Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 iul 2011 - Anul XVI, nr. 153 (4751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Albert de Monaco şi Charlene Wittstock - un cuplu unit de pasiunea pentru sport şi umor

Albert al II-lea de Monaco, unul dintre cei mai celebri celibatari din lume, a cărui viaţă privată a fost afectată recent de noi speculaţii în ajunul nunţii sale, spune că a găsit în logodnica sa, sud-africana Charlene Wittstock, o femeie care, ca şi el, iubeşte sportul şi are umor, informează AFP

Având între ei o diferenţă de 20 de ani - Albert este născut pe 14 martie 1958, Charlene este născută pe 25 ianuarie 1978 -, viitorii soţi, care s-au cunoscut în 2000, s-au revăzut în 2005 şi au stat destul de mult timp împreună până la logodna lor, în 2010, au declarat că au acelaşi obiectiv: "să întemeieze un cămin" şi "să aibă cât de curând un copil".

Prinţul Albert are doi copii pe care i-a recunoscut oficial, din relaţii pasagere - Jazmin Grace, în vârstă de 19 ani, a cărei mamă este o fostă chelneriţă americană, şi Alexandre, în vârstă de 7 ani, cu o fostă stewardesă franceză originară din Togo -, însă, potrivit regulilor de succesiune ale principatului catolic de pe Riviera Franceză, doar copiii născuţi în cadrul căsătoriei pot moşteni tronul.

 

Zvonuri despre un posibil al treilea copil secret al lui Albert

În ajunul căsătoriei civile, care va avea loc vineri, şi al celei religioase, programată sâmbătă, avocatul principelui a dezminţit zvonurile despre un posibil al treilea copil secret al lui Albert. "Delir mediatic", a caracterizat avocatul aceste speculaţii.

Palatul princiar monegasc a dezminţit formal informaţiile potrivit cărora logodnica prinţului Albert al II-lea, Charlene Wittstock, ar fi vrut să anuleze nunta, apărute în cursul dimineţii de marţi pe site-ul publicaţiei franceze L'Express.

Site-ul publicaţiei scria că logodnica prinţului Albert "ar fi vrut să întrerupă pregătirile pentru căsătorie şi să plece" în ţara sa, din motive legate de principe, fără a le explica însă.

Dragostea comună pentru sport este cea care a favorizat întâlnirea dintre principe şi campioana la nataţie sud-africană, în 2000, cu ocazia unui concurs organizat la Monaco. Albert prezida competiţia. Membru al echipei naţionale de bob, cu care a participat la cinci ediţii ale Jocurilor Olimpice, începând cu cea organizată la Calgary în 1998 şi terminând cu cea organizată la Salt Lake City în 2002, Albert a remarcat-o pe frumoasa blondă, a invitat-o la cină şi a sedus-o cu şarmul său natural, spune fosta sportivă.

Cei doi s-au reîntâlnit însă abia după cinci ani, după ce Charlene i-a scris cu ocazia decesului principelui Rainier al III-lea, tatăl lui Albert.

În 2006, cei doi iubiţi s-au afişat pentru prima oară în public împreună, în timpul ceremoniei Jocurilor Olimpice de la Torino.

De atunci, viitoarea prinţesă, ale cărei calităţi principale sunt, potrivit lui Albert, "sensibilitatea", "umorul" şi o "insaţiabilă curiozitate", şi-a învăţat rolul, apărând regulat, oarecum în spatele principelui, până la logodnă.

 

Pasionată de surf şi plimbări în natură

Adoptând coafuri sofisticate şi ţinute de lux din ce în ce mai strălucitoare, însă cu un zâmbet reţinut, Charlene a apărut frecvent la evenimentele mondene alături de prinţesele Caroline şi Stéphanie, surorile principelui.

Copilăria şi cariera de sportivă înotătoare, care s-a încheiat în 2007 din cauza unei accidentări, au făcut din ea o femeie capabilă să se adapteze unor circumstanţe şi unei anumite discipline, aşa cum ea mărturiseşte.

Născută în Rhodesia (astăzi în Zimbabwe), ea este fiica cea mare din cei trei copii ai unei familii de clasă medie. A învăţat să înoate la vârsta de trei ani, şi, la vârsta de 10 ani, familia ei s-a mutat în Benoni, o suburbie a oraşului Johannesburg din Africa de Sud, devenind cetăţeni ai acestei ţări.

Pasionată de surf şi plimbări în natură, aşa cum era şi mama lui Albert, Grace Kelly, lui Charlene îi mai plac biografiile, poezia şi arta contemporană.

Totodată, este implicată în acţiuni umanitare, fiind una dintre persoanele care patronează Nelson Mandela Foundation.

Aflat în fruntea micului principat de Monaco din 2005, Albert încearcă să pozeze într-un şef de stat modern, mai accesibil decât tatăl său, autoritarul Rainier.

Călător pasionat de natură şi de apărarea mediului, el se arată preocupat şi de dezvoltarea principatului, vrând să spargă imaginea de paradis fiscal.

Spre deosebire de tatăl său, Albert este un veritabil "copil al statului Monaco", unde a fost educat. Totuşi, el a urmat o facultate - ştiinţe politice - în SUA.

Decizia de a se căsători, luată în jurul vârstei de 50 de ani, după numeroase legături pasagere, i-a încântat pe supuşii monegasci, care aşteaptă cu nerăbdare un moştenitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Albert de Monaco şi Charlene Wittstock - un cuplu unit de pasiunea pentru sport şi umor.
 Vizualizări articol: 1134 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albert de Monaco şi Charlene Wittstock - un cuplu unit de pasiunea pentru sport şi umor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei