Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 nov 2010 - Anul XV, nr. 266 (4557)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Forbes: Oprah Winfrey, în fruntea topului femeilor cu cele mai mari venituri de la Hollywood

Realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey a ocupat prima poziţie în topul femeilor de la Hollywood cu cele mai mari venituri obţinute în 2010, graţie celor 324 de milioane de dolari generate de imperiul media pe care îl conduce, afirmă editorii revistei Forbes, citaţi de contactmusic.com.

În acest clasament, Oprah Winfrey, în vârstă de 56 de ani, a devansat alte femei celebre de la Hollywood, precum Beyonce Knowles, Britney Spears, Lady Gaga şi Madonna, graţie veniturilor generate de imperiul media pe care îl conduce, din care fac parte o televiziune, dar şi o revistă.

Poziţia a doua a fost ocupată de cântăreaţa Beyonce Knowles, care a câştigat 89 de milioane de dolari în 2010, iar podiumul a fost completat de cântăreaţa Britney Spears, cu venituri de 65 de milioane de dolari.

Lady Gaga a ocupat poziţia a patra, cu venituri de 64 de milioane de dolari, iar Madonna s-a clasat pe locul al cincilea, cu venituri de 59,9 milioane de dolari.

Sandra Bullock, singura actriţă din Top 10, a ocupat locul al şaselea, cu venituri de 59,2 milioane de dolari, iar poziţiile următoare au fost ocupate, în ordine, de realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres (56 milioane de dolari), cântăreţele Miley Cyrus (48 milioane de dolari) şi Taylor Swift (46 milioane de dolari) şi de judecătoarea Judith Sheindlin, prezentatoarea show-ului "Judge Judy" (46 milioane de dolari).

La începutul anului, Oprah Winfrey s-a situat în fruntea unui alt top realizat de revista Forbes - al prezentatorilor de televiziune cu cele mari venituri -, graţie emisiunii sale "Oprah Winfrey Show", care i-a adus venituri de 315 milioane de dolari, depăşindu-i de departe pe ceilalţi prezentatori şi moderatori prezenţi în Top 5 - David Letterman, Jay Leno, Conan O'Brian.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Forbes: Oprah Winfrey, în fruntea topului femeilor cu cele mai mari venituri de la Hollywood.
 Vizualizări articol: 384 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forbes: Oprah Winfrey, în fruntea topului femeilor cu cele mai mari venituri de la Hollywood0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei