pandora/ The Pandora Project" şi "Grey Gardens", face parte dintr-o familie de actori care îi mai include pe fraţii Alec, Stephen şi William.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daniel Baldwin divorţează, după ce soţia lui l-a ameninţat cu moartea.
 Vizualizări articol: 413 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daniel Baldwin divorţează, după ce soţia lui l-a ameninţat cu moartea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei