Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 feb 2011 - Anul XVI, nr. 37 (4635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ţinutele şocante, la mare preţ la gala premiilor Grammy 2011

Vedetele au preferat să poarte ţinute şocante pe covorul roşu din faţa Staples Center din Los Angeles, unde a avut loc, duminica seară, gala de decernare a premiilor Grammy, informează dailymail.co.uk.

Sosirea cântăreţei Lady Gaga ascunsă într-un ou uriaş, purtat pe o targă de cinci asistenţi având o costumaţie sumară, a reprezentat fără îndoială cel mai comentat moment al serii.

La rândul ei, Rihanna a ales să-şi facă intrarea pe covorul roşu într-o rochie care a dezvăluit aproape totul şi a lăsat imaginaţiei prea puţine lucruri. Cântăreaţa americană a purtat o rochie a designerului francez Jean Paul Gautier, alcătuită din volănaşe albe din dantelă, cu spaţii mari între ele.

În ciuda faptului că artista suferă din cauza unui început de bronşită, Rihanna a urcat pe scena premiilor Grammy pentru a interpreta două dintre hiturile ei din 2010, în duet cu Eminem şi apoi cu Drake.

Katy Perry, o bună prietenă a Rihannei, a optat şi ea tot pentru alb, purtând o rochie creată de designerul Giorgio Armani, decorată cu o trenă foarte amplă, aripi de înger şi un sutien argintiu decorat cu pietre preţioase.

Niki Minaj a preferat la rândul ei o ţinută şocantă, purtând o creaţie a casei Givenchy care imită blana de leopard şi o perucă uriaşă.

Starleta Kim Kardashian, modelul Heidi Klum şi cântăreţele Selena Gomez şi LeAnn Rimes au preferat rochiile în diverse tonuri de auriu, iar cântăreaţa Jennifer Lopez a purtat o rochie argintie extrem de scurtă, creată de designerul Emilio Pucci.

Cântăreaţa Jennifer Hudson a purtat o rochie Versace de culoare albastră, iar Ciara a preferat tot albastrul, purtând o rochie creată de Emilio Pucci.

Miley Cyrus a ales o creaţie Roberto Cavalli în nuanţe de negru şi galben, iar Nicole Kidman a ales o rochie cu imprimeuri florale creată de casa Jean Paul Gaultier.

Actriţa Kate Hudson, care a anunţat recent că este însărcinată cu iubitul ei, Matt Bellamy, solistul trupei Muse, a participat la gala premiilor Grammy într-o rochie albastră Lanvin.

Florence Welch, solista grupului Florence and the Machine, a purtat o rochie Givenchy în nuanţe de bej cu imprimeuri portocalii.

Nici domnii nu au fost mai prejos şi au preferat ţinutele frapante. Astfel, cântăreţul Ricky Martin a păşit pe covorul roşu purtând o pereche de jeanşi argintii şi o jachetă neagră, iar Justin Bieber a purtat un costum alb, papion negru şi o pereche de ghete de sport. În schimb, Usher a preferat o ţinută casual, venind la gala premiilor Grammy în jeans, tricou şi ghete albe.

Grupul pop-country Lady Antebellum a fost marele învingător la gala premiilor Grammy 2011, care a avut loc duminică seară, la Los Angeles, într-un show în care formaţia americană a fost recompensată cu cinci trofee, inclusiv pentru "cântecul anului" ("Need You Now") şi "single-ul anului" ("Need You Now").

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţinutele şocante, la mare preţ la gala premiilor Grammy 2011.
 Vizualizări articol: 647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ţinutele şocante, la mare preţ la gala premiilor Grammy 20110.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei