Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 iul 2011 - Anul XVI, nr. 153 (4751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlize Theron suferă de tulburare obsesiv compulsivă

Charlize Theron a recunoscut că suferă de tulburare obsesiv compulsivă, actriţa spunând că nu poate să se comporte normal dacă locuinţa sa nu este curată şi ordonată.

Potrivit contactmusic.com, Charlize Theron spune că, din cauza bolii de care suferă, trebuie să verifice fiecare colţ şi sertar al unei case noi înainte să se mute, simptomele agravându-se atunci când trebuie să închirieze locuinţe pe perioada filmărilor.

Ea a declarat în emisiunea "Piers Morgan Tonight" de pe CNN: "Am o problemă cu lucrurile ascunse, mi-e foarte greu. Mai ales dacă închiriez o casă şi lucrez la un film, trebuie să ştiu ce se află în toate dulapurile". "Sunt atât de patetică. Primul lucru pe care îl fac este să inspectez fiecare dulap şi sertar şi apoi trebuie să pun lucrurile acolo unde cred că trebuie să fie, astfel încât să am acces la ele. Este rău, este atât de patetic, sunt singură, trebuie să găsesc un bărbat", a mai spus ea.

O persoană obsesiv compulsivă rămâne blocată mintal într-un model de gânduri şi comportamente repetitive care sunt lipsite de sens şi supărătoare, dar şi dificil de depăşit. Dacă boala obsesiv compulsivă devine suficient de severă, aceasta poate distruge capacitatea unei persoane de a funcţiona normal acasă, la şoală sau la serviciu.

Pe de altă parte, deşi crede că mariajul este "un drept divin", Charlize, care pledează pentru legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex, spune că nu vrea să se căsătorească. Ea a declarat că este mulţumită de faptul că mariajele homosexuale sunt permise în New York, dar că Guvernul american nu se străduieşte foarte mult în acest sens, căsătoriile de acest tip fiind interzise în multe state din SUA.

Frumoasa sud-africană, care s-a despărţit anul trecut de actorul Stuart Townsend, cu care a avut o relaţie timp de mai mulţi ani, spune că îi plac relaţiile sigure, pe termen lung, dar că nu vede niciun motiv pentru care să le oficializeze.

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, şi în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlize Theron suferă de tulburare obsesiv compulsivă.
 Vizualizări articol: 583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Charlize Theron suferă de tulburare obsesiv compulsivă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei