Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 apr 2011 - Anul XVI, nr. 89 (4687)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Monica Columbeanu şi-a recuperat fiica cu poliţia

Monica Columbeanu a plecat, ieri după-amiaza, de la reşedinţa soţului ei din Izvorani împreună cu Irina, după ce a venit însoţită de un executor judecătoresc, avocaţi şi poliţie pentru a-şi lua fetiţa, în urma deciziei instanţei de a-i încredinţa minora până la soluţionarea procesului de divorţ.

Monica Columbeanu a aşteptat mai multe ore la poarta vilei din Izvorani să-i fie încredinţată fetiţa, la un moment dat autorităţile au intrat pentru a o lua pe Irina.

Iniţial, Irina urma să fie scoasă din curtea reşedinţei cu o ambulanţă, Irinel Columbeanu susţinând că aceasta are rubeolă dar invocând şi refuzul micuţei de a merge la mamă. După ce medicii au examinat-o, au constatat însă că fetiţa nu are această boală, astfel că a ieşit de pe proprietate de mână cu mama ei, amândouă zâmbind. La un moment dat, mama şi-a luat fetiţa în braţe, ducând-o în maşină.

Poliţia a deschis, ieri după-amiază, poarta reşedinţei de la Izvorani, unde locuieşte Irinel Columbeanu, pentru a o lua pe fiica sa şi a o încredinţa Monicăi Columbeanu, potrivit unei hotărâri judecătoreşti învestită cu titlu executoriu.

După ce executorul judecătoresc a încercat, pe cale amiabilă, să o ia pe Irina de la Irinel Columbeanu pentru a o încredinţa mamei ei, acţiune soldată cu eşec, autorităţile au decis intervenţia pentru a pune în executare hotărârea judecătorească.

 

Irinel Columbeanu s-a opus până în ultimul moment executării

Avocatul Monicăi Columbeanu l-a acuzat pe Irinel Columbeanu că s-a opus până în ultimul moment executării silite, prin refuzul de a le permite soţiei şi celor care o însoţeau să intre în casă ori prin tentativa de a-şi ascunde fiica, însă, într-un final, copilul şi-a revăzut bucuros mama.

"Fetiţa s-a bucurat enorm să-şi vadă mama, a sărit în braţele ei. Acum se iubesc amândouă", a declarat, ieri, avocatul Ionuţ Dojană, cel care o reprezintă pe Monica Columbeanu.

Avocatul a însoţit-o pe clienta sa în locuinţa soţului acesteia, după ce, la capătul a mai bine de o oră de aşteptare în faţa porţii, autorităţile au decis intervenţia pentru a pune în executare hotărârea judecătorească.

"Nu ne-a permis accesul în casă, a încercat să ascundă fetiţa", le-a spus avocatul jurnaliştilor.

Avocatul le-a cerut jurnaliştilor adunaţi în faţa porţii proprietăţii de la Izvorani să permită unei ambulanţe să intre în curtea casei lui Irinel Columbeanu, pentru a o putea lua pe fiica clientei sale, posibil bolnavă de rubeolă.

Potrivit articolului 307 din Codul penal, nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă.

Monica Columbeanu a fost de mai multe ori la casa din comuna ilfoveană Izvorani a soţului ei pentru a o lua pe Irina, însă nu a putut vorbi cu Irinel Columbeanu şi nu a fost niciodată primită pe proprietatea acestuia.

Procesul de divorţ al soţilor Columbeanu este judecat de o instanţă a Judecătoriei Buftea, următorul termen fiind stabilit pentru 2 mai.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu preciza, joi, într-un comunicat, că va fi de acord ca fiica sa Irina să fie încredinţată mamei îndată de decizia în acest sens "va deveni oficial învestită, iar executarea ei încuviinţată" şi că "refuzul de a pleca la mamă" vine din partea copilului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Monica Columbeanu şi-a recuperat fiica cu poliţia.
 Vizualizări articol: 585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Monica Columbeanu şi-a recuperat fiica cu poliţia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei