Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 nov 2010 - Anul XV, nr. 278 (4569)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie şi Brad Pitt au donat 150.000 de dolari unei organizaţii care sprijină copiii orfani

Angelina Jolie şi Brad Pitt au donat suma de 150.000 de dolari organizaţiei de caritate SOS Children's Villages USA, care sprijină familiile dispuse să adopte copii orfani, informează femalefirst.co.uk.

Donaţia a fost făcută prin intermediul organizaţiei de caritate Jolie-Pitt Foundation.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au făcut această donaţie către SOS Children Villages USA - filiala americană a unei asociaţii care sprijină familiile dispuse să adopte copii orfani şi care acoperă nevoile micuţilor care nu beneficiază de sprijin parental -, pe 20 noiembrie, data la care în Statele Unite se sărbătoreşte Ziua Naţională a Adopţiilor.

Heath Paul, directorul asociaţiei SOS Children's Villages USA, a declarat: "Sunt recunoscător faptului că Angelina şi Brad înţeleg puterea pe care o are familia - acel gen de familie stabilă, pe care organizaţia noastră o consideră elementul esenţial pentru dezvoltarea sănătoasă a copilului. Împreună, Angelina şi Brad au asistat la acţiunile organizaţiei SOS Children's Villages în Etiopia, Iordania şi în taberele de refugiaţi din Darfur, Ciad şi Haiti. Angelina şi Brad sunt conştienţi de faptul că nevoia copilului de a avea o familie este una universală".

Donaţia făcută de cuplul american va asigura nevoile financiare pe termen lung pentru o familie cu patru copii adoptaţi, inclusă într-unul dintre programele organizaţiei SOS Children's Villages USA.

În 2009, cei doi actori au donat 100.000 de dolari centrelor din Florida şi din Illinois ale aceleiaşi organizaţii.

Potrivit presei internaţionale, în 2008, Angelina Jolie şi Brad Pitt au donat în scopuri caritabile suma de 6,8 milioane de dolari, prin intermediul Jolie-Pitt Foundation.

Angelina Jolie şi partenerul ei de viaţă, actorul american Brad Pitt, susţin numeroase proiecte umanitare, ei donând, la începutul acestui an, un milion de dolari organizaţiei Médecins Sans Frontières (MSF), după cutremurul din Haiti din 12 ianuarie, considerat unul dintre cele mai mari dezastre naturale din cele două Americi, dar şi 75.000 de dolari pentru construirea unei şcoli pentru fete în Afganistan.

De asemenea, la începutul lunii septembrie, cuplul Angelina Jolie - Brad Pitt a donat 100.000 de dolari pentru victimele inundaţiilor din Pakistan.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt consideraţi a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi. Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi - Maddox, în vârstă de nouă ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de şase ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de cinci ani, născută în Etiopia. Shiloh, născută în Namibia, în 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, alături de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi în 2008, în Franţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie şi Brad Pitt au donat 150.000 de dolari unei organizaţii care sprijină copiii orfani.
 Vizualizări articol: 351 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelina Jolie şi Brad Pitt au donat 150.000 de dolari unei organizaţii care sprijină copiii orfani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei